یمن: فلسطینی‌ها در ۷ اکتبر عزت خود را بازیافتند رایزنی ترامپ با تیم مذاکره کننده آمریکا قبل از آغاز مذاکرات با حماس مذاکرات روز دوم میانجی‌ها و حماس در شرم‌الشیخ به پایان رسید (۱۵ مهر ۱۴۰۴) گزارش ارتش پاکستان از عملکرد جنگنده J۱۰ چینی رایزنی اردوغان و پوتین درباره اوکراین و غزه شیخ نعیم قاسم: از حمایت‌های ایران سپاسگزاریم دیدار فرستاده آمریکا با الجولانی وزیر دفاع سوریه: با قسد درباره آتش بس توافق کردیم نروژ: محتاطانه به طرح ترامپ درباره غزه خوشبین هستیم پاپ به ۲ کشور اسلامی سفر می‌کند نظامیان و خودرو‌های صهیونیست هدف گردان‌های القدس قرار گرفته شدند (۱۵ مهر ۱۴۰۴) عارف: مهم‌ترین دغدغه دولت ارتقای وضعیت نوجوانان است حمله با چاقو به شهردار آلمانی دفاع دوباره وزیر خارجه آمریکا از جنایت‌های رژیم صهیونیستی شرط کاخ سفید برای حضور ترامپ در نشست آسه‌آن قطر دور اول مذاکرات غزه در شرم الشیخ را دقیق خواند پایان فعالیت دیپلماتیک سفرای عمان و امارات در ایران | سفرای جدید به‌زودی وارد تهران می‌شوند دریادار ایرانی: در دریای خزر جایی برای قدرت‌های فرامنطقه‌ای وجود ندارد کمیسیون ماده ۱۰ احزاب با تأسیس ۱۱ شعبه استانی احزاب ملی موافقت کرد آیت‌الله علم‌الهدی: کلید حل مشکلات اقتصادی شهرستان صالح‌آباد ساخت جاده است | مناطق تلفیقی، نماد انسجام ملی هستند ظهوریان: قوه‌قضائیه به موضوع تعیین تکلیف پرونده‌های کرسنت و بدهکاران بانکی ورود کند پزشکیان: فرهنگ ایرانیان ریشه در همیاری و کمک به یکدیگر دارد سپاه پاسداران شهادت ۲ نفر از نیروهای سپاه سروآباد کردستان در درگیری با ضدانقلاب را تأیید کرد لایحه مربوط به ارائه خدمات صدور گواهی‌نامه‌های قانونی فنی و ایمنی دریایی اصلاح شد فرمانده نیروی دریایی ارتش: کشورهای ساحلی خزر رزمایش مشترک برگزار می‌کنند طرح صدور گواهینامه برای نوجوانان ۱۶ ساله در چه مرحله‌ای است؟ + فیلم هشدار وزارت خارجه درباره دخالت مخرب اروپا در امور منطقه خلیج‌فارس
سرخط خبرها

گزارشی از سرقت اعضای بدن شهدای فلسطینی توسط رژیم صهیونیستی

  • کد خبر: ۱۹۶۶۸۰
  • ۰۵ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۴
گزارشی از سرقت اعضای بدن شهدای فلسطینی توسط رژیم صهیونیستی
در پی ورود ارتش رژیم صهیونیستی به بیمارستان‌های نوار غزه در تجاوزات اخیر، موضوع سرقت اعضای بدن شهدای فلسطینی از سوی این رژیم بار دیگر خبر ساز شد.

به گزارش شهرآرانیوز، در حالی که آمار دولتی در غزه تخمین می‌زنند که حدود ۷۰۰۰ مفقود وجود دارد که پیکر ده‌ها تن از آن‌ها توسط رژیم صهیونیستی ربوده شده‌اند، نهاد‌های حقوق بشری نسبت به اخباری مبنی بر سرقت اعضای بدن آن‌ها توسط رژیم اشغالگر ابراز نگرانی کرده‌اند.

طبق گزارش خبرگزاری «سما»، در همین راستا، دیده‌بان حقوق بشر اروپا-مدیترانه خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی مستقل در خصوص ربودن اجساد شهدای مجتمع پزشکی الشفا در غزه و بیمارستان اندونزی در شمال این باریکه توسط ارتش رژیم صهیونیستی شد.

این سازمان همچنین به موارد دیگری از ربوده شدن اجساد شهدا از مجاورت گذرگاه محل حرکت آوارگان به مرکز و جنوب نوار غزه در جاده اصلی صلاح الدین اشاره کرد.

در این گزارش آمده است که ارتش رژیم صهیونیستی همچنین گور جمعی را که بیش از ۱۰ روز پیش در یکی از حیاط‌های مجتمع پزشکی الشفا حفر شده بود، نبش قبر کرد و اجساد برخی شهدا را از آن بیرون آورد و آن‌ها را ربود.

دیده‌بان حقوق بشر اروپا - مدیترانه در گزارش خود آورده است: در حالی که ده‌ها جسد به کمیته بین‌المللی صلیب سرخ تحویل داده شدند و این کمیته نیز آن‌ها را برای تکمیل مراحل تدفین به جنوب نوار غزه منتقل کرد، اما ارتش اسرائیل همچنان اجساد دیگری را تحویل نداده است.

این سازمان به موضوع هولناک سرقت اعضای بدن شهدا با استناد به اظهارات پزشکان در غزه اشاره کرد. این پزشکان گفته‌اند که معاینه سریع برخی از اجساد پس از تحویل نشان دهنده سرقت اعضای بدن مانند قرنیه چشم و سایر اندام‌های حیاتی مانند کبد، کلیه‌ها و قلب بوده است.

دیده‌بان حقوق بشر اروپا - مدیترانه اعلام کرد: اسرائیل سابقه طولانی در ربودن اجساد فلسطینی‌ها دارد، چراکه اجساد دست‌کم ۱۴۵ فلسطینی را در یخچال‌های مخصوص نگهداری می‌کند و پیکر ۲۵۵ شهید فلسطینی را نیز در گورستان معروف به «گورستان اعداد» نگهداری می‌کند. در گذشته نیز مشاهده شده بود که مقامات اسرائیل اجساد شهدای کرانه باختری را پس از مدتی به بستگانشان تحویل داده بود، اما پیکر آن‌ها در دمای منفی چهل یخ زده بودند و رژیم صهیونیستی تحویل اجساد را مشروط به عدم کالبد شکافی کرده بود، موضوعی که ممکن است در راستای پنهان کردن سرقت اعضای بدن آن‌ها بوده باشد.

در ادامه این گزارش آمده است، رژیم صهیونیستی که به عنوان بزرگترین مرکز جهانی تجارت غیرقانونی اعضای بدن انسان شناخته می‌شود، به توجیه سیاست ربودن اجساد تحت عنوان «تلاش برای بازدارندگی امنیتی» روی آورده و منشور‌ها و توافق نامه‌های بین‌المللی در این زمینه را نادیده می‌گیرد.

این سازمان حقوق بشری همچنین بر لزوم ملزم کردن رژیم صهیونیستی به پایبندی به قواعد حقوق بین‌الملل تاکید کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->