آیت‌الله علم‌الهدی: بسیجیان دانشجو و طلبه، نگهبان اعتقادی جریان بسیج هستند+ویدئو پیکر مطهر ۱۴ شهید گمنام دفاع مقدس در استان خراسان رضوی تشییع می‌شود رئیس کمیته امداد: خیرین بازوان انقلاب در خدمت‌رسانی به نیازمندان هستند جمع‌آوری ۴۰ میلیارد تومان کمک برای مردم غزه و لبنان توسط خیرین و هیئت‌های مذهبی کشور قصه آقای راستگو | یادی از حجت‌الاسلام محمدحسن راستگو، روحانی نام‌آشنای مشهدی مروری بر روایات ائمه اطهار (ع) درباره عقل | بهترین نعمت برای دنیا و آخرت نصرت الهی در پرتو صبر و پایداری دهک‌بندی ارائه خدمات به ایثارگران از بودجه حذف می‌شود خوش‌به‌حال گردو‌ها اعتکاف ماه مبارک رجب با حضور ۱۵۰۰ معتکف در حرم امام‌رضا(ع) برگزار می‌شود + فیلم (۳۰ آبان ۱۴۰۳) مروری بر زندگی و خدمات استاد «مهدی ولائی»، مأمور ثبت‌احوال نسخه‌های خطی حرم امام‌رضا(ع) زیارت، مدارِ معرفتیِ تربیت لبخند بزن تا سعادتمند شوی | مروری بر بیانات امام رضا (ع) درباره شادی و سرور خانه‌هایی که حکم بهشت را دارند «پدر»؛ مایه رحمت، مظهر قدرت | بررسی بایدهای نقش پدر خانواده براساس آموزه‌های دینی رونمایی از پایگاه تخصصی «مقاومت» در کتابخانه آستان قدس رضوی (۲۹ آبان ۱۴۰۳) برگزاری انتخابات مجمع عمومی اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های قرآنی در مشهد کاهش مصرف برق در حرم مطهر امام رضا(ع) درراستای مصرف بهینه‌ انرژی کار و تلاش برای سعادت خلق و رضایت خدا | چند توصیه اقتصادی برگرفته از سیره امام محمد باقر (ع)
سرخط خبرها

«رهایم نکن» اثری داستانی ویژه مخاطب نوجوان با موضوع محبت و مهربانی است

  • کد خبر: ۱۹۴۵۶۵
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۲ - ۲۰:۳۲
«رهایم نکن» اثری داستانی ویژه مخاطب نوجوان با موضوع محبت و مهربانی است
قدرت الله صلح میرزایی، نویسنده و کارگردان گفت: کتاب «رهایم نکن» داستانی از یک سوژه دینی، تربیتی و اخلاقی است که برای کودکان و نوجوانان نوشته شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، نشست کتاب «رهایم نکن» همزمان با اولین روز از هفته کتاب با حضور قدرت الله صلح میرزایی و حضور پر شور دانش‌آموزان دختر و پسر مقاطع ابتدایی مدارس امام رضا(ع) و بعثت ظهر امروز در فروشگاه مرکزی کتاب انتشارات به‌نشر  واقع در خیابان امام خمینی (ره) برگزار شد.

قصه و روش‌های خلق داستان چیست؟ کودکان برای نوشتن قصه باید به چه نکاتی توجه کنند؟ کودکان و نوجوانان چگونه قصه بنویسند که تاثیرگذار باشد؟ و ... این مباحث بخش در خور توجهی بود که نشست نقد و بررسی کتاب "رهایم نکن" را به خود اختصاص داد.

قدرت الله صلح میرزایی که سال‌ها معلم بوده و نوشتن قصه و داستان را از کودکی شروع کرده خطاب به دانش‌آموزان حاضر در این نشست گفت: اصل مهم نویسندگی، مطالعه فراوان کتاب و نوشتن است. هیچ گاه از نوشته‌های خود نا امید نباشید و همواره تا جایی که می‌توانید در مورد موضوعات مختلف بنویسید. برای نوشتن قصه و داستان خوب باید تکنیک داستان نویسی را فرا بگیرید و در تقویت زبان و بیان خوب تلاش کنید؛ چرا که  اگر یک اثر زبان خوبی نداشته باشد، نمی‌تواند تاثیر گذار باشد و مخاطب را به خود جذب کند.

این نویسنده با اشاره به اینکه گاهی یک رویداد می‌تواند سوژه داستانی خوبی باشد، ادامه داد: دانش‌آموزان علاقه‌مند به نویسندگی نسبت به مسائل جامعه، مدرسه، حرکت‌ها، رفتار‌ها و گفتار‌های مردم بی تفاوت نباشند و هنگامی که سوژه خوبی را برای نگارش قصه و داستان انتخاب کردند باید آن داستان را به خوبی پرداخت کنند.

میرزایی، لازمه نوشتن داستان خوب را فراگیری تکنیک‌های داستان نویسی عنوان کرد و افزود: نگاه افراد به پرداخت سوژه‌ها باید متفاوت باشد تا  داستانی جذاب و تاثیرگذار خلق شود. در قصه نویسی برای اینکه داستان باور پذیر شود، باید تخیلات را به واقعیت نزدیک کنیم.


«رهایم نکن» اثری داستانی ویژه مخاطب نوجوان با موضوع محبت و مهربانی است
نویسنده کتاب «رهایم نکن» ادامه داد: نوشتن یک داستان، مانند ساختن یک خانه است. ممکن است تمام ابزار و ایده‌های مورد نیاز را در اختیار داشته باشید، اما اگر پِی و و بنیان اثر محکم نباشد، حتی زیباترین سازه‌ها نیز دوامی نخواهند داشت. قصه نیز باید طرح و چارچوب مشخصی داشته و از پیرنگ قوی برخوردار باشد.

او  ادامه داد: کتاب «رهایم نکن» روایت داستانی از یک سوژه دینی، تربیتی و اخلاقی است. این اثر فداکاری کودکان و نوجوانان و کمک کردن آن‌ها به یکدیگر در حل مشکلات و مهربانی کردن با حیوانات را روایت می‌کند. در این اثر  تلاش‌های پسری نوجوان روایت می‌شود که با وجود تمام مشکلاتی که در زندگی با آن مواجه است کار انسانی و خدایی می‌کند.

اجرای نمایش و قصه‌خوانی کتاب «رهایم نکن» توسط اعضای شبکه دانش‌آموزی کتاباران، پاسخ به پرسش خوانندگان کتاب، مسابقه و اهدای جایزه به نوجوانان حاضر در برنامه و امضای کتاب از بخش‌های دیگر این نشست بود.

قدرت الله صلح میرزایی نویسنده، کارگردان و فیلم نامه نویس و تهیه کننده سینما و تلویزیون است که فعالیت هنری را سال ۱۳۵۹ با کارگردانی نمایشنامه «می خواهم بروم جبهه» آغاز کرده و پیش از وارد شدن به فعالیت‌های فیلمسازی به نگارش کتاب‌های داستانی در زمینه ادبیات کودک و نوجوان اشتغال داشته است. «محاصره سوسنگرد» و «آوارگان جنگی در اردوگاه دزفول» از دیگر عناوین کتاب‌های اوست.

کارگردانی فیلم‌های سینمایی بسیاری همچون شاخه گلی برای عروس، بی تو تنهایم، گریز از مرگ و شاهین طلایی، سریال پنجره، فیلم دلداده و زندگی شیرین، فیلم سینمایی گریز از مرگ، حامی، شاهین طلایی، علف‌های هرز، شاهین طلایی و دختری درقفس، سریال‌های پنجره دختری بنام آهو و حکایت‌های کمال از مهم‌ترین آثار قدرت‌الله صلح‌میرزایی است.

گفتنی است کتاب «رهایم نکن» به نویسندگی قدرت الله صلح میرزایی در ۶۴ صفحه، قطع وزیری کوتاه در شمارگان دو هزار نسخه از سوی انتشارات به‌نشر منتشر شده و با  قیمت ۷۰ هزار تومان در فروشگاه‌های کتاب و محصولات فرهنگی به‌ نشر در مشهد و سراسر کشور در دسترس علاقه‌مندان قرار دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->