شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم رئیس مجلس: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آئین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ درباره مذاکرات با ایران پزشکیان در بازدید از نمایشگاه کتاب: مردم باید حق انتخاب آزاد کتاب را داشته باشند
سرخط خبرها

انتقاد آمریکایی‌ها از سیاست‌های بایدن در جنگ غزه

  • کد خبر: ۲۰۱۰۹۸
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۰
انتقاد آمریکایی‌ها از سیاست‌های بایدن در جنگ غزه
براساس یک نظرسنجی، واکنش جو بایدن به جنگ رژیم صهیونیستی و حماس در غزه به طور گسترده‌ای منفور است و آمریکایی‌ها عمیقا از عملکرد او ناراضی هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، نظرسنجی نیویورک‌تایمز – سی‌ینا نشان می‌دهد که تنها ۳۳ درصد از پاسخ‌دهندگان با سیاست جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا در مورد رژیم صهیونیستی موافق هستند، در حالی که ۵۷ درصد مخالفت کردند.

دولت بایدن از زمان آغاز درگیری‌ها از رژیم صهیونیستی قاطعانه حمایت کرده که با مخالفت‌های بین‌المللی مواجه شده است.

اما شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی که با بایدن موافق نیستند هم اختلاف‌نظر دارند و حدود یک‌سوم می‌گویند که ایالات متحده «بیش از حد» از تل‌آویو حمایت می‌کند، کمتر از یک‌سوم (۲۸ درصد) در مورد فلسطینی‌ها همین را گفتند و بقیه پاسخ‌دهندگان (۳۹ درصد) گفتند که حمایت‌ها «درست» است.

فشار‌ها بر دولت بایدن و رژیم صهیونیستی برای اجرای آتش‌بس به منظور کمک به غیرنظامیان در غزه افزایش یافته است. این در حالی است که آمریکا اخیرا یک قطعنامه در شورای امنیت را که خواستار آتش‌بس در غزه بود، وتو کرد.

روزنامه واشنگتن‌پست گزارش داد که سازمان ملل به دنبال تدوین قطعنامه‌ای است که آمریکا آن را وتو نکند. حدود ۲۰ هزار فلسطینی از هفتم اکتبر طی حملات رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده‌اند و وضعیت بغرنج انسانی در غزه رقم خورده است.

در میان پاسخ‌دهندگان به این نظرسنجی، اکثریت گفتند که ارتش رژیم صهیونیستی باید برای کمک به غیرنظامیان فلسطینی آتش‌بس را دنبال کند. حدود ۴۴ درصد از پاسخ‌دهندگان از آتش‌بس حمایت کردند، در حالی که ۳۹ درصد مایل به ادامه حملات نظامی هستند.

نزدیک به نیمی از پاسخ‌دهندگان (۴۸ درصد) گفتند که رژیم صهیونیستی «به اندازه کافی» برای به حداقل رساندن تلفات غیرنظامیان کار انجام نمی‌دهد. از این ۴۸ درصد، کمتر از نیمی از آن‌ها معتقدند کشتار غیرنظامیان فلسطینی عمدی است.

نظرات همچنین براساس سن تقسیم شده است؛ به‌طوری که پاسخ‌دهندگان جوان‌تر بیش از مسن‌تر‌ها نسبت به سیاست دولت بایدن معترض هستند و با فلسطینی‌ها همدردی می‌کنند. تقریبا سه‌چهارم افراد ۱۸ تا ۲۹ ساله با سیاست بایدن در مورد رژیم صهیونیستی مخالف هستند.

نظرسنجی نیویورک‌تایمز – سی‌ینا از حدود ۱۰۰۰ آمریکایی بین دهم تا چهاردهم دسامبر با حاشیه خطای ۳.۵ درصد انجام شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->