طالبان: در صورت حمله دوباره پاکستان، پاسخ متقابل خواهیم داد قیمت امروز پول افغانی (یکشنبه ۲۷ مهرماه ۱۴۰۴) فرماندار تایباد از افزایش آمار خروج مهاجران افغانستانی خودمعرف از مرز دوغارون در مهرماه خبر داد تیم ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان بعد از اردوی تهران به بحرین رفت درخواست ۲۰ کشور اروپایی برای اخراج مهاجران «بدون مدرک» افغانستان از این کشور‌ها سخنگوی طالبان: توافق با پاکستان شامل آتش‌بس کامل میان ۲ کشور است تهران از آتش‌بس میان طالبان و پاکستان استقبال کرد | حل اختلافات از طریق گفت‌و‌گو و راه‌حل‌های سیاسی ضروری است توافق آتش‌بس میان پاکستان و طالبان با میانجیگری قطر و ترکیه سرکنسول افغانستان در مشهد: کابل سیاستی متوازن و اقتصادمحور را در پیش گرفته است | امیدواریم توازن تجاری بین دو کشور رعایت شود رئیس اتاق تجارت فراه افغانستان بر تقویت تعاملات تجاری با ایران تأکید کرد نایب رئیس اول اتاق ایران: خراسان جنوبی می‌تواند به نقطه اتصال بزرگ اقتصادی میان ایران و افغانستان تبدیل شود بهرامی: نشست دیپلماسی استانی ادامه مسیر سیاست‌های ایران برای توسعه روابط اقتصادی با کشور‌های همسایه است | ایران آماده است مشکل تراز تجاری با افغانستان را حل کند کنسولگری ایران در هرات در واکنش به شایعات فضای مجازی: روند صدور ویزا بدون تغییر نکرده است + فیلم آتش بس بین طالبان و پاکستان تمدید شد پاکستان از ۲۰۲۳ تاکنون، ۱.۴ میلیون افغانستانی را به کشورشان بازگردانده است رئیس مرکز امور اتباع وزارت کشور: کسی نمی‌تواند مردم ایران و افغانستان را از هم جدا کند + فیلم مدیرکل اتباع خراسان رضوی: ۳ هزار افغانستانی بازمانده از اربعین، در ایام شهادت امام‌رضا(ع) به مشهد آمدند سازمان ملل: پاکستان در ۶ ماه گذشته، ۴۷۲ هزار مهاجر افغانستانی را اخراج کرده است قیمت امروز پول افغانی (پنجشنبه ۲۴ مهرماه ۱۴۰۴) شروع دوباره حملات ارتش پاکستان به اسپین بولدک قندهار + فیلم قیمت امروز پول افغانی (چهارشنبه ۲۳ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سازمان ملل از کاهش کمک‌های انسان دوستانه به افغانستان خبرداد

  • کد خبر: ۱۹۷۸۹۶
  • ۱۱ آذر ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۱
سازمان ملل از کاهش کمک‌های انسان دوستانه به افغانستان خبرداد
دفتر هیئت معاونت سازمان ملل در افغانستان خواستار از سرگیری کمک‌های مالی به افغانستان برای رسیدگی به بحران تغییرات اقلیمی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، دفتر هیئت معاونت سازمان ملل در افغانستان (یوناما) در بیانیه‌ای اعلام کرد کمک‌های مالی برای رسیدگی به تغییرات اقلیمی در افغانستان تا حدودی به حالت تعلیق درآمده و کمک‌های بشردوستانه به این کشور نیز در حال کاهش است.

یوناما افزود: صدای شهروندان افغانستان هنوز در مجامع جهانی شنیده نمی‌شود و طالبان نیز تاکنون نتوانسته یک سیاست مناسب و حکومت‌داری مدونی را برای دسترسی به منابع مالی جهانی ایجاد کند.

«رزا اوتنبایوا» رئیس یوناما و نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در افغانستان در این بیانیه خواستار توجه غیرسیاسی طرف‌های ذی‌ربط به بحران تغییرات اقلیمی در افغانستان شد.

وی اظهارداشت: این وضعیت ناپایدار است. یوناما بار‌ها اشاره کرده است که کاهش [تأثیر]و سازگاری با تغییرات اقلیمی و ایجاد انعطاف‌پذیری در کشور نمی‌تواند منتظر بماند. همه طرف‌های ذی‌ربط باید به‌صورت غیرسیاسی و سازنده به نفع مردم افغانستان روی این موضوع وارد شوند».

رئیس یوناما همچنین تأکید کرد: درحالی‌که آگاهی از چالش‌های جدی تغییرات آب و هوایی در افغانستان در حال افزایش است، اما آگاهی به تنهایی نمی‌تواند تاب‌آوری با وضعیت را ایجاد کند؛ بنابراین اکنون زمان حرکت از آگاهی به عمل است.

این درحالی است که کنفرانس تغییرات اقلیمی سازمان ملل در شهر دبی امارات متحده عربی بدون حضور نماینده‌ای از افغانستان جریان دارد.

پیش از این نیز اداره محیط زیست افغانستان با اشاره به آسیب‌پذیری افغانستان در برابر تغییرات اقلیمی گفته بود عدم اشتراک نماینده افغانستان در این نشست «جفا و ظلم بزرگ» است.

براساس گزارشی که گروه بین‌المللی بحران منتشر کرده است، برگزارکنندگان نشست تغییرات اقلیمی سازمان ملل به‌دلیل عدم به رسمیت‌شناسی طالبان از سوی کشور‌های جهان، نتوانستند راهی برای دعوت از این گروه در این نشست پیدا کنند.

افغانستان در میان ۱۰ کشوری است که در معرض آسیب‌پذیری شدید از تغییرات اقلیمی و بلایای طبیعی قرار دارد و در سال جاری برای سومین سال متوالی خشکسالی شدید را تجربه کرد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->