پرسپولیس منتظر تصمیم سازمان لیگ گل‌محمدی یاسین سلمانی را نمی‌خواهد نتیجه و ویدیو خلاصه بازی تیم ملی والیبال ایران و آرژانتین(۶ تیر ۱۴۰۴)| برد جانانه! کارتال در آستانه جدایی از پرسپولیس|دوشنبه روز سرنوشت چراغ سبز کمیته استیناف برای بخشش ساپینتو توافق استقلال و ساپینتو برای تمدید قرارداد چهار بازیکن چشمی: امیدوارم حال مردم خوب باشد پخش زنده بازی رئال مادرید و سالزبورگ در جام جهانی باشگاه‌ها (۶ تیر ۱۴۰۴) مخالفت مسئولان استقلال با بازگشت سعید مهری ستاره‌های تراکتور به این تیم برمی گردند؟ رونالدو در النصر ماندنی شد بمب درویش برای هواداران پرسپولیس| برانکو در راه تهران؟ سپاهان به دنبال ستاره پرسپولیس شکایت عجیب‌ ام‌باپه از پاری‌سن‌ژرمن محمدی در لیست مازاد استقلال بسکتبالیست‌های ایران به‌خط شدند رضاییان در جمع برترین مدافعان گل‌زن جهان بیرانوند، نامزد عنوان بهترین گلر آسیا بازگشت دوباره ژیرو به فرانسه مشخص شدن حریفان تیم ملی فوتسال در مقدماتی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۶ + عکس
سرخط خبرها

پرسپولیس و سپاهان حریف کسر امتیاز استقلال نشدند

  • کد خبر: ۱۹۶۲۰۷
  • ۰۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۲
پرسپولیس و سپاهان حریف کسر امتیاز  استقلال نشدند
مشکلات قانون سقف قرارداد‌ها هر روز در حالت جدیدی آپدیت می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، چندی پیش بود که کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در احکام جداگانه‌ای اقدام به کسر امتیاز از تیم‌های پرسپولیس و سپاهان نمود.
احکامی که در ادامه راه لیگ باعث شد تا تیم فوتبال استقلال به صدر جدول برسد. همین همین اتفاق کافی بود تا مسئولان سپاهان و پرسپولیس در شکایات جداگانه‌ای نسبت به قرارداد‌های بازیکنان تیم فوتبال استقلال معترض شوند.

البته این تمام داستان نبود و در راستای پیگیری‌های کمیته نظارت بر قرارداد‌ها پرونده‌های مالیاتی ۲ تیم شهرستانی به این کمیته ارجاع شد پرونده‌هایی مشابه آنچه باعث کسر امتیاز از تیم‌های پرسپولیس و سپاهان شد.

در این میان کمیته انضباطی و کمیته استیناف در دوراهی عجیبی گیر کرده‌اند براین اساس و بر مبنای قوانین جدید باید امتیازات تیم‌های استقلال و دو تیم شهرستانی مذکور هم مانند پرسپولیس و سپاهان کسر شود، اما در این حالت جدول مسابقه به کلی دستخوش تغییر می‌شود.

حالا، اما اخبار عجیب و البته قابل پیش‌بینی از فدراسیون فوتبال به بیرون درز کرده است. اولین اتفاق منتفی شدن کسر امتیاز از استقلال بود که همین اتفاق شائبه بازگرداندن امتیازات سپاهان و پرسپولیس را تقویت کرد همچنین شنیده می‌شود کمیته انضباطی و کمیته استیناف فعلاً بیخیال پرونده دو تیم شهرستانی شده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->