بیژن اشتری، مترجم نام‌آشنا، درگذشت (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) + علت مرگ هوشنگ مرادی کرمانی، نویسنده پیشکسوت، در بیمارستان بستری شد بزرگداشتی برای حسن پورشیرازی و فرشته صدرعرفایی در جشن منتقدان سینما مستند «سرزمین ستاره‌ها» روی آنتن شبکه قرآن و معارف سیما رفت همکاری رابرت دنیرو و بن استیلر در فیلم «ملاقات با والدین» برگزاری مراسم گرامیداشت زنده‌یاد فریدون شهبازیان نگاهی به پرفروش‌های سینمای ایران در یک ماه اخیر | رضا عطاران و پژمان جمشیدی پیشتاز در گیشه سقوط از بام انسانیت به چاه درندگی اکران فیلم «آدم نمی‌شوند» پس از ۷ سال وقفه پوستر نمایش قرنطینه رونمایی شد + عکس واکنش حامد بهداد به قتل دلخراش الهه حسین‌نژاد + عکس کتاب «تا اطلاع ساموی» منتشر شد | داستانک‌های خوش‌خوان با لهجه‌های شیرین آغاز بلیت فروشی کنسرت حمید حامی فیلم کوتاه «دار» در راه ارمنستان اسکورسیزی و دنیرو در جشن سی‌سالگی فیلم کازینو بهرام افشاری با جوجه تیغی روی صحنه تئاتر مشهد
سرخط خبرها

«آناتومی یک سقوط» فاتح جوایز فیلم اروپا شد

  • کد خبر: ۱۹۹۳۲۱
  • ۱۹ آذر ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۱
«آناتومی یک سقوط» فاتح جوایز فیلم اروپا شد
فیلم سینمایی فرانسوی «آناتومی یک سقوط» ساخته «ژوستین تریه» برنده جایزه بهترین فیلم و کارگردانی جوایز فیلم اروپا ۲۰۲۳ شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سی وششمین دوره جوایز سالانه آکادمی فیلم اروپا برندگان خود را طی مراسمی در برلین معرفی کرد و در نهایت فیلم «آناتومی یک سقوط» به کارگردانی «ژوستین تریه» برنده چهار جایزه شامل بهترین فیلم، کارگردانی، فیملنامه و همچنین بهترین بازیگر زن (سندار هولر) شد.

«ژوستین تریه» که پیش از این جایزه نخل طلای جشنواره کن را برای فیلم «آناتومی یک سقوط» دریافت کرده بود، پس از کسب جایزه بهترین فیلم جوایز فیلم اروپا گفت: «این فیلم را برای هولر نوشتم و او بازیگری عالی برای به تصویر کشیدن پیچیدگی این شخصیت بود. نمی‌خواستم شخصیت هولر، همسری که متهم به قتل شوهرش است، به یک قربانی تبدیل شود... او زنی است که به دلیل استقلال، قدرت خلاقیت و ویژگی‌های که مشکوک به نظر می‌رسد مورد قضاوت قرار می‌گیرد».

«مرز سبز» به کارگردانی «آگنیشکا هولاند» از لهستان، فیلم ایتالیایی «من کاپیتان» ساخته «متئو گارونه»، «برگ‌های افتاده» از «آکی کوریزماکی» و «منظقه مورد علاقه» ساخته «جاناتان گیلزر» دیگر نامزد‌های جایزه بهترین فیلم سال سینمای اروپا بودند.

در دیگر بخش‌ها، «مدس میکلسون» برای بازی در فیلم «سرزمین موعود» بهترین بازیگر مرد نام گرفت و جایزه بهترین مستند اروپایی هم به «خواهرخواندگی سونای دود» ساخته «آنا هینتس» اعطا شد.

جایزه دیسکاوری اروپا (فیپرشی) به فیلم «چگونه ارتباط برقرار کنیم» به کارگردانی «مالی ماننیک واکر» رسید و «رویای روبات» از «پابلو برگر» نیز جایزه بهترین انیمیشن این رویداد را به خود اختصاص داد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->