پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی و مشهد (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) | تداوم بارش‌های رگباری در مشهد عوامل خطر «زوال عقل زودرس» را بشناسید خوابیدن روی زمین برای کمردرد خوب است یا بد؟ ترفند‌های مفید و کاربردی برای تمیزکردن و مراقبت از وسایل چوبی هشدار فرماندار طرقبه-شاندیز به گردشگران برای احتمال وقوع سیلاب (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) ارتباط جالب ایجاد نفخ با کمبود یک ویتامین خواص ویژه موز سیاه شده که نمی‌دانستید اعزام بیش از ۸۷ هزار زائر سرزمین وحی از ۲۱ فرودگاه کشور توضیحات جدید وزیر کار درباره حقوق بازنشستگان و اصلاح حقوق کارگران (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) ۲۰ درصد زوج‌های ایرانی نابارورند | حرارت موبایل یکی از عوامل ناباروری در مردان اهدای عضو بیمار مرگ مغزی به سه بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) ارس، پلنگ باغ وحش مشهد به دلیل شکستگی دست چپ همچنان تحت درمان است زیاد عرق می‌کنید؟ شاید یکی از این بیماری‌ها را دارید از کنار این علائم ساده نگذرید | ۳ نشانه هشداردهنده که ممکن است خطرآفرین باشند صدور مجوز واردات تجهیزات و داروهای ایثارگران با ارز ترجیحی
سرخط خبرها

بِه چه خواصی دارد؟

  • کد خبر: ۱۹۴۲۸۷
  • ۲۲ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۸
بِه چه خواصی دارد؟
دانش‌آموخته دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد درباره خواص بِه توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر الهه دلشاد با بیان اینکه بِه از جمله شاخص‌ترین خوراکی‌های مخصوص فصل پاییز است، خاطر نشان کرد: بِه دارای خواص شبیه سیب و در بعضی افعال قوی‌تر از سیب است و قسمت‌های مختلف آن اعم از برگ درخت، میوه و دانه آن به شکل‌های مختلف مربا، شربت، کمپوت، پخته و خام استفاده می‌شود.

وی افزود: میوه بِه از منظر طب ایرانی دارای طبع سرد و خشک بوده و هر چه شیرین‌تر باشد سردی و خشکی آن کمتر و به اعتدال نزدیک‌تر می‌شود.

دانش آموخته دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: به مقوی قلب و مغز نیز بوده و در درمان افسردگی و کم دلی و غم انتخاب خوبی است.

دلشاد با تأکید بر اینکه حکمت خداوند چنان تدبیر کرده که خوراکی‌های هر فصل متناسب با نیاز‌های همان فصل باشد. تصریح کرد میوه بِه، دوای خوب برای غروب‌های دلگیر پاییز است، که می‌تواند، یک دمنوش معطر بِه و یا یک پیاله مربا باشد.

دانش آموخته دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد به طرز تهیه دمنوش بِه پرداخت و گفت: میوه بِه را با رنده درشت رنده کرده و روی بخاری یا پارچه خشک کرده و برای رنگدهی بیشتر روی شعله ملایم تفت دهید و مانند چای دم کرده و میل نمایید.

منبع: وبدا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->