مستمری کمک‌هزینه لوازم بهداشتی دی ۱۴۰۳ معلولان واریز شد (۲۶ دی ۱۴۰۳) پرداخت کمک هزینه معیشت به افراد دارای معلولیت + جزئیات نگاهی به چالش‌های طرح تلفیق تحصیل دانش‌آموزان استثنائی در مدارس عادی به‌زودی مشکل هزینه سرویس مدارس استثنایی در مشهد حل می‌شود رشد و توسعه جامعه با مشارکت فراگیر معلولان قول ویژه رئیس جمهور به معلولان + فیلم سهم ناعادلانه معلولان از امکانات همگام با مناسب‌سازی محیط شهری برای معلولان همه ما ساکنان یک خیابانیم روایت اهالی آسایشگاه فیاض بخش که معلولیت مانع رسیدن به اهدافشان نیست | زندگی به توان امید لزوم مناسب‌سازی ۲۰۰۰ مکان در سند تحول مناسب‌سازی مشهد نامه‌ افراد دارای معلولیت به رئیس سازمان برنامه و بودجه ۱۳ هزار نفر متقاضی حق پرستاری در خراسان رضوی علت و معلول استخدام نصفه ونیمه معلولان وعده پیگیری اعتراض توان یابان که در آزمون استخدامی اخیر رد شده اند | صدای معلولان شنیده می‌شود؟ ۲۱‌هزار نابینا و کم‌بینا زیر پوشش بهزیستی خراسان رضوی درباره برخی بالا‌وپایین‌های زندگی نابینایان مشهد به بهانه روز عصای سفید | چشم نیمه‌باز شهر به مشکلات روشن‌دلان مناسب‌سازی‌نشدن مدارس خراسان رضوی، مانعی پیش پای معلولان مراکز پیشخوان دولت در خراسان رضوی برای تردد معلولان مناسب‌سازی می‌شود
سرخط خبرها
از سوی سازمان بهزیستی کشور؛

دستورالعمل پیشگیری و کنترل کرونا برای خانه‌های سالمندان، مراکز شبانه‌روزی توانبخشی مراقبتی، خانه‌های کوچک، حمایتی و گروهی

  • کد خبر: ۱۹۴۲۳
  • ۱۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۶
دستورالعمل پیشگیری و کنترل کرونا برای خانه‌های سالمندان، مراکز شبانه‌روزی توانبخشی مراقبتی، خانه‌های کوچک، حمایتی و گروهی
مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان بهزیستی کشور از ممنوعیت ملاقات با ساکنان خانه سالمندان خبر داد و گفت: این اقدام در جهت رعایت موارد پیشگیری به موارد ابتلا به ویروس کرونا است.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود آسیما افزود: دستورالعمل پیشگیری و کنترل کرونا برای خانه های سالمندان، مراکز شبانه روزی توانبخشی مراقبتی، خانه های کوچک، خانه های حمایتی و خانه های گروهی تحت پوشش سازمان بهزیستی کشور تهیه شده است.

وی ادامه داد: بر این اساس ملاقات حضوری خانواده ها تا اطلاع ثانوی ممنوع است و همه بازدیدهای غیر ضرور از مرکز تا برقراری شرایط عادی لغو می شود.

مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان بهزیستی کشور گفت: در هر مرکز شبانه روزی نگهداری باید یک اتاق بیمار با امکان تهویه مناسب و با مکانیسم چادر صحرایی جهت جداسازی بیماران مشکوک آماده شود.  

آسیما تاکید کرد: این اتاق باید دارای حداقل یک تخت با پنجره های نیمه باز و دارای تهویه باشد. جریان هوا باید به سمت بیرون از ساختمان و به سوی فضای آزاد برقرار شود به نحوی که احتمال ابتلای پرسنل به بیماری به حداقل برسد. این اتاق نباید در مجاورت قسمت های حساس مرکز مانند سالن غذاخوری باشد و باید به صورت مکرر با مواد ضد عفونی کننده تمیز شود و در صورت نیاز به تخت اضافی باید فاصله یک متر رعایت شود.

وی ادامه داد: در صورت بروز علائم، فرد مشکوک به اتاق بیمار منتقل می شود. اگر خدمت گیرنده ساکن در مراکز شبانه روزی دارای خانواده نباشد یا به هر دلیلی نتوان وی را به خانواده اش تحویل داد، تا مدت تعیین شده توسط پزشک در اتاق بیمار اقامت خواهد داشت و ورود وی به مکانهای عمومی مرکز ممنوع است.

مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان بهزیستی کشور گفت: در صورتیکه فرد مشکوک دارای خانواده باشد ضمن اطلاع به خانواده به مراکز درمانی اعزام شود و پس از ترخیص از بیمارستان به خانواده تحویل داده خواهد شد و تا اطلاع ثانوی از پذیرش وی ممانعت می شود.

آسیما افزود: بر اساس دستورالعمل باید تا برقراری شرایط عادی تا حتی امکان مدیر مرکز نسبت به ترخیص افراد دارای سرپرست موثر اقدام کند.

وی ادامه داد: مسئولان مراکز به محض برخورد با موارد مشکوک با ظن بالا و افراد مبتلا به بیماری، مراتب را در اسرع وقت بهزیستی استان جهت ارائه گزارش به دانشگاه های علوم پزشکی اعلام کنند.

مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان بهزیستی کشور گفت: باید به سرعت مذاکرات اولیه بین سازمان بهزیستی استان و دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی درباره ارجاع موارد شدید جهت بستری و درمان انجام شود به طوری که هر مرکز نگهداری سازمان قبل از شروع همه گیری با مرکز درمانی مشخص جهت پذیرش بیماران احتمالی هماهنگی لازم را انجام داده باشد.

منبع: ایرنا

در ارتباط با کرونا در ایران بیشتر بدانیم: آخرین اخبار کرونا در ایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->