آیت‌الله علم‌الهدی: هم‌افزایی میان دستگاه‌های اجرایی و شهرداری‌ها عامل توسعه شهری است | سازمان همیاری حلقه اتصال دولت و شهرداری‌هاست دعوت به تظاهرات ضدصهیونیستی در سوریه در واکنش به اظهارات نتانیاهو مشخصات و قابلیت‌های جنگنده یاک ۱۳۰ + فیلم و عکس تنش بین زلنسکی و ترامپ بر سر ذخایر معدنی بالاگرفت همکاری‌های امنیتی، محور مذاکرات رهبران سومالی و لیبی کره شمالی: هیچ‌گاه برای لغو تحریم‌ها التماس نخواهیم کرد هیئت بلندپایه طالبان عازم ایران شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) سرباز‌های دارای مهارت تخصصی، از یک ماه کسری‌خدمت تا بخشش اضافه‌خدمت دریافت می‌کنند ابراز نگرانی شدید سازمان ملل درباره افزایش حملات در کرانه باختری (۶ اسفند ۱۴۰۳) بررسی بخش دوم بودجه سال ۱۴۰۴ در مجلس در دو نوبت صبح و عصر از فردا (۷ اسفند ۱۴۰۳) دیدارهای دیپلماتیک عراقچی در ژنو (۶ اسفند ۱۴۰۳) ویدئو | شهید سید هاشم صفی‌الدین: کلید هر موفقیتی در مقاومت لبنان به دست رهبر انقلاب اسلامی است رئیس نمایندگی لهستان در تهران به وزارت خارجه ایران احضار شد نتایج یک نظرسنجی جدید فاش کرد: نارضایتی آمریکایی‌ها از عملکرد ترامپ یک مجری رادیو، معاون اف‌بی‌آی در دولت ترامپ شد لغو تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه سوریه جزئیات سفر لاوروف به تهران اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) انفجار در کنسولگری روسیه در شهر مارسی فرانسه (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز مراسم رسمی تدفین شهید سید هاشم صفی‌الدین (۶ اسفند ۱۴۰۳) «جنگنده یاک ۱۳۰» در رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش به پرواز درآمد تأکید رئیس‌جمهور تاجیکستان بر استفاده از هوش مصنوعی در نیروهای مسلح شانزدهمین بسته تحریمی اتحادیه اروپا علیه روسیه و بلاروس + جزئیات قالیباف: نبرد مقاومت با داعش و رژیم صهیونیستی، تثبیت امنیت لبنان را درپی داشت تحریم ۷۰ شهروند و ۷۹ نهاد روسی توسط استرالیا تعطیلی ۴۹ مدرسه در کره جنوبی درپی کاهش جمعیت اختلاف‌ها در رژیم صهیونیستی بالا گرفت | نتانیاهو از پسرش کتک خورد روز تاریخی تشییع سیدحسن نصرالله مخالفت ۶۰ درصد صهیونیست‌ها با ازسرگیری جنگ در غزه
سرخط خبرها

۱۷ عکاس خبری در حملات رژیم صهیونیستی در غزه به شهادت رسیدند

  • کد خبر: ۱۹۶۹۸۳
  • ۰۶ آذر ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۵
۱۷ عکاس خبری در حملات رژیم صهیونیستی در غزه به شهادت رسیدند
سندیکای خبرنگاران فلسطینی اعلام کرد که ۱۷ عکاس خبری در حملات رژیم صهیونیستی به غزه از هفتم اکتبر به شهادت رسیدند.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از روزنامه القدس العربی، در گزارش جدیدی از سوی کمیته آزادی‌ها وابسته به سندیکای خبرنگاران فلسطینی آمده است که ۱۷ عکاس در حملات موشکی، خمپاره‌ای و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی در مناطق مختلف نوار غزه به شهادت رسیدند. این عکاسان جزو بیش از ۶۰ خبرنگار در نوار غزه هستند که از آغاز جنگ خونین غزه به شهادت رسیدند.

در این گزارش آمده است: عکاسان در تمام مناطق نوار غزه هدف قرار گرفتند که از جمله آن‌ها ابراهیم لافی، محمد الصالحی، هشام نواجعه، محمد صبح ابو رزق، محمد فایض ابومطر هستند. همچنین رژیم صهیونیستی دفتر معتصم مرتجی، عکاس خبری فلسطینی را هدف قرار داد. مرتجی می‌گوید که وی شاهد شهادت تعدادی از همکاران و دوستانش مثل رشدی السراج و محمد الجاجا بوده است.

در این گزارش تأکید شده است: هدف قرار دادن این عکاسان در راستای ایجاد رعب و وحشت در میان آن‌ها با هدف دور کردنشان از میدان است تا شاهدی بر جنایت‌های رژیم اشغالگر نباشند و تصاویر این جنایت‌ها را به جهان نشان ندهند.

عطیه درویش، از عکاسان نوار غزه گفت: ما از همان روز اولی که دفاترمان در برج‌ها هدف قرار گرفتند احساس خطر کردیم و همین مسئله منجر به دور شدن ما از آنجا شد و نتوانستیم تمام تجهیزات لازم را از دفاترمان برداریم. ما تنها اطراف بیمارستان الشفا را داشتیم که به آن پناه ببریم. ما در ترس و نگرانی زندگی کردیم و شاهد شهادت همکارانمان بودیم. حتی اکنون که آتش‌بس موقت برقرار شده است، شرایط خطرناک و دشوار است.

براساس این گزارش ۹۵۰ تن از خبرنگاران در نوار غزه هستند که از جمله آن‌ها صد‌ها عکاس هستند. ۸۰ درصد از خبرنگاران مجبور شدند به دلیل حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی بین ۱۱ تا ۱۵ نوامبر از شمال غزه به جنوب آن بروند.

محمد اللحام، رئیس کمیته آزادی‌ها در سندیکای خبرنگاران فلسطینی گفت: رژیم اشغالگر از تمام ابزار‌ها برای قتل خبرنگاران و در رأس آن‌ها عکاسان استفاده کرد، اما نتوانست مانع آشکار شدن حقیقت شود و دوربین‌ها جنایت‌های اشغالگران را به تمام جهان نشان دادند. هرچند که هزینه سنگینی را نیز پرداختند و خون بسیاری از آن‌ها در این راه ریخته شد.

چهارشنبه گذشته، حماس و رژیم صهیونیستی با آتش‌بس چهار روزه و تبادل اسرا موافقت کردند. آتش‌بس در غزه از جمعه آغاز شد. بر اساس این آتش‌بس، ۵۰ اسیر صهیونیست آزاد خواهند شد و در مقابل نیز ۱۵۰ زن و کودک زیر ۱۹سال فلسطینی موجود در زندان‌های رژیم صهیونیستی آزاد می‌شوند.

طبق توافق تبادل اسرا، در مقابل آزادی هر اسیر اسرائیلی، سه اسیر فلسطینی از زندان‌های رژیم صهیونیستی آزاد می‌شوند. این توافق در حالی انجام شد که رژیم صهیونیستی مجبور به پذیرش شروط مقاومت شد. «اسامه حمدان» سخنگوی حماس در لبنان هم امروز (دوشنبه) گفت که آتش‌بس در غزه به مدت یک روز دیگر به منظور آزادی ۱۰ اسیر جدید تمدید خواهد شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->