مشاهده یک قلاده پلنگ عظیم‌الجثه در کوه سفید دماوند (۵ مرداد ۱۴۰۴) فواید شگفت‌انگیز گلاب در تابستان که شاید ندانید! مهلت ثبت‌نام سرویس مدارس برای سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ تمدید شد حساب سرپرستان خانوار دارای مادر باردار و دارای فرزند چندقلو زیر ۲ سال، شارژ شد قوه قضائیه خبر داد: اعدام دو تروریست وابسته به گروهک منافقین در ایران بر فرآیند ثبت نام دانش‌آموزان نظارت خواهد شد عادتی که خطر بروز عفونت‌ها را افزایش می‌دهد سامانه کنترل اردو‌های دانش‌آموزی راه‌اندازی شد (۵ مرداد ۱۴۰۴) استقرار بیش از ۱۶۰ موکب درمانی در مراسم اربعین ۱۴۰۴ وزارت آموزش و پرورش ۷۰۰ هزار بازنشسته دارد کاهش وزن اصولی با طب سنتی آمادگی کامل برای ارائه دارو به زائران اربعین در مرزها چرا زایمان زودرس اتفاق می‌افتد؟ دلایل کاهش سهمیه شیرخشک نوزادان چیست؟ هیچ محصولی به عنوان رفع عوارض واکسن کرونا تأیید نشده است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۵ مرداد ۱۴۰۴) | ماندگاری توده هوای گرم در کشور تا ۵ روز آینده هشدار خودمراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (یکشنبه، ۵ مرداد ۱۴۰۴) ماجرای قتل هولناک خیابان سیدی مشهد | برادر عصبانی خواستگار خواهرش را با چاقو کشت ماجرای گروگانگیری ۳ میلیاردی در مشهد حکم قتل غیرعمد برای مردی که شوهر سابق همسر صیغه‌ای خود را کشت خودکشی پسر خانواده راز قتل پدر را برملا کرد هشدار سازمان امدادونجات درباره باد‌های ۱۲۰ روزه سیستان و وقوع باد و گردوخاک در شرق کشور تاکید وزیر بهداشت به استفاده از تمام ظرفیت‌ها در بهبودی مجروحان حادثه تروریستی زاهدان کسب مدال طلای مسابقات علوم نوجوانان توسط دانش‌آموزان ایرانی افتخارآفرینی تیم ایران در المپیاد جهانی زیست‌شناسی | درخشش نام علی‌اکبر نورالهی، دانش‌آموز مشهدی بین ۳ مدال طلا کشف مقبره ۳۸۰۰ساله یک جنگجو در آذربایجان دادستان کل کشور: برای مبارزه قاطع با فساد باید از فساد مبری بود این متهم کلاهبردار حرفه‌ای را شناسایی کنید + عکس
سرخط خبرها

رضایت هیات اعزامی سازمان بهداشت جهانی از اقدامات ایران

  • کد خبر: ۱۹۹۰۸
  • ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۷:۳۰
رضایت هیات اعزامی سازمان بهداشت جهانی از اقدامات ایران
رئیس هیات اعزامی سازمان بهداشت جهانی نسبت به اقدامات ایران در مقابله با کرونا ویروس ابراز خرسندی کرد.
به گزارش شهرآرانیوز؛ جلسه مشترک اعضای سازمان بهداشت جهانی با مدیران سازمان مدیریت بحران شهرداری تهران برگزار شد.

«ریچارد برنان» رئیس هیات اعزامی سازمان بهداشت جهانی به ایران در این نشست گفت: پیام بسیار مهمی را می‌خواهیم به شما منتقل کنیم و شما هم انتظاراتی از ما دارید.

وی افزود: مشاهده کردم که مدیریت بحران در ایران چقدر قوی است و فکر می‌کنم این قدرت می‌تواند برای مقابله با این ویروس به شما کمک کند.

او با اشاره به سیل سال گذشته ایران گفت: باید سطح همکاری هایمان را به ویژه در شرایط دشواری که اکنون با آن مواجه هستیم و از نظر مدیریت بحران شرایط بسیار سختی است ارتقا دهیم. ما می‌دانیم وقتی سیل می‌آید باید چه کار کنیم، اما در مورد ویروس مساله متفاوت است چرا که نمی‌دانیم چطور گسترش می‌یابد وکم کم در حال کسب اطلاعات درباره آن هستیم.

او ادامه داد: در دو روز گذشته با مقامات وزرات بهداشت و کادر درمانی در ایران تعامل داشتیم البته که لازم است کسانی که با آن‌ها مشارکت داریم بیشتر و بیشتر شوند و اقداماتی که لازم است با هماهنگی بیشتری انجام شود، اما آنچه ما را از زمان ورود به ایران دلگرم می‌کند، پایش مسافران در فرودگاه بود، همچنین کنترل سیستم حمل و نقل است که نشان می‌دهد مدیران ایران چه توجه خوبی به این مساله دارند و این برای ما دلگرم کننده است.

او درباره ماموریت‌های هیات اعزامی به ایران گفت: ما متخصصین بهداشت و درمان عمومی هستیم و از سازمان جهانی بهداشت و موسسه بهداشت آلمان و صلیب سرخ چین به اینجا آمده ایم. این یک بیماری جدید است و با کمک وزارت بهداشت ایران تلاش می‌کنیم روند گسترش ویروس در ایران و گروه‌های آسیب‌پذیر را شناسایی کنیم. این هدف اول ما است و در هدف ثانویه می‌خواهیم با همکاری کنشگران بخش بهداشت و سلامت تجارب کسب شده در کشور‌های مختلف به ویژه چین را با ایران به اشتراک بگذاریم تا به اقدامات سرعت دهیم.

او گفت: همچنین می‌خواهیم از تجربه ایران نیز استفاده کنیم و اطلاعات جدیدی را از پزشکان بیمارستانی در ایران دریافت کنیم و تبادل و اشتراک اطلاعات را انجام دهیم.

منبع: ایلنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->