جابه‌جایی عجیب جسد جوان ایرانی با راننده خارجی + جزئیات نتایج اولیه کنکور سراسری ۱۴۰۴ (نوبت اردیبهشت) منتشر شد + لینک نتایج آمار تکان‌دهنده اما واقعی: بیش از ۹۵ درصد آتش‌سوزی‌ها در جنگل‌ها، منشأ انسانی دارد بی‌احتیاطی مسافران، علت آتش‌سوزی پارک ملی گلستان اعلام شد + فیلم برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در تیرماه ۱۴۰۴ | داوطلبان فریب منابع و سوالات فضای مجازی را نخورند ۸ رشته جدید کارشناسی ارشد در دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی راه‌اندازی شد قتل فجیع دختربچه ۶ ساله توسط ۶ زن و مرد معتاد موزه‌ها روز چهارشنبه (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) تعطیل شدند دستگیری گوشی‌قاپ‌های خشن با کارآگاه بازی جوان مالباخته و کمک پلیس مشهد وقوع آتش سوزی در جنگل گلستان (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) فوت بیش از ۱۰۰۰ نفر بر اثر غرق شدگی در سال ۱۴۰۳ رئیس کمیسیون آموزش مجلس: هر چه زودتر ماجرای لو رفتن سوالات امتحان نهایی را تعیین تکلیف کنید شهید عماد دهیمی، مامور پلیسی که بعد از شهادت اعضای بدنش اهدا شد (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) افزایش ۲۰ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها در ایران + فیلم تأکید اژه‌ای بر ضرورت مبارزه مدبرانه با مظاهر فساد | لزوم تبیین شفاف و صریح مسائل برای مردم با زاگرس بد برخورد کردیم! | ۴۰ درصد آب کشور وابسته به زاگرس است محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ اعلام شد حذف اسناد فیزیکی ولادت و وفات در ثبت احوال با ورزش کردن از بازگشت سرطان پیشگیری کنید درد مفاصل دارید؟ برای کمبود این ویتامین است انتقال ۱۴۶ زندانی ایرانی از عراق به کشور طی ۳ سال گذشته ۴۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی برای ۸ مزاحم تلفنی اورژانس در نیشابور واکنش پلیس به گم‌شدن "الهه حسین نژاد" در تهران (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) واریز دیه ۴۰ نفر از مصدومان حادثه بندر شهید رجایی کشف ۵ میلیون لیتر سوخت قاچاق در بندرعباس آغاز نمونه‌برداری در پی تلفات گسترده بچه ماهی‌ها در تالاب میانکاله هشدار پلیس فتا در خصوص فال‌گیری رایگان در اینستاگرام پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۲ خرداد ۱۴۰۴) | رگبار و رعدوبرق در راه نواحی غربی استان درباره مزایای شخصی و عمومی دوچرخه‌سواری | رکاب‌زنی، هدیه‌ای به نسل آینده
سرخط خبرها

معوقات رتبه‌بندی معلمان چه زمانی واریز می‌شود؟ (۱۱ آذر ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۹۷۸۳۵
  • ۱۱ آذر ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۴
  • ۱
معوقات رتبه‌بندی معلمان چه زمانی واریز می‌شود؟ (۱۱ آذر ۱۴۰۲)
مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش‌وپرورش درباره واریز معوقات رتبه‌بندی معلمان توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدمجتبی هاشمی در گردهمایی مدیران کل آموزش‌وپرورش استان‌ها و شورای معاونان وزیر آموزش‌وپرورش، پروژه‌های در دست اجرا را این‌گونه اعلام کرد: اولین پروژه که در حال اجرایی‌سازی بوده گام‌های نهایی رسیدگی به شکایات رتبه‌بندی است که توسط کارگروه‌های مناطق موردبررسی قرار گرفته است و به صورت متمرکز در طول سه ماه بیش از ۵۰۰ نفر به کمک ما در حوزه‌های مختلف آمدند و این مبحث به صورت متمرکز انجام شد.

وی افزود: با استانداردسازی، نظارت و مشارکت، بیش از ۳۰۰ هزار پرونده در این مدت رسیدگی و به مرور رتبه‌ها مشخص، احکام صادر و معوقات دریافت شد و بقیه همکاران در ماه‌های آتی پس از دریافت مجوز‌ها معوقات را دریافت می‌کنند.

مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش‌وپرورش بیان کرد: ما در مرحله استقرار رتبه‌بندی قرار داریم و نباید از این فرایند عقب‌نشینی کنیم و با قوت به کار خود ادامه می‌دهیم.

هاشمی خاطرنشان کرد: گزارش‌های نظارتی را جدی بگیرید، بخش عمده‌ای از مکاتبات که در سفر‌های استانی دریافت می‌شود پس از دسته‌بندی بلافاصله پس از سفر باید موردرسیدگی قرار بگیرد. عملکرد مدیران کل نیز در سایت "صامد" مورد بررسی قرار می‌گیرد و نتیجه گزارشات هر هفته روز‌های دوشنبه در خصوص ارزیابی مدیران کل در گروه‌های ذی‌ربط به اطلاع آن‌ها می‌رسد.

شهروندان می‌توانند به دیوان عدالت اداری شکایت کنند

وی گفت: بر اساس تبصره ۴ ماده ۱۶ قانون دیوان عدالت شهروندان و مردم می‌توانند مستقیماً از دستگاه شکایت کرده و باید این شکایات ظرف سه ماه پاسخگویی شود و پس از آن فرد می‌تواند همراه با پاسخ دستگاه مربوطه به دیوان عدالت شکایت کند که فرایند آن ابلاغ شده است و برای این موضوع کارگروه لازم در وزارت آموزش‌وپرورش تشکیل شده است.

ثبت سالانه ۳۰۰ هزار شکایت از آموزش‌وپرورش 

هاشمی ادامه داد: در سال بیش از ۳۰۰ هزار شکایت در سامانه ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات ثبت می‌شود و روز‌های دوشنبه هر هفته شکایاتی که دریافت می‌کنیم در کارگروه وزارت بررسی می‌شود.

وی بیان کرد: طرح "پایش عملکرد مدیران مدارس" نیز در حال نهایی شدن است، امیدواریم با این طرح، فرایند جامعی از فعالیت مدیران مدارس کشور داشته باشیم تا مدیر مدرسه بتواند کارنامه عملکرد از فعالیت‌های خود داشته باشد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
علیرضا
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۳۹ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۱
0
0
معوقات رتبه بندی = وقتِ گلِ نی اصلا بعید میدونم کسی از مسئولین آموزش و پرورش در ذهنشون باشه که معوقاتی هم باشه فقط حرف حرف حرف .
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->