واکنش حماس به حمله اسرائیل به ناوگان «صمود» کلمبیا توافق تجارت آزاد را با اسرائیل فسخ کرد سفیر ایران در سازمان ملل: شورای امنیت در برابر بحران غزه فلج مانده است واکنش جهاد اسلامی فلسطین به حمله اسرائیل به ناوگان «صمود» عضو پارلمان اروپا: توقیف شناور‌های «صمود» توسط اسرائیل مجرمانه است گفت‌وگوی تلفنی امیر قطر و ترامپ درباره طرح صلح غزه گروه هفت خواستار ادامه دیپلماسی درباره پرونده هسته‌ای ایران شد قالیباف: با استفاده از کالابرگ باید قیمت چند کالای اصلی را ثابت نگه داریم بازداشت فعالان و خبرنگاران حاضر در کشتی‌های «ناوگان الصمود» رئیس شورای امنیت سازمان ملل: اعمال دوباره تحریم‌ها علیه ایران را به رسمیت نمی‌شناسیم مین‌گذاری رژیم اسرائیل در مسیر ناوگان «صمود» وزیر خارجه آمریکا دوباره علیه ایران گزافه گویی کرد ایهود باراک: جنایات اسرائیل در غزه سال‌ها در جهان بازتاب خواهد داشت وزرای دفاع ایران و ترکیه دیدار کردند (۹ مهر ۱۴۰۴) روسیه: دیدار میان پوتین و زلنسکی امکان‌پذیر نیست نیروی دریایی فرانسه، نفتکش روسیه را توقیف کرد + فیلم (۹ مهر ۱۴۰۴) ابراز تأسف قطر از تصویب نشدن قطعنامه آتش‌بس غزه در شورای امنیت بازداشت ۳ آلمانی به اتهام همکاری با حماس کانادا تحریم‌های ایران را دوباره فعال کرد + جزئیات (۹ مهر ۱۴۰۴) عربستان: وتو، چراغ سبز به «اسرائیل» برای گسترش تجاوز است ماکرون: روسیه در حال تولید سلاح‌های بسیار بیشتر و با سرعت بالاتری است قالیباف: باید از هرگونه ساده‌انگاری و تقلیل‌گرایی نسبت به پدیده‌های نو پرهیز کنیم | «جهاد تولید فکر نو» جهادی مقدس است فرودگاه‌های رژیم اسرائیل تعطیل و حرکت قطارها متوقف شدند تشکیلات خودگردان: جهان برای تشکیل کشور مستقل فلسطین متحد شده است شهادت ۱۰۳ نفر از زمان آتش‌بس در لبنان (۹ مهر ۱۴۰۴) حمله پهپادی به خودرویی در جنوب لبنان | یک نفر به شهادت رسید + عکس (۹ مهر ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی (۹ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

انضباط مالی اقتصاد کشور در گرو تصویب بودجه‌ای واقع‌بینانه

  • کد خبر: ۱۹۹۷۰۵
  • ۲۱ آذر ۱۴۰۲ - ۰۷:۵۴
انضباط مالی اقتصاد کشور در گرو تصویب بودجه‌ای واقع‌بینانه
یک عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: اگر بودجه‌ای واقع بینانه به تصویب برسد در نتیجه شاهد ایجاد انضباط مالی خواهیم بود.

به گزارش شهرآرانیوز، غلامعلی کوهساری با اشاره به تلاش دولت برای ارائه بودجه‌ای با درآمد‌های واقعی به مجلس با تاکید بر ضرورت همخوانی بین منابع و مصارف لایحه بودجه در ایجاد انضباط مالی، بیان کرد: بحث همخوانی درآمد‌ها و هزینه‌های بودجه، موضوع مهمی است، اگر ما بودجه‌ای در مجلس به تصویب برسانیم که کسری داشته باشد، اثر منفی در اقتصاد کشور برجای خواهد گذاشت.

وی در ادامه با بیان اینکه متاسفانه ما در سال‌های گذشته بحث کسری بودجه را تجربه کرده ایم، اظهار کرد: خیلی از مشکلات امروز کشور به دنبال ناترازی بین منابع و مصارف در لوایح بودجه سنواتی ایجاد شده است. بعضا در سال‌های گذشته درآمد‌های دولت کمتر از آنچه که در لایحه بودجه پیش بینی شده بود، محقق شده است. این امر سبب می‌شود تخصیص اعتبارات به پروژه‌ها کمتر از میزان مصوب در لایحه بودجه باشد، در نهایت سبب می‌شود پروژه‌های توسعه‌ای کشور نیمه کاره باقی بمانند.

نماینده مردم رامیان و آزادشهر در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: مجلس نیز باید مطالباتی را در لایحه بودجه به تصویب برساند که مطالبه واقعی مردم است، اما از سوی دولت مغفول مانده است.

کوهساری تاکید کرد: نگاه ماه باید تحقق عدالت اجتماعی باشد، اگر بودجه با نگاه واقع بینانه به تصویب برسد، دیگر ما شاهد کسری بودجه در سطح جامعه نخواهیم بود و از سوی دیگر یک انضباط مالی بر اقتصاد کشور حاکم خواهد شد. نتیجه این انضباط مالی نیز تحقق عدالت اجتماعی و تکمیل پروژه‌هایی است که سالیان سال نیمه کاره باقی مانده اند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->