واکنش معاون وزیر ارتباطات به قصد اپراتورها برای افزایش خودسرانه تعرفه اینترنت سامسونگ از گلکسی S۲۵ اج رونمایی کرد + مشخصات و قیمت اسکورت کاروان دونالد ترامپ در قطر با سایبرتراک‌ ضدگلوله ایلان ماسک + عکس جزئیاتی جدید از آیفون بدون حاشیه و تمام‌شیشه‌ای اپل سازمان ملی هوش مصنوعی تشکیل نمی‌شود پشتیبانی مایکروسافت از آفیس در ویندوز ۱۰ تا سال ۲۰۲۸ تمدید شد برنامه OpenAI برای احداث مراکز داده بیشتر در امارات زمان عرضه اندروید ۱۶ برای گوشی‌های پیکسل و سامسونگ مشخص شد حدود ۲۰ مدیر شرکت‌های بزرگ فناوری ترامپ را در عربستان همراهی می‌کردند خزایی: اجازه گرانی اینترنت به اپراتور‌ها داده نشود پوشش ۱۰۰ درصدی فیبر نوری در مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ | ارتقای شبکه انتقال در شهرستان‌ها اسنپ در پرونده شروط ضدرقابتی قراردادهای خرید اقساطی هم محکوم شد نتایج تحقیقات جدید: هوش مصنوعی نمی‌تواند همزمان بهره‌وری و انگیزه کارمندان را افزایش دهد دانشمندان وجود هاله نور برای انسان را ثابت کردند! بررسی دغدغه‌های فعالان شرکت‌های دانش‌بنیان در میزگرد شهرآرا | دانش و سرمایه، ترکیب برنده جت‌های «ایر فورس وان» به سیستم‌های ارتباطی و دفاعی پیشرفته مجهز می‌شوند اپراتور‌های موبایل: هفته آینده قیمت بسته‌های اینترنت را افزایش می‌دهیم! (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) فعال‌سازی فناوری 5G روی گوشی‌های سامسونگ در ایران + جزئیات و زمان انتقاد سخت بیل گیتس از ایلان ماسک و دونالد ترامپ تریلر جدید بازی Mafia: The Old Country منتشر شد + زمان عرضه گلکسی F56 سامسونگ رونمایی شد + مشخصات و قیمت
سرخط خبرها

ادعای بلومبرگ درباره تاریخ عرضه هدست اپل ویژن پرو

  • کد خبر: ۲۰۱۳۸۰
  • ۳۰ آذر ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۸
ادعای بلومبرگ درباره تاریخ عرضه هدست اپل ویژن پرو
اپل هنگام معرفی هدست واقعیت ترکیبی ویژن پرو گفته بود که این دستگاه اوایل سال آینده عرضه خواهد شد و حالا بلومبرگ در گزارش جدیدی تاریخ جدیدی را اعلام کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز - مارک گرمن از بلومبرگ در گزارش جدیدی ادعا کرده که همه‌چیز برای عرضه هدست واقعیت ترکیبی اپل ویژن پرو در ماه فوریه (بهمن-اسفند)  آماده است. او در گزارش خود توضیح می‌دهد که تولید هدست جدید از چند هفته قبل با سرعت تمام در کارخانه‌های چین در حال انجام است. به گفته منابع گرمن، هدف اپل این است که تا پایان ژانویه نسخه‌های محدودی از این هدست ۳۴۹۹ دلاری را آماده داشته باشد و در ماه بعدی (فوریه) شاهد اولین عرضه آن‌ها در خرده فروشی‌ها خواهیم بود.

گرمن همچنین به نسخه بعدی هدست اپل نیز اشاره کرده است که به گفته او احتمالاً در اواخر سال ۲۰۲۴ عرضه خواهد شد. درباره این نسخه می‌دانیم که اپل احتمالاً قصد دارد آن را با نصف قیمت نسل اول روانه بازار کند.

خبرنگار بلومبرگ در ادامه گزارش خود به به‌روزرسانی iOS ۱۷.۲ اشاره کرده که اخیراً منتشر شده است ویژگی را به همراه دارد که گوشی‌های آیفون ۱۵ پرو را قادر می‌سازد تا ویدیو‌های سه‌بعدی با وضوح ۱۰۸۰p و سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه ضبط کند و کاربران برای پخش آن‌ها به یک هدست نیاز دارند. از سویی دیگر، توسعه‌دهندگان نیز در حال آماده‌شدن برای عرضه هدست اپل ویژن پرو هستند و ظاهراً یادداشتی با همین مضمون به‌تازگی برای آن‌ها ارسال شده است.

اخیراً درباره هدست واقعیت ترکیبی اپل ویژن پرو گفته شده بود که کوپرتینویی‌ها قصد دارند در سال ۲۰۲۴ تمرکز خود را به جای آیفون روی این دستگاه منعطف کنند. همچنین این شرکت ظاهراً قصد دارد از ماه آینده جلسات آموزشی دوروزه‌ای را برای فروشندگان خود برگزار کند. اپل انتظار دارد که تا سال ۲۰۲۶ حدود ۱۰ میلیون دستگاه از هدست خود به فروش برساند.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->