چمران: شورا‌های شهر و روستا، انعکاس خواست و سلیقه مردم هستند رئیس دیوان عالی کشور: سبقت در خدمت باید فرهنگ غالب در نظام شورایی کشور باشد + فیلم آموزش ایمنی و مواجهه با حریق برای ۱۲۴ هزار شهروند مشهدی گپ و گفت با میراث دار سنت پرورش اسب یورقه در مهدی آباد| ما که هرچه بردیم، با رفقا خوردیم   شهروند خبرنگار | درخواست به‌سازی پیاده‌رو «ابرار ۱۰» در مشهد + پاسخ سرویس‌دهی رایگان خط‌۲ قطارشهری مشهد در روز شهادت امام‌جعفرصادق‌(ع) اعمال‌قانون ۱۸۱۸ دستگاه خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۶۱ دستگاه خودروی متخلف توقیف شدند (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) دردسر‌های بودار همسایگی با انبار‌های خانگی | دپوی ضایعات در منازل مسکونی شهرک صابر مشهد ایست‌کار‌های مشهد، الگوی کشور | بیمه کارگران ایست‌کار‌ها در اولویت باشد هوای چهار منطقه کلانشهر مشهد امروز در شرایط پاک قرار گرفت (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) احداث ۱۴ بوستان بزرگ در شهر مشهد | پروژه‌های زودبازده‌ برای محرومیت‌زدایی از حاشیه شهر ترافیک سنگین در بولوار ملک‌آباد و وکیل‌آباد مشهد (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) حاجی بگلو: رویکرد و نگاه شورای ششم، تحقق عدالت‌محوری در مشهد است سردار رادان در مشهد: قسم به خون شهدا که حافظ سنگر حجاب هستیم| توطئه عریانی و برهنگی، برنامه نفوذ دشمن برای براندازی است مشهدالرضا(ع)، هم‌صدا با طنین حجاب و غیرت | اجتماع باشکوه حمایت از «طرح نور فراجا» برگزار شد + فیلم بلاتکلیفی ۴۵۰‌هزار هکتار از اراضی ملی خراسان رضوی شهروند خبرنگار | درخواست ترمیم آسفالت در بلوار شهید آوینی مشهد + پاسخ شهردار مشهد: کلان‌شهر مشهد در زمینه هوشمندسازی پیشرو است هوای هشت منطقه کلانشهر مشهد امروز پاک است (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

رصدخانه شهری مشهد در پی تصمیم‌سازی در شهر است

  • کد خبر: ۱۹۴۶۹۰
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۶
رصدخانه شهری مشهد در پی تصمیم‌سازی در شهر است
مدیر رصدخانه شهری مشهد گفت: پراکندگی اموری که در سطح شهر تصمیم‌گیری می‌شود در رصدخانه به صورت منسجم شکل می‌گیرد و تصمیمات بین دستگاهی اینجا اخذ می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، مجید پورحسین امروز، ۲۴ آبان‌ماه، در تور خبری بازدید از رصدخانه شهری مشهد که در کارخانه نوآوری برگزار شد، اظهار کرد: رصدخانه شهری شهرداری مشهد اداره رصد و شفافیت داده‌های شهری مشتمل بر هفت امور شامل انتشار و شفافیت اطلاعات، داده‌کاوی سازمانی، طرح‌های موضوعی، طرح‌های کاربردی، آمایش سرزمینی، داده‌های مکانی و پیگیری محتوای رصدخانه است.

وی بیان کرد: رصدخانه شهری قرار است اطلاعاتی را در خدمت ذی‌نفعان قرار دهد و تصمیم‌سازی در حوزه مدیریت شهری را اداره کند. ذی‌نفعان شامل پژوهشگران، مدیران ارشد، سازمان‌های مردم‌نهاد، شرکت‌های کسب‌وکار و مجموعه‌هایی از کارکنان هستند که می‌توانند از خدمات استفاده کنند. سه نوع تحلیل در رصدخانه انجام می‌شود. بخشی با رویکرد گذشته‌نگر بوده که اتفاقات قبل را رصد می‌کند، برخی موارد وضعیت حال و کنونی را نمایش می‌دهد و برخی تحلیل‌ها نیز آینده‌نگرانه است.

پورحسین گفت: در سال ۱۹۹۴ با توجه به بحران اطلاعاتی در مدیریت شهری قرار شد در سال ۱۹۹۷ شاخص‌سازی و آمارسازی اتفاق بیفتد، بنابراین اولین رصدخانه شهری در جهان در سازمان ملل متحد ایجاد شد. اولین کلان‌شهری که در این زمینه ورود پیدا کرد، تهران در سال ۱۳۹۱ بود. ساخت رصدخانه شهری مشهد در آذرماه ۱۳۹۹ در دستورکار قرار گرفت که یک ماه پیش افتتاح و بهره‌برداری قطعی شد.

مدیر رصدخانه شهری مشهد افزود: زحماتی در احداث تجهیزات با توجه به تحریم‌های داخلی و خرید‌های سخت خارجی و بخشی با توان داخلی انجام شد که در نهایت این رصدخانه را تاسیس کردیم. رصدخانه شهری قرار است تصمیم‌سازی در حوزه شهر انجام دهد. پراکندگی اموری که در سطح شهر تصمیم‌گیری می‌شود در رصدخانه به صورت منسجم شکل می‌گیرد و تصمیمات بین دستگاهی اینجا گرفته می‌شود. مشهد اولین کلان‌شهری است که لایه‌ها را برخط نمایش می‌دهد. تولید نقشه‌های آفلاین علاوه بر آنلاین نیز از دیگر کار‌هایی است که انجام می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->