تفکیک درست زباله‌ها در خانه تکانی آخر سال | به اسم خانه تکانی به کام محیط زیست هواپیما‌های زمین‌گیر روسی در ایران به پرواز در می‌آیند تمامی بیمارستان‌های خصوصی و غیردولتی به پذیرش بیماران اورژانسی موظف شوند اضافه‌شدن ۸ پایگاه امداد و نجات در جاده‌‌های خراسان رضوی برای نوروز ۱۴۰۴ تخمین بیش از ۶۸۰ هزار نفر ظرفیت اسکان در مشهد آیا افراد دیابتی می‌توانند روزه بگیرند؟ شلیک مرگبار در خوزستان| قتل ۲ کارمند شرکت آب و فاضلاب خوزستان فراهم‌شدن شرایط رزرو آنلاین اقامتگاه در مشهد نظارت ۱۲۳ بازرس بر واحد‌های اقامتی رسمی در ایام نوروز ۱۴۰۴ واژگونی خودرو در گناباد یک کشته برجای گذاشت (۱۴ اسفند ۱۴۰۳) تدارک ۸۴ رام قطار روزانه با ظرفیت ۳۸ هزار مسافر به مشهد در نوروز ۱۴۰۴ میزان سرقت در خراسان رضوی ۲۷ درصد کاهش یافت (۱۴ اسفند ۱۴۰۳) قانون همسان‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی اجرا شود افزایش موارد مبتلا به کرونا و آنفلوآنزا در هفته جاری (۱۴ اسفند ۱۴۰۳) درباره دکتر ناصر قفلی، کارآفرین و خیر مدرسه ساز | درختی بپرور که بار آورد هزینه درمان زنان سرپرست خانوار معسر رایگان می‌شود طرح قاضی مدرسه در ۴۰۰ مدرسه استان خراسان رضوی اجرا شده است واکنش‌ها به پیشنهاد وزیر آموزش و پرورش درباره افزایش سن پذیرش در دانشگاه‌ تربیت معلم خشک‌سالی شدید در هرمزگان | فقط ۲ ماه تا پایان ذخایر سد‌ها باقی مانده است بیش از ۵۰ درصد ایرانیان بزرگسال چاقی و اضافه وزن دارند این توصیه‌ها را هنگام خانه تکانی جدی بگیرید بیماران مبتلا به دیابت با عوارض چشمی از روزه داری اجتناب کنند  برای اولین بار «خدنگ بزرگ» در جنوب دریاچه ارومیه دیده شد طراحی چرخه حمایتی کامل برای کارآفرینی زنان و دانش‌آموزان ارائه خدمات مشاوره‌ای به زائران حرم امام‌رضا(ع) در طرح «افطار تا سحر» رمضان ۱۴۰۳ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۴ اسفند ۱۴۰۳) | جو نسبتاً پایدار به همراه افزایش دما در سطح استان تأکید بر اولویت‌ درخت‌داری بر درخت‌کاری در نشست خبری مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی برنامه‌های نوین وزارت آموزش و پرورش برای ارتقای سطح آگاهی زیست‌محیطی دانش‌آموزان فرهنگ نیکوکاری برای جامعه‌ای همدل مصرف ترامادول برای بسیاری از افراد زمینه‌ساز اعتیاد شده است جزئیاتی از پرونده سارق مرموزی که هنگام سرقت‌های سریالی، شوهرش را گم کرد!
سرخط خبرها

پیش‌بینی بارش‌های پراکنده در نقاط مختلف کشور (۲۷ آبان ماه ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۹۵۰۳۳
  • ۲۷ آبان ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۳
پیش‌بینی بارش‌های پراکنده در نقاط مختلف کشور (۲۷ آبان ماه ۱۴۰۲)
در روز شنبه (۲۷ آبان‌ماه) در برخی نقاط استان‌های خراسان رضوی و جنوبی، سیستان و بلوچستان و غرب آذربایجان غربی بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، صادق ضیاییان در خصوص شرایط جوی کشور اظهار کرد: در روز شنبه (۲۷ آبان‌ماه) در برخی نقاط استان‌های خراسان رضوی و جنوبی، سیستان و بلوچستان و غرب آذربایجان غربی بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: از بعد از ظهر یکشنبه (۲۸ آبان‌ماه) سامانه بارشی وارد کشور شده و ابتدا در نوار غربی کشور سبب بارش می‌شود. این سامانه دوشنبه (۲۹ آبان‌ماه) در نیمه غربی کشور، سه شنبه (۳۰ آبان‌ماه) در نوار شمالی، غرب و برخی نقاط استان‌های واقع در جنوب غرب، جنوب و جنوب شرق کشور سبب بارش باران، رعد و برق وزش باد شدید موقت، در برخی نقاط گردوخاک و در نقاط مستعد بارش تگرگ و در ارتفاعات و نقاط سردسیر شمال غرب غرب، ارتفاعات البرز و ارتفاعات زاگرس سبب بارش برف می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا افزود: سامانه بارشی چهارشنبه (اول آذرماه) در شمال شرق فعال خواهد بود سپس از کشور خارج می‌شود.

به گفته ضیاییان شدت فعالیت این سامانه دوشنبه در استان‌های واقع در غرب و جنوب غرب و سه شنبه در شرق دریای خزر خواهد بود.

وی افزود: روز‌های یکشنبه و دوشنبه در استان‌های ساحلی خزر و اردبیل وزش باد شدید جنوبی و افزایش دما رخ خواهد داد. روز‌های دوشنبه و سه شنبه نیز با فعالیت سامانه بارشی در غالب مناطق کشور وزش باد نسبتا شدید و کاهش محسوس دما پیش‌بینی می‌شود.

به گفته ضیاییان خلیج فارس روز‌های دوشنبه و سه شنبه دریای خزر و در روز سه شنبه مواج خواهد شد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا (۲۸ آبان‌ماه) صاف تا قسمتی ابری و غبار محلی با حداقل دمای ۹ و حداکثر دمای ۲۱ درجه سانتیگراد و طی دوشنبه (۲۹ آبان‌ماه) قسمتی ابری تا نیمه ابری و غبار صبحگاهی، از بعد از ظهر افزایش ابر، وزش باد، گاهی رگبار و رعد و برق با حداقل دمای ۱۱ و حداکثر دمای ۱۷ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: طی فردا و پس فردا (۲۸ و ۲۹ آبان ماه) بندرعباس با دمای ۳۱ و ۳۰ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با دمای ۳- و ۲ درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان کشور هستند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->