سخنگوی سپاه: قطعا دشمن نگران پاسخ ویرانگر ایران در صورت هرگونه جنگ جدید است حمله مسلحانه به یک کشتی در جنوب‌غربی الحدیده یمن هند: روابط راهبردی با روسیه مثال‌زدنی و استوار است گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و فرانسه درباره تحولات منطقه و روابط کنسولی تداوم حملات در غزه چندین شهید و زخمی برجای گذاشت نخست‌وزیر لبنان: ثبات در کشور فقط با عقب‌نشینی کامل اسرائیل و توقف تجاوزات آن محقق می‌شود واکنش محسن رضایی به حضور رهبری در عزاداری شب عاشورا | ستون این خانه محکم و استوار است غزه از ابتدای جنگ تاکنون ۵۷ هزار و ۴۱۸ شهید داشته است پارلمان آلمان: اقدامات اسرائیل و آمریکا علیه ایران غیرقانونی بود نتانیاهو: بدون خلع سلاح غزه به جنگ پایان نخواهیم داد وزیر امور خارجه چین: بمباران تاسیسات هسته‌ای ایران یک بدعت خطرناک است وزیر خارجه پاکستان: ما در کنار ایران هستیم سفارت سوئیس در تهران بازگشایی شد یک رسانه صهیونیستی اعتراف کرد: ساختمان وزارت جنگ اسرائیل با موشک‌های ایرانی هدف قرار گرفته است روایت آیت الله علم الهدی از نقش امام حسین(ع) در بیداری تاریخی امت | نماز ظهر عاشورا، نماد ایمان در اوج نبرد زلنسکی: اوکراین و آمریکا درباره توسعه پهپادی توافق کردند اتاق عملیات مشترک مقاومت باند یاسر ابوشباب را خائن دانست واکنش رئیس سازمان انرژی اتمی به حضور رهبر انقلاب در حسینیه امام خمینی(ره) اوکراین نقص فنی در نیروگاه اتمی جنوب این کشور را مخفی کرد واکنش ابطحی به حضور رهبر انقلاب در حسینیه امام خمینی(ره) + عکس بازتاب جهانی یک هشتگ ملی | لبیک به رهبری در فضای مجازی طنین‌انداز شد + عکس ظهره‌وند: مذاکره با آمریکا مغایر با منافع و امنیت ملی است شروط حماس برای پذیرش آتش‌بس در غزه اظهار نظر جدید ترامپ درباره تیک‌تاک واکنش نجاح محمدعلی به حضور رهبر انقلاب در حسینیه امام خمینی(ره) + عکس دبیرکل حزب‌الله لبنان: مقاومت تا تحقق پیروزی ادامه خواهد داشت نیروهای مسلح یمن: با موشک فراصوت فرودگاه بن گوریون را هدف قرار دادیم
سرخط خبرها

سازمان ملل: جلوگیری اسرائیل از دسترسی مردم غزه به آب آشامیدنی نقض آشکار قوانین بین‌المللی است

  • کد خبر: ۱۹۴۹۸۹
  • ۲۶ آبان ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۸
سازمان ملل: جلوگیری اسرائیل از دسترسی مردم غزه به آب آشامیدنی نقض آشکار قوانین بین‌المللی است
سازمان ملل در گزارشی از رژیم صهیونیستی خواست که دسترسی مردم غزه به سوخت و آب آشامیدنی را آزاد کرده و پیش از آنکه دیر شود، شبکه‌های تامین آب و مراکز نمک‌زدایی در این منطقه تحت محاصره را به راه بیندازد.

به گزارش شهرآرانیوز، پدرو آروخو-آگودو، گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور بهداشت و آب آشامیدنی سالم گفت: هر ساعتی که می‌گذرد و اسرائیل اجازه دسترسی نوار غزه به آب آشامیدنی را نمی‌دهد، نقض آشکار قوانین بین‌المللی است که شهروندان غزه را در خطر مرگ بر اثر تشنگی و بیماری‌های مرتبط با آن قرار می‌دهد.

آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی در سازمان ملل (آنروا) نیز در گزارشی اعلام کرد که به پایان رسیدن سوخت در غزه اثرات فاجعه باری از جمله توقف تامین آب، از کار افتادن خدمات بهداشتی و فاضلاب و همچنین توقف ارتباطات مخابراتی خواهد داشت.

آروخو-آگودو گفت: من می‌خواهم به اسرائیل یادآوری کنم که جلوگیری آگاهانه از ورود منابع مورد نیاز آب سالم به نوار غزه، نقض حقوق بشردوستانه بین‌المللی و حقوق بشر است. تاثیر این کار بر خدمات درمانی و بهداشت عمومی غیرقابل تصور خواهد بود و تلفات ناشی از آن می‌تواند از تلفات ناشی از بمباران غزه هم بیشتر شود.

این کارشناس سازمان ملل هشدار داد که طبق معمول کودکان و زنان بیش از دیگران تحت تاثیر این بحران قرار خواهند گرفت، خصوصاً کودکان زیر پنج سال.

او گفت: این تلفات جنگ که اغلب نامرئی است، قابل پیشگیری بوده و اسرائیل باید از آن‌ها جلوگیری کند. اسرائیل نباید از آب به عنوان یک سلاح جنگ استفاده کند.

به گزارش آنروا، حدود ۷۰ درصد از فلسطینیان ساکن در غزه تنها به آب شور و آلوده دسترسی دارند و اگر رژیم صهیونیستی اجازه رسیدن سوخت به مردم این منطقه را ندهد این وضعیت وخیم‌تر خواهد شد؛ زیرا تصفیه‌خانه‌ها و پمپ‌های انتقال آب با سوخت کار می‌کنند.

جنبش حماس در ۱۵ مهر حمله گسترده‌ای را به مواضع رژیم صهیونیستی در غلاف غزه آغاز کرد. تل‌آویو در پاسخ به این عملیات - که به دلیل حملات رژیم صهیونیستی به مسجدالاقصی، «طوفان الاقصی» نام گرفته - قتل‌عام مردم بی‌گناه فلسطین را آغاز کرده و از رسیدن غذا، دارو، سوخت و دیگر اقلام ضروری به ساکنان غزه جلوگیری می‌کند.

تجاوزات رژیم صهیونیستی به غزه امروز (جمعه) در حالی وارد چهل‌ودومین روز خود شد که نیرو‌های اشغالگر به هدف قرار دادن بیمارستان‌ها در نوار غزه ادامه می‌دهند. نگرانی‌ها در مورد تشدید بحران انسانی به دلیل کمبود تجهیزات پزشکی و کمک‌های غذایی و همچنین اظهارات یوآو گالانت درباره آغاز مرحله جدید عملیات زمینی در نوار غزه، افزایش یافته‌است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->