جایزه نوبل ادبیات سال ۲۰۲۵ به «لاسلو کراسناهورکایی» اهل مجارستان رسید مجموعه نمایشی «دو نفره‌ها» در رادیو + زمان پخش انتشار دوبله فیلم «چهار شگفت‌انگیز: اولین قدم‌ها» از فیلیمو برنامه‌های گالری‌های مشهد در روز‌های آتی (۱۷ مهر ۱۴۰۴) انتشار اشعار منتشرنشده «شیموس هینی» برنده نوبل پرواز بر فراز کلمات | درباره ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی و راهکار‌هایی که شما را ترغیب به خواندن می‌کند حکایت بهروز و وصیت سه‌جانبه دبیر هجدهمین جشنواره هنر‌های تجسمی فجر معرفی شد تقدیر از «هوشنگ مرادی کرمانی» به مناسبت هفته کودک نامزد‌های نوبل ادبیات ۲۰۲۵ معرفی شدند تبلور اندیشه‌های مکتب شیعه در هنر استاد محمود فرشچیان فصل دوم «دکستر: رستاخیز» در راه است هماوردیِ تجدد و سنت | گفت‌و‌گو با علی صنعوی درباره ترجمه رمان «زمستان در مادرید» که به جنگ داخلی اسپانیا می‌پردازد برنامه «انارستان» روی شبکه افق کتاب «پستچی پهپادی» در کتابفروشی‌ها
سرخط خبرها

«کتاب مخفی» به زبان ترکی ترجمه شد

  • کد خبر: ۱۹۴۶۴۷
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۱
«کتاب مخفی» به زبان ترکی ترجمه شد
«کتاب مخفی» نوشته مجید پور، ولی کلشتری توسط نشر حکیمانه به زبان ترکی ترجمه، منتشر و راهی بازار نشر شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «کتاب مخفی» نوشته مجید پور، ولی کلشتری به تازگی توسط نشر حکیمانه به زبان ترکی ترجمه، منتشر و روانه بازار نشر شده است. این کتاب با موضوع غدیر توسط انتشارات کتاب جمکران منتشر شده است.

روز عید غدیر از مهم‌ترین روز‌های تاریخ نه فقط برای شیعیان که برای تمام موحدان عالم است. چراکه غدیر، تکمیل کننده بعثت همه انبیاست و خدا در این روز و به‌واسطه جایگاه ولایت نعمتش را بر بندگانش تمام کرده است. تا آنانی که جوینده راه هدایت هستند با شناختن حاکمان برگزیده خدا وارد صراط مستقیم بندگی خدا شوند.

واقعه غدیر عظمت اسلام را معنا داد و با تفکر عمیق عدالت‌خواهی، سعادت بشری را به عینیت رساند و امید به هدایت الهی را تجسم بخشید. حال گسترش این پدیده بزرگ بارش بر دوش شیعیان گذاشته شده تا با معرفی هرچه بیشتر آن به جهانیان چراغ هدایت را در دستان سایرین نیز بگذارند.

یکی از قالب‌های مناسب برای انتقال این مفهوم گران‌سنگ به نسل‌های بعدی زبان داستان است. زبان اثرگذار و ماندگار تا با بیانی هنرمندانه این مفهوم را در دل‌ها و یاد‌ها ثبت کند.

«مجید پورولی کلشتری» در داستان «کتاب مخفی» واقعه غدیر را روایت می‌کند. روایتگر سفر مخفیانه کتابی از مدینه به سمت ایران است. کتابی که اگر اسرارش فاش شود، بسیاری از بزرگان مدینه را با خود به زیر خواهد کشید.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->