حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی
سرخط خبرها

خانواده در اسلام و تعلیم و تربیت مهم ترین رکن است

  • کد خبر: ۱۹۷۵۱۹
  • ۰۸ آذر ۱۴۰۲ - ۲۳:۴۲
خانواده در اسلام و تعلیم و تربیت مهم ترین رکن است
مدیر کل امور بانوان وزارت آموزش و پرورش گفت: در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به صوت ویژه به نقش خانواده در این دستگاه پرداخته شده است. 
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

به گزارش شهرآرانیوز، عاطفه سادات مدبرنژاد در چهاردهمین گردهمایی مدیران کل آموزش و پرورش استان‌ها و اعضای شورای معاونان وزارت آموزش وپرورش در مشهد گفت: خانواده در اسلام و نیز در تعلیم و تربیت مهم‌ترین رکن است، اگر خانه، مدرسه و مسجد در کنار یکدیگر قرار بگیرند می‌توانیم شاهد اتفاقات بسیار خوبی در نظام تعلیم و تربیت باشیم.

وی گفت: در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به صوت ویژه به نقش خانواده در این دستگاه پرداخته شده، در راهکار ۴-۴ سند تحول بنیادین بیان شده است که ما در دستگاه تعلیم و تربیت باید به دنبال افزایش میزان مشارکت خانواده‌ها در فعالیت‌های آموزشی و تربیتی مدرسه باشیم و از طرفی نیز خدمات مشاوره‌ای به خانواده‌ها ارائه شود تا بتوانیم آن‌ها را با اهداف و روش‌های تربیتی خانواده و مدرسه همسو کنیم.

وی ادامه داد: در همین راستا در اداره کل انجمن و اولیا و مربیان برنامه و رویداد مدرسه، منزل، تعالی محصل پیش بینی و طراحی شده است. این رویداد در دو گام تحول آفرین و تعالی بخش به سوی جلو حرکت می‌کند.

مدبرنژاد افزود: اولین گام آن اهدای ۱۰۰ هزار جلد کتاب انتشارات انجمن اولیا و مربیان به مدارس سراسر کشور برای تجهیز کتابخانه‌های پیوند و با اولویت مدارسی خواهد بود که دارای اتاق ویژه گفت وگو برای اولیا و مربیان است.

وی ادامه داد: گام دوم این رویداد ارائه خلاقیت ها، نوآوری‌ها و فعالیت‌های بدیع، اثربخش و قابل انتقال به خانواده‌ها و انجمن اولیا و مربیان برای تحقق خانواده محوری در نظام تعلیم و تربیت است که امیدواریم با همکاری مدیران کل در سراسر کشور با این طرح، بتوانیم به نتایج خوبی دست پیدا کنیم و الگو‌هایی به دست آوریم که قابل تعمیم به سراسر کشور باشند.

مدیرکل امور بانوان وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: در حوزه زنان در وزارت آموزش و پرورش کار بسیار بزرگی صورت گرفته است، تمامی اسناد بالادستی اعم از گفتمان انقلاب، قانون اساسی، چرخش‌های تحول آفرین، سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، سند انتظار رئیس جمهور از آموزش و پرورش و ... بررسی شده و بر اساس آن برخی از اولویت‌ها برای کار در حوزه زنان بر هفت محور اساسی استخراج شده است.

وی اضافه کرد: اولین محور آن برنامه ریزی برای زیست عفیفانه، حیا و عفاف و حجاب است. دومین محور رصد و سنجش وضعیت بانوان فرهنگی، دانش آموزان، دانشجومعلمان و والدین است. سومین محور بسترسازی برای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت است. محور بعدی آن بسترسازی برای تقویت هویت اسلامی ایرانی در زمینه خانواده‌ها و دختران با رویکرد الگوی سوم زن مسلمان است و محور دیگر آن زمینه سازی برای تقویت و پایداری خانواده‌هاست.

مدیرکل امور بانوان وزارت آموزش و پرورش در پایان عنوان کرد: اگر می‌خواهیم جامعه سالم داشته باشیم باید سلامت خانواده مدنظر قرار بگیرد و محور سلامت خانواده نیز مادر است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->