مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟
سرخط خبرها

برگزاری کنگره بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی مقام معظم رهبری در مشهد مقدس (یکم آذر ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۹۶۰۳۷
  • ۰۱ آذر ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۰
برگزاری کنگره بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی مقام معظم رهبری در مشهد مقدس (یکم آذر ۱۴۰۲)
نشست شورای سیاست‌گذاری کنگره بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی مقام معظم رهبری برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، نشست شورای سیاست‌گذاری کنگره بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی مقام معظم رهبری صبح امروز چهارشنبه در محل استانداری خراسان رضوی و باحضور اعضای دبیرخانه این کنگره برگزار شد.

یعقوبعلی نظری، استاندار خراسان رضوی در این نشست اظهار کرد: حوزه علمیه و مجموعه دانشگاه می‌توانند در برگزاری رویداد کنگره بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی مقام معظم رهبری مشارکت جدی ایفا نمایند.

وی با بیان اینکه حتما نوگرایی و خلاقیت می‌تواند در کیفی‌سازی این کنگره موثر باشد، افزود: دانشگاه یک مرکز علمی است و نیاز جدی به این مباحث دارد. در این راستا اساتید دانشگاه و فضای آن می‌توانند درگیر این موضوع شوند تا رویداد باشکوهی را در مشهد مقدس شاهد باشیم.

ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده، ایجاد هماهنگی نسبت به مشارکت نهاد‌ها و تعیین وظایف و نقش نهاد‌های استانی؛ از جمله محور‌های این جلسه بود.

به گفته ریاست جامعه المصطفی العالمیه مشهد مقدس۱۵۰ نهاد برای برگزاری این رویداد اعلام آمادگی کرده‌اند. همچنین تاکنون ۲۲۰۰ مقاله به دبیرخانه کنگره ارسال شده است.

حجت الاسلام و المسلمین صالح گسترش فضای قرآنی کشور، معرفی مبانی قرآنی و اندیشه‌های سیاسی مقام معظم رهبری را از جمله اهداف این کنگره دانست.

شایان ذکر است؛ ۱۳ و ۱۴ دی‌ماه ۱۴۰۲ این کنگره بین‌المللی با ۲۰ محور در مشهد مقدس برگزار خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->