گزارش جدید از بحران قطعه‌سازی | بدهی ۱۱ میلیاردی سایپا روی میز ۵ سال بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت در مجلس | ۳ بار رفت و برگشت یک طرح بین مجلس و شورای نگهبان در ۲ سال جولان لوازم جانبی تقلبی موبایل در بازار | تفاوت بین نمونه اصلی و تقلبی برای خریدار تقریبا غیرممکن است کاهش چراغ‌خاموش ارائه تسهیلات بانک‌ها در خراسان رضوی قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد مزایده ۶ هزار میلیاردی کالای تملیکی با عرضه خودروی داخلی و خارجی تا چه زمانی ادامه دارد؟ گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد کوچک‌تر‌های بورس به‌ پا خاستند | ازدست‌رفتن حمایت ۲.۶ میلیون واحدی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) شرط سامانه جامع تجارت برای سرمایه‌گذاران خارجی: به ازای وارد کردن هر خودرو، در ایران ۳۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری کنید ۹۷ درصد از کارگاه‌های کارگری امن نیستند سکه‌های پارسیان گران شدند (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت علت اصلی گرانی گوشت و مرغ، نبود پیش‌بینی در واردات نهاده‌های دامی است قیمت طلا در بازار‌های جهانی امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد
سرخط خبرها

آلودگی هوا بر بازار طلا و سکه هم اثر گذاشت! (۱۸ آذر ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۹۹۱۰۰
  • ۱۸ آذر ۱۴۰۲ - ۰۸:۴۴
آلودگی هوا بر بازار طلا و سکه هم اثر گذاشت! (۱۸ آذر ۱۴۰۲)
رئیس اتحادیه طلا و جواهر با اشاره افزایش و کاهش قیمت طلا در یک هفته گذشته، شرایط بازار را طبیعی و مطلوب عنوان کرد؛ هرچند به اعتقاد وی اونس جهانی آینده دیگری در پیش خواهد داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، بازار طلا و سکه پس از افزایش و کاهش قیمت‌هایی که با صعود و سقوط اونس جهانی رخ داد، به آرامش نسبی رسیده است؛ هر چند این نوسان‌ها نیز تأثیری در تغییر دادوستد‌های بازار نداشت.

نادر بذرافشان، رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران درباره نوسان اونس جهانی طلا اظهار داشت: این نوسان در پایان سال میلادی طبیعی است؛ همچنین اخبار سیاسی و اقتصادی در سطح دنیا نیز در این افزایش و کاهش قیمت اثرگذار بود؛ ضمن اینکه بخش دیگری از نوسان به بازار داخلی کشور‌ها و نرخ ارز باز می‌گردد و از طرف دیگر، عدم تناسب عرضه و تقاضا نیز در این شرایط مؤثر بود؛ زمانی که تقاضا نباشد وضعیت یک صنعت، خاص خواهد شد.

وی افزود: در دو هفته گذشته اونس جهانی حدود ۶۵ دلار افزایش قیمت داشت؛ اما از ابتدای هفته گذشته با شروع روند کاهشی، قیمت طلای جهانی ۵۸ دلار کاهش یافت که باعث شد قیمت طلا و سکه نیز افت کند.

بذرافشان نوسانات قیمت طلا را طبیعی عنوان کرد و گفت: در پایان سال‌های میلادی با توجه به تجربه سنوات گذشته احتمال نوسان کاهشی و افزایشی وجود دارد. البته تحلیل‌گران بر این باورند حرکت قیمت طلا افزایشی خواهد بود، بنابراین باید دید در روز‌های پایانی سال بازار چه شرایطی خواهد داشت؛ اما نگاه بیشتر معطوف به افزایش قیمت اونس جهانی است.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران با اشاره به ادامه رکود در بازار طلا گفت: شرایط رکودی بازار به دلیل آلودگی هوا ادامه داشت؛ نبود تقاضا وضعیت صنعت طلا را دچار مشکل حادی می‌کند و امیدواریم شرایطی پیش بیاید تا از این بحران عبور کنیم.

وی در پیش‌بینی از وضعیت بازار طلا در روز‌های آینده نیز اظهار داشت: در بازار داخلی طلا و سکه نوسان یک تا نهایتاً ۵ درصدی دارد که روند طبیعی است و شرایط حادی نیست؛ به نحوی که این نوسان نیز می‌تواند به حداقل برسد که لازمه آن ادامه ثبات در بازار است؛ بنابراین برای هفته پیش‌رو نیز همان نوسان ۱ تا ۳ درصدی گاهی هم ۵ درصدی پیش‌بینی می‌شود.

به گفته بذرافشان، در هفته گذشته قیمت هر گرم طلای ۱۸ عیار با ۵۶ هزار تومان کاهش ۲ میلیون و ۴۵۸ هزار تومان شد، قیمت سکه با ۳۵۰ هزار تومان کاهش به ۲۹ میلیون و ۲۵۰ هزار تومان رسید، سکه طرح قدیم در بازار ۲۵۰ هزار تومان کاهش قیمت داشت، نیم سکه، ربع سکه و سکه یک گرمی بانک مرکزی نیز به ترتیب کاهش ۱۵۰، ۲۵۰ و ۲۰۰ هزار تومانی داشتند و در نهایت، حباب سکه نیز به ۵ میلیون و ۱۸۰ هزار تومان رسیده است.

منبع: اقتصاد آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->