سرپرست سفارت ایران در کابل: از هنر‌های تجسمی در افغانستان حمایت می‌کنیم + فیلم درخواست انجمن دوستی ایران و افغانستان برای توقف «رفتار تبعیض‌آمیز» علیه مهاجران محرومیت ۳۰۰ هزار کودک افغانستانی از آموزش به دلیل کاهش کمک‌های آمریکا هیئت طالبان برای شرکت در نمایشگاه «ایران اکسپو» عازم تهران شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) بلومبرگ از تصمیم روسیه برای تقویت روابط خود با طالبان خبر داد قیمت افغانی به تومان و دلار شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعتراف یک فرمانده سابق طالبان به گروگان‌گرفتن روزنامه‌نگار آمریکایی قیمت افغانی به تومان و دلار پنجشنبه (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) دروازه‌بان تیم ملی فوتسال افغانستان با گیتی پسند تمدید کرد بانک جهانی: اقتصاد افغانستان ۲.۵ درصد رشد داشته که از رشد جمعیتی این کشور کمتر است قیمت افغانی به تومان و دلار (چهار‌شنبه سوم اردیبهشت ۱۴۰۴) سرپرست سفارت ایران در کابل از نگارستان ملی افغانستان بازدید کرد طالبان پخش تصاویر موجودات زنده را در بامیان هم ممنوع کردند تمایل ایران برای واردات گوشت از افغانستان تیم تأیید هویت با هدف زمینه‌سازی صدور تذکره الکترونیکی برای اتباع افغانستانی، به ایران می‌آید ظاهر قدیر معاون سابق پارلمان افغانستان به دستور آمریکا در کنیا بازداشت شد زن افغان‌تبار مسئول امور افغانستان در وزارت خارجه آمریکا کیست؟ قیمت افغانی به تومان و دلار (سه‌شنبه دوم اردیبهشت ۱۴۰۴) طالبان: در ۲۴ ساعت گذشته، نزدیک به ۹۰۰ خانواده از ایران و پاکستان به کشور بازگشته‌اند (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) طالبان: در دور جدید واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان بیش از ۱۱ میلیون کودک واکسن دریافت می‌کنند ماجرای ضرب‌و‌شتم دانشجوی دانشگاه تهران در سفارت افغانستان چه بود؟
سرخط خبرها

گفت‌وگوی طالبان با نماینده آمریکا درباره دسترسی افغانستان با سیستم سوئیفت

  • کد خبر: ۱۹۹۸۶۱
  • ۲۱ آذر ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۲
گفت‌وگوی طالبان با نماینده آمریکا درباره دسترسی افغانستان با سیستم سوئیفت
سهیل شاهین، رییس‌دفتر طالبان در قطر می‌گوید با توماس وست، نماینده‌ی ویژه امریکا در امور افغانستان و هیأت همراه‌اش گفتگو کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، شاهین، رییس‌ دفتر طالبان در قطر در شبکه اجتماعی ایکس نوشته است که طالبان و نمایندگان آمریکا در مورد تعدادی از مسائل از جمله اخراج پناهجویان افغانستان از پاکستان، جلوگیری از قاچاق مواد مخدر و گنجاندن افغانستان در شبکه‌ جهانی بانکی موسوم به «سوئیفت» گفت‌وگو‌هایی داشته‌اند.

سوئیفت مخفف کلمه‌ انگلیسی «انجمن ارتباطات بین بانکی بین‌المللی» است.

این شبکه شریان ارتباطی بانکی جهانی است که امکان انتقال پول به بیرون از مرز کشور‌ها را فراهم می‌کند.

گفته می‌شود که این شبکه اکنون ۱۱ هزار بانک و مؤسسه‌ی مالی در بیش از ۲۰۰ کشور را به هم وصل می‌کند.

طالبان در حالی به‌دنبال دسترسی افغانستان به این شبکه است که پس از روی‌کارآمدن این گروه، افغانستان با تحریم‌های مالی و بانکی مواجه شده است. از جمله ذخایر بانک مرکزی افغانستان در خارج از این کشور مسدود شده است.

مقام‌های آمریکایی تاکنون درباره‌ گفت‌وگویشان با طالبان در مورد دسترسی به سوئیفت چیزی نگفته‌اند.

توماس پیشتر از پایان سفر خود به قطر خبر داده بود، اما به دیدارش با طالبان اشاره نکرده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->