شیوع آنفلوانزای پرندگان H۵N۱ در طیور ایران پیش‌بینی قیمت دلار پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ آغاز فروش اقساطی خودرو KMC SR ۳ کرمان موتور از شنبه + جدول فروش (۱۹ مهر ۱۴۰۴) وام عجیب یک کارمند بانک با بازپرداخت بیش از نیم قرن + عکس قیمت امروز خودرو داخلی و خارجی (۱۶ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو بلاتکلیف ماند گل تازه زعفران در خراسان رضوی امروز چقدر قیمت دارد؟ (۱۶ مهر ۱۴۰۴)‌ پیش‌بینی بانک آمریکایی از قیمت عجیب طلا در سال آینده میلادی مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران: مشترکان پرمصرف منتظر قبض‌های میلیونی باشند تغییر جهت بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۶ مهر ۱۴۰۴) راهنمای جامع خرید انواع تسمه نقاله شکاف عرضه‌وتقاضای نقره ۵ساله شد | اصلاح قیمت نقره در راه است؟ علت گران‌شدن میوه چیست؟ | رئیس اتحادیه: مقصر میوه‌فروش نیست سهمیه سوخت وسایل نقلیه فرسوده تغییر می‌کند فروش فوری سایپا از روز (یکشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + بخشنامه دلار در یک‌قدمی ۱۱۴ هزار تومانی شدن (۱۶ مهر ۱۴۰۴) حذف ۴ صفر تأثیری بر تورم یا رشد اقتصادی ندارد بازی مافیا - شهروند در بازار کالا‌های اساسی نرخ جدید بنگاه‌های املاک مشخص شد | تعرفه ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول چقدر است؟ قرعه‌کشی ایران‌خودرو امروز (چهارشنبه، ۱۶ مهرماه ۱۴۰۴) + لینک پخش زنده واریز بیش از ۴ هزار و ۲۷۲ میلیارد تومان به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و فرمانداری‌های خراسان رضوی دینار عراق در بازار آزاد مشهد گران شد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ارز ترجیحی؛ زمینه ساز  رانت و  فساد  مخارج مالیات بر ارزش افزوده در خراسان رضوی | از درآمد پایدار شهرداری تا سلامت و ترمیم حقوق بازنشستگان قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) | اختلاف ۲۰ هزار تومانی قیمت سیب‌زمینی در تره‌بار و سطح شهر طلا در مشهد دوباره در مدار صعود قرار گرفت | ورود دوباره طلا به کانال ۱۱ میلیونی (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ۱۰ مقصد اصلی زعفران صادراتی ایران کدام‌اند؟ | زعفران‌های صادرشده به چین تقلبی بودند؟ سکه پیش‌فروشی ۱۲ میلیون ارزان‌تر از بازار آزاد فروش رفت
سرخط خبرها

هشدار وزیر نیرو نسبت به تنش آبی در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۹۹۰۰۷
  • ۱۷ آذر ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۴
هشدار وزیر نیرو نسبت به تنش آبی در خراسان رضوی
وزیر نیرو با هشدار نسبت به تنش آبی در خراسان رضوی گفت: برای گذر از شرایط تنش و بحرانی آب، همراهی و مشارکت مردم لازم است.

به گزارش شهرآرانیوز، علی اکبر محرابیان ضمن بازدید از پروژه‌های آب و برق، در جلسه بررسی طرح‌های اضطراری تأمین آب مشهد با اشاره به روند کاهشی بارندگی‌ها در حوزه مشهد و استان خراسان رضوی اظهار کرد: برای مدیریت شرایط موجود می‌بایست دو کار اساسی انجام شود؛ اول موضوع مدیریت منابع، مدیریت مصرف و استفاده از امکانات و ابزار کاربردی همچون سیستم تله متری و پایش در آبفای مشهد و دوم اجرای دقیق و به موقع پروژه‌های تأمین آب با بیشترین اثربخشی است.

وی با تأکید بر اهمیت جریان فرهنگسازی در جامعه افزود: یک بازوی مهم در گذر از شرایط تنش و بحرانی آب، همراهی و مشارکت مردم است که میزان اثربخشی آن ممکن است از انجام اقدامات و پروژه‌ها نیز بیشتر باشد.

محرابیان ادامه داد: جریان فرهنگسازی، اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به مردم باید همراهی مردم را در اصلاح الگوی مصرف به دنبال داشته باشد.

وزیر نیرو در خصوص موضوع تأمین اعتبار پروژه‌های اضطراری آب مشهد نیز تصریح کرد: مجموع اعتباراتی که به هر نحوی برای آب مشهد تخصیص یافته نسبت به سال‌های گذشته قابل مقایسه نیست و افزایش چشمگیری داشته چرا که این کلانشهر به دلیل حضور میلیونی زائران و داشتن چندین پیک مصرف در سال با دیگر نقاط کشور بسیار متفاوت بوده و مدیریت شرایط تنش نیز در آن پیچیدگی‌های خاص خود را دارد.

محرابیان اضافه کرد: تخصیص اعتبارات از سوی وزارت نیرو تقریبا صد در صد بوده و دولت نیز یک مصوبه ویژه برای مشهد مصوب کرده و اعتبارات لازم برای تأمین آب این کلانشهر به هر نحوی اختصاص خواهد یافت؛ مدیران ذی ربط نیز باید مدیریت لازم در نوسان تخصیص اعتبارات را داشته باشند به گونه‌ای که هیچ پروژه و اقدامی به تاخیر نیفتد.

وی در جلسه بررسی طرح‌های اضطراری تأمین آب مشهد به برخی پروژه‌های در حال انجام اشاره کرد و گفت: خط انتقال سد شوریجه هر چه زودتر باید آغاز شود و به هر میزانی که آب گیری در این سد صورت گیرد از آن استفاده خواهیم کرد.

محرابیان همچنین وضعیت طرح انتقال آب از هزار مسجد برای شهر مشهد را خوب ارزیابی کرد و گفت: اجرای این پروژه از سرعت خوبی برخوردار است و اعتبار خوبی هم برای آن پیش بینی شده که منابع مالی به زودی تأمین خواهد شد.

وزیر نیرو در خصوص پروژه بزرگ انتقال آب از غرب مشهد نیز خاطر نشان کرد: این پروژه هم جزء پروژه‌های اولویت دار بوده که فاز اول آن به موقع اجرا شده و می‌بایست هرچه سریع‌تر خط برگشت پروژه مذکور اجرا شود.

علی اکبر محرابیان با تأکید ویژه بر مدیریت آبیاری فضای سبز اظهار داشت: در این شرایط ویژه و تنش آبی، اصلا نباید اجازه آبیاری فضای سبز با آب شرب داده شود و با جدیت باید با این موضوع برخورد شود.

​قابل ذکر است، وزیر نیرو پیش از این جلسه از مرکز مهاب (تله متری، پایش تصویری و مدیریت هوشمند) شرکت آب و فاضلاب مشهد بازدید کرد؛ در این بازدید اطلاعات کلی درباره نحوه فعالیت در سه بخش مرکز مذکور شامل تله متری و مرکز هوشمند پایش تصویری تاسیسات، پایش تصویری حراست و مرکز سامانه ستاب توسط مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد ارائه شد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->