دستگیری متهم به سرقت دو میلیاردی طلا در مشهد ورود یک واکسن خوراکی به برنامه واکسیناسیون کودکان تا حالا چند تا بستنی خوردین؟ رشد ۲۱ درصدی مرسولات صادره پست خراسان‌رضوی در سال ۱۴۰۲ اختلافات اعتقادی و فرهنگی بعد از ازدواج را چگونه حل کنیم؟ رشد سه‌برابری مسمومیت با قارچ وحشی؛ از خوردن قارچ در طبیعت خودداری کنید زمزمه فروش بیمارستان «مهرگان» مشهد! دود اختلاف مالکیت یک بیمارستان به چشم مردم می‌رود تجاوز ۴ مرد تبعه خارجی به یک نوجوان شانزده‌ساله در تهران ۸ گام کلیدی اقتصادی در شروع زندگی زوج‌های جوان تبِ تراپی | مشاوره رفتن بخشی از سبک زندگی است نه ظرفیتی برای پُز اجتماعی  غفلت از مشاوره آمار بالای غرق‌شدگی در استانی که دریا ندارد! | سال گذشته، خراسان‌رضوی رتبه هفتم میزان غرق‌شدگی کشور را به دست آورد آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد مواد غذایی که هرگز آنها را نباید با معده خالی بخورید با مصرف این میوه خوشمزه و آبدار جوان شوید اگر از زندگی خسته و کلافه شده‌اید، بخوانید چرا دمای روغن زمان سرخ کردن اهمیت دارد؟ چرا باید به قول‌هایی که به فرزندتان می‌دهید عمل کنید؟
سرخط خبرها

یک متخصص عفونی: بهتر است همه مادران باردار در سه ماه اول بارداری تست اچ‌آی‌وی دهند

  • کد خبر: ۱۹۸۶۸۲
  • ۱۵ آذر ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۳
یک متخصص عفونی: بهتر است همه مادران باردار در سه ماه اول بارداری تست اچ‌آی‌وی دهند
یک متخصص عفونی گفت: یکی از اهداف مهم این است که انتقال بیماری اچ‌آی‌وی از مادر به کودک را به حداقل یا صفر برسانیم، بنابراین ایده‌آل این است که همه مادران باردار در سه ماه اول بارداری تست دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، امین بجدی امروز، ۱۵ آذرماه، در نشست خبری با موضوع اچ‌آی‌وی که در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: سه راه انتقال اچ‌آی‌وی از طریق خون، انتقال جنسی و مادر به کودک است. انتقال جنسی بسیار زیاد شده و عمده موارد جدید ما انتقال جنسی هستند.

وی بیان کرد: افراد بسیار سخت برای تست مراجعه می‌کنند و در خصوص رفتار‌های پرخطر خود اطلاعات نمی‌دهند. اگر فردی رفتار جنسی پرخطر داشته باشد بهتر است تست بدهد که خوشبختانه این اقدام در حال افزایش است.

این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه کماکان مشکل بزرگ ما شناسایی زودرس بیماران است، عنوان کرد: هنوز هم بیماران اعتقاد دارند که اچ‌آی‌وی قابل درمان نیست. این بیماری مانند دیابت قابل ریشه‌کن شدن نیست، اما بیماری قابل کنترل و مدیریت است و مراجعه و کنترل منظم بیماری آسیب کمتری به فرد وارد می‌کند.

این متخصص عفونی خاطرنشان کرد: به محض تشخیص هر فردی مصرف دارو را شروع می‌کنیم، با این اقدام انتقال بیماری کمتر می‌شود. درمان جزو مهمی از پیشگیری است که از اپیدمی بیماری جلوگیری می‌کند. مدت‌هاست تلاش برای کشف واکسن اچ‌آی‌وی متوقف شده؛ زیرا دارو زیاد داریم و قابل کنترل است.

بجدی گفت: یکی از اهداف مهم این است که انتقال بیماری اچ‌آی‌وی از مادر به کودک را به حداقل یا صفر برسانیم، بنابراین انجام تست توسط مادران باردار مهم است. ایده‌آل این است که همه مادران باردار در سه ماه اول بارداری تست دهند.

وی با اشاره به اینکه برخی افراد مبتلا به اچ‌آی‌وی از خانواده طرد می‌شوند، تصریح کرد: این مورد به شدت در بین بیماران وجود دارد. اطلاع‌رسانی بیشترین کمک را به ما می‌کند. کماکان مشکل بزرگ ماست که بسیاری از موارد جدید شناسایی شده ما در مراحل پیشرفته هستند.

این متخصص عفونی بیان کرد: آمار افراد مبتلا به اچ‌آی‌وی در مشهد حداقل دو برابر است. آماری که همچنان WHO در خصوص ایران دارد این است که ۵۱ درصد بیماران را نمی‌شناسیم، ۳۷ درصد بیماران درمان و ۳۳ درمان موثر می‌شوند، بنابراین برای دو سال آینده بیان کرده که باید ۵۱ را به ۹۵ درصد، ۳۷ را به ۹۰ درصد و ۳۳ را به ۸۰ درصد برسانیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->