انفجارهای شدید در حیفا و عکا در سرزمین‌های اشغالی باقری حادثه تیراندازی در عمان را محکوم کرد نانسی پلوسی از هریس حمایت کرد مقامات امنیتی اسرائیل با خروج از غزه موافقت کردند باقری‌کنی: حمایت بی‌دریغ یمن از مردم مظلوم غزه مایه مباهات امت اسلامی است حزب‌الله لبنان محل استقرار نظامیان صهیونیست را هدف قرار داد یورش نظامیان صهیونیست به «طولکرم» (یکم مرداد ۱۴۰۳) نیروی دریایی سپاه: شناور خارجی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس را توقیف کردیم (یکم مرداد ۱۴۰۳) نگرانی سخنگوی «گوترش» از حمله اسرائیل به یمن حمله اسرائیل به خان‌یونس ۷۰ شهید و بیش از ۲۰۰ مجروح برجای گذاشت (یکم مرداد ۱۴۰۳) ایروانی: ایران کاملاً متعهد به کمک به راه‌حل سیاسی بحران سوریه است آیین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان ابلاغ شد (یکم مرداد ۱۴۰۳) انهدام جنگ‌افزارهای متجاوز صهیونیستی از سوی قسام پزشکیان: حساب مردمی که به هر دلیلی ناراضی هستند، از دشمنان و بددلان جداست حملات سنگین مقاومت لبنان به شمال سرزمین‌های اشغالی + فیلم (یکم مرداد ۱۴۰۳) حمله وزیر تندرو رژیم صهیونیستی به ارتش اسرائیل فرماندار یک ایالت آمریکا: «ترامپ» یک جنایتکار، مرتکب تجاوز جنسی و دروغگوی مادرزاد است العربیه مدعی توقیف نفتکشی باپرچم «توگو» در ۶۱ مایلی بوشهر شد (یکم مرداد ۱۴۰۳) اردوغان و بشار اسد دیدار می‌کنند؟ سرلشکر سلامی: از طرح انزوای دشمنان خارج شده‌ایم
سرخط خبرها

وزیر خارجه آمریکا خواستار اتخاذ اقداماتی مثبت برای کاهش تنش در کرانه باختری شد

  • کد خبر: ۱۹۹۷۵۱
  • ۲۱ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۵
وزیر خارجه آمریکا خواستار اتخاذ اقداماتی مثبت برای کاهش تنش در کرانه باختری شد
وزیر خارجه آمریکا خواستار اتخاذ اقداماتی مثبت برای کاهش تنش در کرانه باختری شد.

به گزارش شهرآرانیوز، آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا در جریان گفت‌وگوی تلفنی با بنی گانتس، عضو کابینه جنگ رژیم صهیونیستی خواستار اتخاذ اقداماتی مثبت برای کاهش تنش در کرانه باختری شد.

براساس گزارش الجزیره، بلینکن در جریان این گفت‌وگوی تلفنی تاکید کرد که رژیم صهیونیستی باید تمامی اقدامات لازم را برای ممانعت از آسیب رساندن به غیرنظامیان اتخاذ کند.

این اظهارات بلینکن در حالی مطرح شد که آمریکا روز جمعه قطعنامه پیشنهادی شورای امنیت سازمان ملل برای برقراری آتش‌بس فوری در غزه را وتو کرد؛ قطعنامه‌ای که هدف آن پایان بخشیدن به خونریزی‌های جاری در نوار غزه بود.

این قطعنامه که مورد حمایت تقریباً ۱۰۰ کشور عضو سازمان ملل قرار داشت، شاهد موافقت ۱۳ عضو از ۱۵ عضو شورای امنیت بود. انگلیس به عنوان عضو دائم این شورا که مانند آمریکا حق وتو دارد، از شرکت در رأی‌گیری خودداری کرد؛ اما آمریکا تنها کشوری بود که با استفاده از حق وتوی خود از تصویب آن جلوگیری کرد.

جنبش حماس در ۷ اکتبر حمله گسترده‌ای را علیه مواضع رژیم صهیونیستی در غلاف غزه آغاز کرد. تل‌آویو در پاسخ به این عملیات - که به دلیل حملات رژیم صهیونیستی به مسجدالاقصی، «طوفان الاقصی» نام گرفته - قتل‌عام مردم بی‌گناه فلسطین را آغاز کرده و از رسیدن غذا، دارو، سوخت و دیگر اقلام ضروری به ساکنان غزه جلوگیری می‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->