«کافه بازی»، «کافه علم» و «کافه کارآفرینی» ویژه دختران مشهدی احداث می‌شود شهردار مشهد: بوستان‌های «بهشت» و «آفتاب» ویژه بانوان به زودی به بهره‌برداری می‌رسد مبدا تعیین مسافت شهر مشهد از سایر شهر‌ها کجاست؟ چهارمین کنفرانس بین‌المللی برنامه‌ریزی و مدیریت شهری در مشهد مقدس برگزار می‌شود نشان مشهدالرضا(ع) باعث رونق فعالیت‌های مردمی و جهادی می‌شود لزوم معرفی مشهد به عنوان دومین کلانشهر مذهبی دنیا روزشماری وقایع انقلاب اسلامی در مشهد، از اول تا چهارم دی‌ماه ۱۳۵۷ (بخش اول) | بیمارستان شاه‌رضا، پایگاه انقلاب مشهد آغاز هفته ملی مشهد با اجرای برنامه‌های ویژه فرهنگی، هنری و گردشگری جذب ۲۱ بانوی آتش‌نشان در مشهد ابلاغ برنامه‌های استقبال از بهار ۱۴۰۴ در مشهد از نیمه دی‌ماه هوای کلانشهر مشهد، همچنان آلوده است (۲ دی ۱۴۰۳) ناصحی: رویداد نشان مشهد الرضا(ع) باید در سطح ملی و بین المللی دیده شود نشان مشهد الرضا(ع)؛ فرصتی برای آشنایی نسل آینده با چهره‌های تاثیرگذار اقتصادی مشهد برگزاری اولین نشست کارگروه زیارت شورای عالی استان‌های کشور اختصاص ۱۳۰ تاکسی ون به تاکسیرانی مشهد (۲۸ اذر ۱۴۰۳) یادگارهای کوهسنگی مشهد در دل سازه‌های شهر حل اختلاف میان وزارت کشور و ایران‌خودرو بر سر ۹۰ تاکسی ون شهرداری مشهد بررسی مشکلات ساخت‌وساز‌های غیرمجاز در محلات حاشیه شهر مشهد | لنگرانداختن بسازوبفروش‌ها در بولوار توس آغاز اولین روز زمستان در مشهد با آلودگی هوا سرپرست شرکت بهره‌برداری قطارشهری مشهد منصوب شد (یکم دی ۱۴۰۳) امضای تفاهم‌نامه ٢ هزار میلیارد تومانی برای سامان‌دهی محور‌های ورودی مشهد مقدس
سرخط خبرها

رصدخانه شهری مشهد در پی تصمیم‌سازی در شهر است

  • کد خبر: ۱۹۴۶۹۰
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۶
رصدخانه شهری مشهد در پی تصمیم‌سازی در شهر است
مدیر رصدخانه شهری مشهد گفت: پراکندگی اموری که در سطح شهر تصمیم‌گیری می‌شود در رصدخانه به صورت منسجم شکل می‌گیرد و تصمیمات بین دستگاهی اینجا اخذ می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، مجید پورحسین امروز، ۲۴ آبان‌ماه، در تور خبری بازدید از رصدخانه شهری مشهد که در کارخانه نوآوری برگزار شد، اظهار کرد: رصدخانه شهری شهرداری مشهد اداره رصد و شفافیت داده‌های شهری مشتمل بر هفت امور شامل انتشار و شفافیت اطلاعات، داده‌کاوی سازمانی، طرح‌های موضوعی، طرح‌های کاربردی، آمایش سرزمینی، داده‌های مکانی و پیگیری محتوای رصدخانه است.

وی بیان کرد: رصدخانه شهری قرار است اطلاعاتی را در خدمت ذی‌نفعان قرار دهد و تصمیم‌سازی در حوزه مدیریت شهری را اداره کند. ذی‌نفعان شامل پژوهشگران، مدیران ارشد، سازمان‌های مردم‌نهاد، شرکت‌های کسب‌وکار و مجموعه‌هایی از کارکنان هستند که می‌توانند از خدمات استفاده کنند. سه نوع تحلیل در رصدخانه انجام می‌شود. بخشی با رویکرد گذشته‌نگر بوده که اتفاقات قبل را رصد می‌کند، برخی موارد وضعیت حال و کنونی را نمایش می‌دهد و برخی تحلیل‌ها نیز آینده‌نگرانه است.

پورحسین گفت: در سال ۱۹۹۴ با توجه به بحران اطلاعاتی در مدیریت شهری قرار شد در سال ۱۹۹۷ شاخص‌سازی و آمارسازی اتفاق بیفتد، بنابراین اولین رصدخانه شهری در جهان در سازمان ملل متحد ایجاد شد. اولین کلان‌شهری که در این زمینه ورود پیدا کرد، تهران در سال ۱۳۹۱ بود. ساخت رصدخانه شهری مشهد در آذرماه ۱۳۹۹ در دستورکار قرار گرفت که یک ماه پیش افتتاح و بهره‌برداری قطعی شد.

مدیر رصدخانه شهری مشهد افزود: زحماتی در احداث تجهیزات با توجه به تحریم‌های داخلی و خرید‌های سخت خارجی و بخشی با توان داخلی انجام شد که در نهایت این رصدخانه را تاسیس کردیم. رصدخانه شهری قرار است تصمیم‌سازی در حوزه شهر انجام دهد. پراکندگی اموری که در سطح شهر تصمیم‌گیری می‌شود در رصدخانه به صورت منسجم شکل می‌گیرد و تصمیمات بین دستگاهی اینجا گرفته می‌شود. مشهد اولین کلان‌شهری است که لایه‌ها را برخط نمایش می‌دهد. تولید نقشه‌های آفلاین علاوه بر آنلاین نیز از دیگر کار‌هایی است که انجام می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->