افزایش ساعات سرویس‌دهی خط ۳ قطار شهری مشهد در روز عرفه (۱۵خرداد ۱۴۰۴) پیام تسلیت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در پی جان‌باختن پاکبان مشهدی آماده‌باش کامل ناوگان تاکسیرانی مشهد هم‌زمان با سالروز رحلت بنیان‌گذار انقلاب اسلامی، قیام ۱۵خرداد و برگزاری دعای عرفه ۱۴۰۴ بی‌احتیاطی راننده منجر به فوت یک پاکبان مشهدی در پیاده‌رو شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) پیام تسلیت شهردار مشهد به مناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) و گرامیداشت یوم الله ۱۵ خرداد امضای تفاهم نامه تامین مسکن حمایتی ویژه اقشار خاص در مشهد «نهضت آسفالت» در مشهد | تحقق ۴ میلیون مترمربع روکش معابر تا پایان خرداد ۱۴۰۴ پیگیری تأمین منابع مالی در قرارگاه راهبری و تحول در مدیریت منابع شهری مشهد حسامی: از ظرفیت‌های رسانه‌ای برای روشنگری درباره جنایات رژیم صهیونیستی استفاده کنیم سرویس‌دهی ویژه ناوگان اتوبوسرانی مشهد در روز‌های عرفه و عید سعید قربان (۱۵ و ۱۶ خردادماه ۱۴۰۴) محدودیت‌های ترافیکی مراسمات دعای عرفه و نماز عید قربان ۱۴۰۴ در مشهد اعلام شد کدام مراکز معاینه فنی در مشهد، ۱۴ و ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ فعال هستند؟ دستگاه حفار خط سه مترو مشهد در نزدیکی ایستگاه امامیه قرار دارد مشهد، پیشتاز توسعه مسیر‌های دوچرخه‌سواری در کشور با ۲۲۰ کیلومتر زیرساخت بازگشت تیم ملی دوومیدانی به کشور در غیاب حاشیه‌سازان وضعیت عارف آقاسی مشخص شد خیابان ثامن‌الائمه (ع) مشهد تعریض می‌شود قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴) ۱۱ پروژه در بوستان جهانشهر مشهد در حال اجراست آماده‌سازی فضای شهر مشهد به‌مناسبت سالگرد رحلت امام‌خمینی(ره) ثبت یک روز آلوده دیگر در مشهد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آغاز فرآیند ساخت ۴ هزار واحد مسکونی در شهرک شهید رجایی مشهد

  • کد خبر: ۲۰۰۷۳۸
  • ۲۷ آذر ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۷
آغاز فرآیند ساخت ۴ هزار واحد مسکونی در شهرک شهید رجایی مشهد
شهردار مشهدمقدس از آغاز فرآیند ساخت ۴٠٠٠ واحد مسکونی در شهرک شهید رجایی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندر شریف در نودوهشتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد که امروز، دوشنبه ۲۷ آذرماه در تالار شهر برگزار شد،  اظهار کرد: حوزه مسکن برای شهرداری مهم است و با همکاری شورای شهر موضوعات زیادی به عنوان کار ویژه در این حوزه تعریف شده است.

وی افزود: یکی از این موضوعات ساخت ۴٠٠٠ واحد در شهرک شهید رجایی در حوزه بازآفرینی است که مشکلات آن حل شده است و بزودی فرآیند اجرایی آن آغاز می‌شود

شهردار مشهد ادامه داد: موضوع دیگر خانه دار کردن کارکنان شهرداری به ویژه قشر کارگر با استفاده از ظرفیت مسکن ملی بود که قرار بود شهرداری اراضی دولتی را در این طرح تحویل و برای کارکنان خودش مسکن بسازد. در ثبت نام اولیه ۱۴ هزار نفر ثبت نام کردند که ١٠ هزار نفر واحد شرایط بودند و با توجه بسته شدن سایت مسکن ملی با مساعدت وزارت مجوز ثبت نام ۷ هزار نفر که در سایت مسکن ملی ثبت نام نکرده بودند، صادر شد.

وی گفت: اگر توافق راه و شهرسازی با آستان قدس برای زمین سیدی به نتیجه برسد ١٠ هزار واحد از آن زمین را برای شهرداری خواهیم گرفت، در غیر این صورت تلاش می‌کنیم تا در شهر‌های نزدیک مشهد این واحد‌های مسکونی ساخته شود.

در ادامه مجید طهوریان عسکری عضو شورای اسلامی خطاب به شهردار مشهد گفت: شهرداری چرا وقتی دومین بند اساسنامه زمین و مسکن که موضوع محور مسکن است و شورای ششم در این خصوص مصوبه‌ای در خصوص فرآوری زمین‌های کوچک مقیاس داشته و اقداماتی انجام داده است، حال چرا در شهرداری مشهد بند دو اساسنامه سازمان زمین و مسکن اجرایی نمی‌شود و از شهردار مشهد خواستارم این موضوع را پیگیری کند.

شهردار مشهد در پاسخ به این عضو شورا گفت: تلاش خواهیم کرد ساختمان فرماندهی آتش‌نشانی را تا خرداد ماه، سال ١۴٠۴ به بهره برداری برسانیم. بعد از بهره برداری از این ساختمان سه حوزه اداری، فرماندهی و کنترل بحران آتش نشانی به این ساختمان منتقل می‌شود و سازمان انسانی شخصیت خودش را پیدا خواهد کرد این ساختمان در شرق کشور نمونه خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->