روایتی از آخرین دستاورد‌های مدیریت شهری مشهد در دوازدهمین نمایشگاه تخصصی خدمات شهری | از دستگاه ریشه‌کن تا پهپاد‌های اطفای حریق + فیلم شهرداری مشهد پیشگام در استفاده از فناوری‌های نوین حاجی‌بگلو: مدیریت شهری مشهد نگین تمامی حوزه‌های مدیریت شهری در خاورمیانه است رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور: بخش خصوصی اصلی‌ترین حامی مدیریت شهری است+ویدئو پارک خطی شش‌هکتاری در محله شهرک شهید رجایی مشهد به بهره‌برداری می‌رسد + تصاویر انعقاد قرارداد مشارکت شهرداری مشهد با کمیته امداد امام خمینی (ره) معاون استاندار خراسان رضوی: برقی‌کردن قطار مشهد- تهران ۲ میلیارد دلار هزینه دارد پلمب کارگاه تولیدی لوازم آرایشی غیرمجاز در کاشمر (یکم آذر ۱۴۰۳) ناصحی: مشهد قطب دیپلماسی شهری در کشور است ورود نخستین اتوبوس برقی به مشهد تا ۴۵ روز دیگر ارتقای پرشتاب زیرساخت‌های حمل‌و‌نقل بار در مشهد عزم جدی شورا و مدیریت شهری مشهد مقدس برای تقویت دیپلماسی شهری برگزاری اولین نشست شهر‌های ایرانی شرکت‌کننده در اجلاس بریکس پلاس در مشهد + فیلم (یکم آذر ۱۴۰۳) اجرایی‌شدن تنها ۳۰ درصد از پروژه‌های عمرانی مصوب شهر مشهد قطار برقی مشهد-تهران روی ریل تحقق | استاندار خراسان رضوی: با حمایت و اعتبار بودجه‌های ملی قرار است این پروژه به سرانجام برسد آغازبه‌کار دوازدهمین نمایشگاه تخصصی مدیریت شهری در نمایشگاه بین‌المللی مشهد از امروز (یکم آذر ۱۴۰۳) رونمایی از پهپاد‌های آتش نشان در نمایشگاه تخصصی خدمات شهری شهردار مشهد: تقویت دیپلماسی، از سیاست‌های اصلی مدیریت شهری است نشست رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر مشهد با احزاب سیاسی | گفتگو با فعالین اجتماعی، کلید بهبود مدیریت شهری در مشهد حضور دادپزشک در آرامستان‌های شهرداری مشهد برای تسریع خدمت‌رسانی به خانواده‌های متوفیان تقدیر فرماندار مشهد از شهردار مشهدمقدس (۳۰ آبان ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

رصدخانه شهری مشهد در پی تصمیم‌سازی در شهر است

  • کد خبر: ۱۹۴۶۹۰
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۶
رصدخانه شهری مشهد در پی تصمیم‌سازی در شهر است
مدیر رصدخانه شهری مشهد گفت: پراکندگی اموری که در سطح شهر تصمیم‌گیری می‌شود در رصدخانه به صورت منسجم شکل می‌گیرد و تصمیمات بین دستگاهی اینجا اخذ می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، مجید پورحسین امروز، ۲۴ آبان‌ماه، در تور خبری بازدید از رصدخانه شهری مشهد که در کارخانه نوآوری برگزار شد، اظهار کرد: رصدخانه شهری شهرداری مشهد اداره رصد و شفافیت داده‌های شهری مشتمل بر هفت امور شامل انتشار و شفافیت اطلاعات، داده‌کاوی سازمانی، طرح‌های موضوعی، طرح‌های کاربردی، آمایش سرزمینی، داده‌های مکانی و پیگیری محتوای رصدخانه است.

وی بیان کرد: رصدخانه شهری قرار است اطلاعاتی را در خدمت ذی‌نفعان قرار دهد و تصمیم‌سازی در حوزه مدیریت شهری را اداره کند. ذی‌نفعان شامل پژوهشگران، مدیران ارشد، سازمان‌های مردم‌نهاد، شرکت‌های کسب‌وکار و مجموعه‌هایی از کارکنان هستند که می‌توانند از خدمات استفاده کنند. سه نوع تحلیل در رصدخانه انجام می‌شود. بخشی با رویکرد گذشته‌نگر بوده که اتفاقات قبل را رصد می‌کند، برخی موارد وضعیت حال و کنونی را نمایش می‌دهد و برخی تحلیل‌ها نیز آینده‌نگرانه است.

پورحسین گفت: در سال ۱۹۹۴ با توجه به بحران اطلاعاتی در مدیریت شهری قرار شد در سال ۱۹۹۷ شاخص‌سازی و آمارسازی اتفاق بیفتد، بنابراین اولین رصدخانه شهری در جهان در سازمان ملل متحد ایجاد شد. اولین کلان‌شهری که در این زمینه ورود پیدا کرد، تهران در سال ۱۳۹۱ بود. ساخت رصدخانه شهری مشهد در آذرماه ۱۳۹۹ در دستورکار قرار گرفت که یک ماه پیش افتتاح و بهره‌برداری قطعی شد.

مدیر رصدخانه شهری مشهد افزود: زحماتی در احداث تجهیزات با توجه به تحریم‌های داخلی و خرید‌های سخت خارجی و بخشی با توان داخلی انجام شد که در نهایت این رصدخانه را تاسیس کردیم. رصدخانه شهری قرار است تصمیم‌سازی در حوزه شهر انجام دهد. پراکندگی اموری که در سطح شهر تصمیم‌گیری می‌شود در رصدخانه به صورت منسجم شکل می‌گیرد و تصمیمات بین دستگاهی اینجا گرفته می‌شود. مشهد اولین کلان‌شهری است که لایه‌ها را برخط نمایش می‌دهد. تولید نقشه‌های آفلاین علاوه بر آنلاین نیز از دیگر کار‌هایی است که انجام می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->