پرواز‌های امارات به تهران از سرگرفته شد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه برای فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) قیمت دینار فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) چند؟ پیش‌بینی بورس برای فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) + جزئیات نمودار رشد پیک تقاضای برق نزولی شد تصویب لایحه جدید آمریکا صعود دیگری در قیمت رمزارزها را رقم زد بازار ارز در آستانه تغییر | چرا خرید دلار در این مقطع منطقی نیست؟ رئیس جمهور دستور اصلاح و اجرای الگوی کشت سراسری را صادر کرد توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی تنظیم بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای آغاز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | افت ۵ تا ۸۰ میلیونی قیمت‌ها قیمت خودرو‌های داخلی بدون نوسان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | رانا پلاس ۷۷۹ میلیون تومان افزایش قیمت نفت تحت تاثیر داده‌های مثبت چین و تعدیل تنش‌های تجاری (۲۶ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت پرفروش‌ترین موبایل‌های شیائومی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول ۷۸ درصد ‌صادرات‌ ایران به ‌اوراسیا با تعرفه صفر انجام می‌شود ضرورت اجرای پروژه‌های فشارافزایی در میدان گازی پارس جنوبی | بزرگ‌ترین قرارداد نفت ایران معطل مصوبه صدور بیش از ۲ میلیون فقره چک الکترونیک افت حدود ۰.۵ درصدی قیمت دینار (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دینار عراق امروز چند؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دلار افت کرد فعالیت فرودگاه‌های کشور ۲۴ساعته شد و به روال قبل بازگشت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) هر کیلو شقه گوسفندی چند؟ (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول قیمت شرط خودکفایی در گوشت قرمز طی ۳ سال آینده چیست؟ افت قیمت طلا در مشهد در آخرین روز کاری هفته (۲۶ تیر ۱۴۰۴) یارانه نقدی دهک‌های اول تا سوم واریز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) زمان عرضه اوراق اختیار فروش تبعی اعلام شد + جزئیات برنامه قطعی برق مناطق برگزاری کنکور در مشهد و خراسان رضوی لغو شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت نفت خام سنگین ایران افزایش یافت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۶ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی از پرواز با دلار جا ماند قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | کاهو و کلم از ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان فروش اجباری بلیت دوطرفه اربعین ممنوع است | پروازهای چارتر‌ی حذف شدند
سرخط خبرها

آلودگی هوا بر بازار طلا و سکه هم اثر گذاشت! (۱۸ آذر ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۹۹۱۰۰
  • ۱۸ آذر ۱۴۰۲ - ۰۸:۴۴
آلودگی هوا بر بازار طلا و سکه هم اثر گذاشت! (۱۸ آذر ۱۴۰۲)
رئیس اتحادیه طلا و جواهر با اشاره افزایش و کاهش قیمت طلا در یک هفته گذشته، شرایط بازار را طبیعی و مطلوب عنوان کرد؛ هرچند به اعتقاد وی اونس جهانی آینده دیگری در پیش خواهد داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، بازار طلا و سکه پس از افزایش و کاهش قیمت‌هایی که با صعود و سقوط اونس جهانی رخ داد، به آرامش نسبی رسیده است؛ هر چند این نوسان‌ها نیز تأثیری در تغییر دادوستد‌های بازار نداشت.

نادر بذرافشان، رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران درباره نوسان اونس جهانی طلا اظهار داشت: این نوسان در پایان سال میلادی طبیعی است؛ همچنین اخبار سیاسی و اقتصادی در سطح دنیا نیز در این افزایش و کاهش قیمت اثرگذار بود؛ ضمن اینکه بخش دیگری از نوسان به بازار داخلی کشور‌ها و نرخ ارز باز می‌گردد و از طرف دیگر، عدم تناسب عرضه و تقاضا نیز در این شرایط مؤثر بود؛ زمانی که تقاضا نباشد وضعیت یک صنعت، خاص خواهد شد.

وی افزود: در دو هفته گذشته اونس جهانی حدود ۶۵ دلار افزایش قیمت داشت؛ اما از ابتدای هفته گذشته با شروع روند کاهشی، قیمت طلای جهانی ۵۸ دلار کاهش یافت که باعث شد قیمت طلا و سکه نیز افت کند.

بذرافشان نوسانات قیمت طلا را طبیعی عنوان کرد و گفت: در پایان سال‌های میلادی با توجه به تجربه سنوات گذشته احتمال نوسان کاهشی و افزایشی وجود دارد. البته تحلیل‌گران بر این باورند حرکت قیمت طلا افزایشی خواهد بود، بنابراین باید دید در روز‌های پایانی سال بازار چه شرایطی خواهد داشت؛ اما نگاه بیشتر معطوف به افزایش قیمت اونس جهانی است.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران با اشاره به ادامه رکود در بازار طلا گفت: شرایط رکودی بازار به دلیل آلودگی هوا ادامه داشت؛ نبود تقاضا وضعیت صنعت طلا را دچار مشکل حادی می‌کند و امیدواریم شرایطی پیش بیاید تا از این بحران عبور کنیم.

وی در پیش‌بینی از وضعیت بازار طلا در روز‌های آینده نیز اظهار داشت: در بازار داخلی طلا و سکه نوسان یک تا نهایتاً ۵ درصدی دارد که روند طبیعی است و شرایط حادی نیست؛ به نحوی که این نوسان نیز می‌تواند به حداقل برسد که لازمه آن ادامه ثبات در بازار است؛ بنابراین برای هفته پیش‌رو نیز همان نوسان ۱ تا ۳ درصدی گاهی هم ۵ درصدی پیش‌بینی می‌شود.

به گفته بذرافشان، در هفته گذشته قیمت هر گرم طلای ۱۸ عیار با ۵۶ هزار تومان کاهش ۲ میلیون و ۴۵۸ هزار تومان شد، قیمت سکه با ۳۵۰ هزار تومان کاهش به ۲۹ میلیون و ۲۵۰ هزار تومان رسید، سکه طرح قدیم در بازار ۲۵۰ هزار تومان کاهش قیمت داشت، نیم سکه، ربع سکه و سکه یک گرمی بانک مرکزی نیز به ترتیب کاهش ۱۵۰، ۲۵۰ و ۲۰۰ هزار تومانی داشتند و در نهایت، حباب سکه نیز به ۵ میلیون و ۱۸۰ هزار تومان رسیده است.

منبع: اقتصاد آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->