برنامه تبلیغاتی نامزد‌های انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۳ در صداوسیما | امروز (شنبه، ۲۶ خرداد ۱۴۰۳) جهاد اسلامی: هدف اصلی اسرائیل و آمریکا شکست مقاومت است حزب الله امروز بیش از ۶۰ راکت به سرزمین‌های اشغالی شلیک کرد (۲۵ خرداد ۱۴۰۳) وحیدی: دیگر نمی توانیم اتباع غیرمجاز را بپذیریم حملات موشکی مقاومت فلسطین به شهرک صهیونیست‌ نشین سدیروت حمله پهپادی مقاومت اسلامی عراق به بندر اشغالی حیفا طوفان بشری مردم یمن در حمایت از غزه قالیباف در میزگرد اقتصادی: نیازمند مدیری قوی در دولت هستیم + فیلم زاکانی: رفع مشکلات معیشتی مردم را دنبال می‌کنیم + فیلم پزشکیان: باید به شایستگان در سراسر کشور اجازه خودنمایی بدهیم ضربات سنگین گردان‌های القسام به صهیونیست‌ها جلیلی: در ۸ سال قبل از دولت سیزدهم، رشد اقتصادی یا صفر بود یا منفی عمار حکیم: هم‌افزایی میان ایران و عراق به نفع جهان اسلام و کشورهای منطقه است گروه ۷: آنروا باید بدون هیچ مانعی در غزه فعال باشد کامرون: گسترش جنگ در غزه به نفع هیچ‌کس نیست آمریکا یک گروه افراطی اسرائیلی را تحریم کرد صهیونیست‌ها دو اسیر دیگر خود را در غزه عمدا کُشتند بارزانی: روابط مستحکم و تاریخی با ایران داریم مخبر: هرچه سریع‌تر به آسیب دیدگان سیل چالوس رسیدگی شود | آمادگی همه‌جانبه برای حوادث احتمالی آینده جبهه‌گیری گروه ۷ علیه چین‌ و ایران
سرخط خبرها

وزیر خارجه آمریکا خواستار اتخاذ اقداماتی مثبت برای کاهش تنش در کرانه باختری شد

  • کد خبر: ۱۹۹۷۵۱
  • ۲۱ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۵
وزیر خارجه آمریکا خواستار اتخاذ اقداماتی مثبت برای کاهش تنش در کرانه باختری شد
وزیر خارجه آمریکا خواستار اتخاذ اقداماتی مثبت برای کاهش تنش در کرانه باختری شد.

به گزارش شهرآرانیوز، آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا در جریان گفت‌وگوی تلفنی با بنی گانتس، عضو کابینه جنگ رژیم صهیونیستی خواستار اتخاذ اقداماتی مثبت برای کاهش تنش در کرانه باختری شد.

براساس گزارش الجزیره، بلینکن در جریان این گفت‌وگوی تلفنی تاکید کرد که رژیم صهیونیستی باید تمامی اقدامات لازم را برای ممانعت از آسیب رساندن به غیرنظامیان اتخاذ کند.

این اظهارات بلینکن در حالی مطرح شد که آمریکا روز جمعه قطعنامه پیشنهادی شورای امنیت سازمان ملل برای برقراری آتش‌بس فوری در غزه را وتو کرد؛ قطعنامه‌ای که هدف آن پایان بخشیدن به خونریزی‌های جاری در نوار غزه بود.

این قطعنامه که مورد حمایت تقریباً ۱۰۰ کشور عضو سازمان ملل قرار داشت، شاهد موافقت ۱۳ عضو از ۱۵ عضو شورای امنیت بود. انگلیس به عنوان عضو دائم این شورا که مانند آمریکا حق وتو دارد، از شرکت در رأی‌گیری خودداری کرد؛ اما آمریکا تنها کشوری بود که با استفاده از حق وتوی خود از تصویب آن جلوگیری کرد.

جنبش حماس در ۷ اکتبر حمله گسترده‌ای را علیه مواضع رژیم صهیونیستی در غلاف غزه آغاز کرد. تل‌آویو در پاسخ به این عملیات - که به دلیل حملات رژیم صهیونیستی به مسجدالاقصی، «طوفان الاقصی» نام گرفته - قتل‌عام مردم بی‌گناه فلسطین را آغاز کرده و از رسیدن غذا، دارو، سوخت و دیگر اقلام ضروری به ساکنان غزه جلوگیری می‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->