شهردار مشهد: آماده‌باش ۶۶۰۰ نیروی شهرداری مشهد در موج جدید سرما| همه زیرساخت‌های شهری در آماده‌باش کامل هستند افتتاح فاز اول کلان پروژه ساماندهی تقاطع غیرهمسطح انقلاب اسلامی مشهد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) دست‌انداز سامان دهی دست‌فروش‌های جاده‌ بهشت‌رضا(ع) مشهد آماده‌باش مناطق سیزده‌گانه شهرداری مشهد درپی صدور هشدار نارنجی هواشناسی (۵ اسفند ۱۴۰۳) حادثه واژگونی خودرو ون در محور فریمان به تربت‌جام ۹ مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) تیمار ۴۰۰ درخت کهنسال در مشهد تقویت خطوط عبوری و مقصد حرم تا ۴۰۰ دستگاه برای ایام نوروز ۱۴۰۴ و شب‌های قدر | سرویس‌دهی رایگان اتوبوس در شب‌های قدر و سال تحویل ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) توزیع رایگان درختان مثمر و غیرمثمر برای شهروندان مشهدی | قائم‌مقام ستاد استقبال از بهار شهرداری مشهد: مبلمان شهری مشهد زیباسازی می‌شود آماده‌سازی ایوان سلام در پایانه مسافربری مشهد برای نوروز ۱۴۰۴ اقدامات معاونت فرهنگی شهرداری مشهد در ایام تشییع پیکر سید حسن نصرالله هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۴ اسفند ۱۴۰۳) تقدیر از شهردار مشهدمقدس در همایش بزرگ ورزش استان شهردار مشهد: توسعه زیرساخت‌های ورزشی و حمایت از قهرمانان در دستورکار است + فیلم گرامیداشت ۱۵ هزار شهید خراسان رضوی با اهدای خون به نیابت از آنان خبر رد مصوبه مجلس در خصوص تمدید فعالیت شوراها، صحیح نیست تقدیر رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور از شهرداری مشهد برای پیشبرد اهداف ملی آماده‌سازی ناوگان اتوبوسرانی مشهد برای استقبال از بهار ۱۴۰۴
سرخط خبرها

اولین جلسه شورای عالی مشهد هوشمند برگزار شد

  • کد خبر: ۲۰۰۴۷۲
  • ۲۵ آذر ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۸
اولین جلسه شورای عالی مشهد هوشمند برگزار شد
سرپرست معاونت برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری مشهد از برگزاری اولین جلسه شورای عالی مشهد هوشمند با ریاست شهردار مشهد خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، جمال حسن بارانی با اعلام این مطلب گفت:با توجه به شکل گیری شورای عالی مشهد هوشمند به ریاست شهردار، اولین جلسه آن به منظور تحقق اهداف مندرج در اسناد بالا دستی شهر مشهد مقدس و لزوم سیاستگذاری، تنظیم مقررات، هدایت، نظارت عالیه و ایجاد هماهنگی در امور اجرایی و پژوهشی، سازماندهی و تأمین مالی فعالیت‌های مرتبط با هوشمندسازی مشهدالرضا(ع)، برگزار گردید.

بارانی به دیگر اهداف شکل گیری این شورای عالی نیز اشاره کرد و بیان کرد: روانسازی تعامل و برقراری ارتباط موثر در حوزه موضوعات مرتبط با شهر هوشمند بین معاونتها، ادارات کل، سازمانها، شرکت‌ها و کلیه حوزه‌های مختلف وابسته به شهرداری مشهد از یک سو و دستگاه‌ها و کسب و کار‌های مرتبط با مدیریت شهری اعم از دولتی، عمومی، خصوصی، سازمان‌های مردم نهاد و گروه‌های نوپای نوآور از سوی دیگر، از دیگر اهداف شکل گیری شورای عالی مشهد هوشمند می‌باشد.

سرپرست معاونت برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری مشهد همچنین اظهار کرد: در این جلسه گزارشی از دستاورد‌های شهر مشهد مقدس در حوزه هوشمندسازی و دریافت گواهینامه شهر‌های هوشمند پایدار از آژانس تخصصی فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان ملل متحد (ITU) و اتحاد بین المللی شهر‌های هوشمند پایدار (U۴SSC) ارائه و شهردار محترم نیز ضمن ترسیم مسیر راه و نقش حوزه‌های مختلف تا رسیدن به اهداف و حد مطلوبیت شاخص‌های شهر‌های هوشمند پایدار، بر اهمیت و ضرورت موضوع هوشمندسازی و اطلاع رسانی و مشارکت زائران و مجاوران مشهد الرضا(ع) در موضوعات مدیریت شهری، تاکید ویژه‌ای داشتند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->