درگیری خداداد عزیزی و یحیی گل‌محمدی در بازی فولاد و تراکتور+ ویدیو آیین افتتاحیه جام بین‌المللی دوومیدانی امام رضا (ع) برگزار شد؛ هیجان در خط استارت دیدار دو تیم فوتبال پیشکسوتان و تیم کارگری با حضور پزشکیان تلاش‌های نافرجام منصوریان برای رسیدن به نیمکت استقلال نقش چراغپور و شکوری در کادرفنی استقلال مشخص شد حضور خسرو حیدری در استقلال منتفی شد مجتبی جباری: چیزی جز قهرمانی در جام حذفی نمی‌خواهیم بوژوویچ: باشگاه استقلال باید همه دستمزدم را پرداخت کند رکوردشکنی بی‌سابقه باشگاه استقلال در تغییر سرمربی | آینده مبهم جباری وزیر ورزش عراق وارد مشهد شد (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) مجتبی جباری جانشین بوژوویچ شد مرضیه جعفری، سرمربی جدید تیم ملی فوتبال زنان شد+سوابق تمدید قرارداد فلیک با بارسلونا هواداران گالاتاسرای شاکی از موراتا پایان کار همیلتون در فرمول یک؟ مهدی تاج: باوجود VAR، نباید اشتباهات داوری به وجود بیاید پیشنهاد وسوسه‌بر‌انگیز الهلال به رافینیا | ۲۰۰ میلیون یورو برای چهار فصل! محرومان مرحله یک چهارم‌نهایی جام حذفی مشخص شدند | استقلال و سپاهان با ۳ محروم
سرخط خبرها

سرمربی طبیعت: لیگ برتر بسکتبال امسال سخت و فرسایشی است

  • کد خبر: ۱۹۵۶۵۲
  • ۲۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۲
سرمربی طبیعت: لیگ برتر بسکتبال امسال سخت و فرسایشی است
سرمربی طبیعت گفت: لیگ امسال، لیگ سختی و بسیار فرسایشی است. باید سعی کنیم ثبات خود را حفظ کنیم و تا انتهای فصل با یک ریتم به کار خود ادامه دهیم.
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

البرز آبکناری در گفتگو با شهرآرانیوز در خصوص پیروزی طبیعت مقابل رعد پدافند مشهد عنوان کرد: بازی را خیلی خوب آغاز کردیم. در این بازی توانستیم مقداری ایرادات دفاعی خود را برطرف کرده و تمرکز خود را بالا ببریم و سعی کردیم در تمام زمان بازی تمرکز خود را حفظ کنیم.

وی ادامه داد: رعد پدافند نیز تیم خوبی دارد، با توجه به اینکه رعد یک تیم نظامی است و معذوریت‌هایی دارد، باید به کاری که انجام می‌دهند احترام بگذاریم.

سرمربی طبیعت در مورد عملکرد داوری گفت: داوری در این دیدار مشکل به خصوصی نداشت، چون هیچ یک از دو تیم هیچ اعتراضی به داوری در روند بازی نداشتند.

آبکناری در خصوص وضعیت تیمش در لیگ برتر بسکتبال تصریح کرد: در تلاشیم در دور مقدماتی و در مرحله پلی‌آف جایگاه خوبی داشته باشیم، اما لیگ امسال، لیگ سختی و بسیار فرسایشی است. باید سعی کنیم ثبات خود را حفظ کنیم و تا انتهای فصل با یک ریتم به کار خود ادامه دهیم.

سرمربی طبیعت در خصوص استفاده از بازیکنان نیمکت نشین تیمش در کوارتر چهارم بیان کرد: از ابتدای بازی به گونه‌ای برنامه‌ریزی کرده بودیم تا از تمام بازیکنان استفاده کنیم. در شروع کوارتر چهارم با وجود اختلافی که ایجاد کرده بودیم، سعی کردیم از بازیکنانی استفاده کنیم که در بازی‌های گذشته کمتر فرصت بازی به آنان رسیده بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->