آکسیوس: ترامپ در حال بررسی پیشنهاد ایران است وزیر افراطی کابینه رژیم صهیونیستی به «مسجدالاقصی» یورش برد لاریجانی: ترامپ می‌گوید صلح‌طلب هستم، پس نباید از تهدید و جنگ سخن بگوید کانادا از اعمال تعرفه بر واردات مواد غذایی از آمریکا عقب‌نشینی کرد سفر دوباره گروسی به تهران، احتمالا تا پایان آوریل استاندار خراسان رضوی: هم‌استانی‌ها، همشهریان و هموطنانی که مهمان ما هستند به پویش خراسانی «یک، دو، سه طبیعت» بپیوندند واکنش تند آمریکا و اتحادیه اروپا به رزمایش نظامی چین در اطراف تایوان عراقچی: گزینه نظامی علیه ایران وجود ندارد | ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیست واکنش سازمان ملل در پی تهدیدات ترامپ علیه ایران درخواست مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای سفر به ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران | صنعت پهپادی هدف تحریم جلوگیری حشد شعبی از ورود تروریست‌ها از سوریه به عراق پزشکیان به‌زودی عازم باکو می‌شود روسیه برای ایجاد گفت‌وگوی سازنده میان ایران و آمریکا اعلام آمادگی کرد شمار شهدای غزه به بیش از ۵۰ هزار شهید از آغاز جنگ افزایش یافت (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) ادعای رژیم صهیونیستی درباره ترور یکی از مسئولان حزب الله (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان: مصمم هستیم همه توافقات خود با عراق را عملیاتی کنیم ترامپ برای دانشگاه‌های حامی فلسطین خط و نشان کشید شکایت ایران از آمریکا به شورای امنیت + فیلم بازخوانی ماجرای یوم الله ۱۲ فروردین و آغاز ممتازترین مردم سالاری دینی عراقچی: حمایت از مقاومت ادامه دارد تأکید مهاجرانی بر پاسداشت اهمیت مردم در حکمرانی بیش از ۲۰ حمله هوایی آمریکا به استان‌های صنعا و صعده یمن قطر و رژیم صهیونیستی در رزمایش یونان شرکت کردند (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) انگلیس: ما همراه با شرکای اروپایی خود برای مقابله با روسیه و دفاع از امنیت خودمان گام برمی‌داریم روز جمهوری اسلامی ایران؛ روز پیروزی ملت پیام استاندار خراسان رضوی به مناسبت ۱۲ فروردین ماه روز جمهوری اسلامی برگزاری مراسم تشییع پیکر دو پلیس فداکار کلانتری شهید رجایی مشهد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اختلافات اسرائیلی‌ها درباره آینده جنگ غزه بالا گرفت

  • کد خبر: ۲۰۲۴۰۵
  • ۰۶ دی ۱۴۰۲ - ۰۰:۵۱
اختلافات اسرائیلی‌ها درباره آینده جنگ غزه بالا گرفت
منابع خبری رژیم صهیونیستی سه‌شنبه از اختلاف شدید در کابینه جنگ این رژیم در خصوص زمان انتقال به مرحله سوم جنگ غزه خبر می‌دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، تأکید بنیامین نتانیاهو نخست وزیر و یوآو گالانت وزیر جنگ رژیم صهیونیستی بر این استوار است که جنگ با سرعت فعلی تا پایان ژانویه (اوایل اسفندماه) ادامه یابد.

این درحالی است که بنی گانتس وزیر جنگ پیشین و گادی آیزنکوت دیگر عضو کابینه جنگ بر این باورند که باید ارتش این رژیم هرچه سریعتر به مرحله سوم جنگ وارد شود.

شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی به نقل از آیزنکوت و گانتس گزارش داد که ارتش ماموریت خود را در برخی از جا‌ها به پایان رسانده است و نیازی به آن نیست که یک تیپ کامل نظامی در آنجا مستقر باشد و خواستار آغاز انتقال به مرحله بعدی جنگ هستند.

این دو مقام صهیونیست اعلام کردند که انتقال به مرحله سوم جنگ این امکان را فراهم می‌کند که ساکنان غزه از محل‌هایی که ارتش در آنجا هنوز عملیاتی را انجام نداده منتقل شوند.

از سوی دیگر این شبکه خبری صهیونیست اعلام کرد که سران دستگاه امنیتی تل آویو از ۷ اکتبر (۱۵ مهرماه) سه بار از نتانیاهو خواستند که جلسه‌ای ویژه درباره سرنوشت غزه و این که چه کسانی پس از پایان جنگ آن را اداره خواهند کرد، برگزار کند که نتانیاهو آن را رد کرده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->