برای ارونوف کجا بهتر از پرسپولیس؟ گزینه‌های نهایی ایرانی نیمکت پرسپولیس مشخص شدند؟ کارتال با یک ایمیل جدا می شود درویش مخالف بازگشت آل کثیر عبدالله آوجی گزینه ترکیه‌ای پرسپولیس چشمی، حسینی و رضاییان با استقلال امضا نکردند! خط و نشان بارسا برای ویلیامز مخالفت هواداران پرسپولیس با سرمربیگری تارتار هیئت‌مدیره پرسپولیس به دنبال بازگرداندن کارتال شمارش معکوس برای شروع تمرینات استقلال مرتضی منصوریان در جام جهانی دانشگاهی حمله پرسپولیس با اسکادران ایرانی صعود والیبال ایران به رنک ۱۴ دنیا استقلال مربی دارد، بازیکن ندارد ۵ لژیونر ایران در لیست ساپینتو رئیس فدراسیون والیبال: هدف ما لیگ ملت‌ها نیست | پیروزی‌های تیم ملی، تقدیم به شهدای حمله اسرائیل برنامه هیئت‌مدیره پرسپولیس برای انتخاب سرمربی | توافق با مربی ایرانی به یک شرط! توافق گزینه پرسپولیس با سپاهان کاندیدا‌های ورود به باشگاه ۱۰۰ میلیون یورویی‌ها جدول لیگ ملت‌های والیبال در پایان هفته دوم + جایگاه ایران (۹ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پایان حضور جهانبخش در فاینورد

  • کد خبر: ۲۰۱۶۴۷
  • ۰۲ دی ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۲
پایان حضور جهانبخش در فاینورد
باشگاه فاینورد برنامه‌ای برای تمدید قرارداد با وینگر ایرانی‌اش ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، به نظر می‌رسد علیرضا جهانبخش فاینورد را ترک کند. قرارداد این مهاجم رو به پایان است و به نظر می‌رسد او آینده‌ای در باشگاه ندارد و به زودی این تیم را ترک خواهد کرد.

اگر فاینورد بخواهد از انتقال احتمالی جهانبخش چیزی به دست بیاورد، باید در زمستان او را بفروشد در غیر این صورت قرارداد این بازیکن در تابستان به پایان می‌رسد و او بازیکن آزاد خواهد شد. فاینورد قصد ندارد از بند تمدید یک ساله قرارداد این بازیکن استفاده کند و این باعث می‌شود که جدایی او قریب الوقوع به نظر برسد.

این مهاجم ایرانی در سال ۲۰۲۱ با یک میلیون یورو از برایتون به هلند آمد و از آن زمان تاکنون ۹۶ بازی با پیراهن فاینورد انجام داده است. جهانبخش پیش از این تابستان گذشته مورد علاقه چندین تیم بود، اما ترجیح داد به فاینورد وفادار بماند. انتخاب او تا حدودی بر اساس رویای بزرگ او برای حضور در لیگ قهرمانان اروپا بود. حالا که ماجراجویی فاینورد در لیگ قهرمانان به پایان رسیده است، انتظار می‌رود این مهاجم ۳۰ ساله هم اکنون آماده جدایی باشد.

بهترین فصل این بازیکن ایرانی در سومین سال حضورش در آلکمار رقم خورد که در ۳۳ بازی ۲۱ گل به ثمر رساند و به عنوان آقای گل لیگ هلند راهی برایتون شد.

این بازیکن ۳۰ ساله فصل قبل برای اولین بار توانست عنوان قهرمانی لیگ فوتبال هلند را به دست بیاورد تا نخستین ایرانی لقب گیرد که توانسته است در لیگ هلند قهرمان شود. فاینورد با این قهرمانی جواز حضور در دور گروهی لیگ قهرمانان اروپا را به دست آورد، ولی در گروهش سوم و راهی پلی‌آف لیگ اروپا شد و باید در این مرحله برابر رم ایتالیا قرار بگیرد.

در صورتی که سردار آزمون در فهرست اروپایی رم قرار بگیرد و جهانبخش در فاینورد بماند، این دیدار می‌تواند تقابل جالب دو بازیکن ایرانی در پلی‌آف لیگ اروپا نیز باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->