«کافه بازی»، «کافه علم» و «کافه کارآفرینی» ویژه دختران مشهدی احداث می‌شود شهردار مشهد: بوستان‌های «بهشت» و «آفتاب» ویژه بانوان به زودی به بهره‌برداری می‌رسد مبدا تعیین مسافت شهر مشهد از سایر شهر‌ها کجاست؟ چهارمین کنفرانس بین‌المللی برنامه‌ریزی و مدیریت شهری در مشهد مقدس برگزار می‌شود نشان مشهدالرضا(ع) باعث رونق فعالیت‌های مردمی و جهادی می‌شود لزوم معرفی مشهد به عنوان دومین کلانشهر مذهبی دنیا روزشماری وقایع انقلاب اسلامی در مشهد، از اول تا چهارم دی‌ماه ۱۳۵۷ (بخش اول) | بیمارستان شاه‌رضا، پایگاه انقلاب مشهد آغاز هفته ملی مشهد با اجرای برنامه‌های ویژه فرهنگی، هنری و گردشگری جذب ۲۱ بانوی آتش‌نشان در مشهد ابلاغ برنامه‌های استقبال از بهار ۱۴۰۴ در مشهد از نیمه دی‌ماه هوای کلانشهر مشهد، همچنان آلوده است (۲ دی ۱۴۰۳) ناصحی: رویداد نشان مشهد الرضا(ع) باید در سطح ملی و بین المللی دیده شود نشان مشهد الرضا(ع)؛ فرصتی برای آشنایی نسل آینده با چهره‌های تاثیرگذار اقتصادی مشهد برگزاری اولین نشست کارگروه زیارت شورای عالی استان‌های کشور اختصاص ۱۳۰ تاکسی ون به تاکسیرانی مشهد (۲۸ اذر ۱۴۰۳) یادگارهای کوهسنگی مشهد در دل سازه‌های شهر حل اختلاف میان وزارت کشور و ایران‌خودرو بر سر ۹۰ تاکسی ون شهرداری مشهد بررسی مشکلات ساخت‌وساز‌های غیرمجاز در محلات حاشیه شهر مشهد | لنگرانداختن بسازوبفروش‌ها در بولوار توس آغاز اولین روز زمستان در مشهد با آلودگی هوا سرپرست شرکت بهره‌برداری قطارشهری مشهد منصوب شد (یکم دی ۱۴۰۳) امضای تفاهم‌نامه ٢ هزار میلیارد تومانی برای سامان‌دهی محور‌های ورودی مشهد مقدس
سرخط خبرها

کمتر از ۵۰ درصد بودجه فرهنگی توسط شهرداری مشهد جذب شده است

  • کد خبر: ۲۰۲۶۴۳
  • ۰۷ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۱
کمتر از ۵۰ درصد بودجه فرهنگی توسط شهرداری مشهد جذب شده است
عضو شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به جذب کمتر از ۵۰ درصد بودجه از سوی شهرداری مشهد تصریح کرد: در بودجه‌های فرهنگی با بحران جدی روبه‌رو هستیم و فقط کمتر از ۵۰درصد بودجه به‌وسیله شهرداری جذب شده است.

به گزارش شهرآرانیوز در ادامه سلسله جلسات مدیران شهری با مردم، هاشم دائمی، عضو شورای شهر و کمیته نظارتی شهرداری منطقه یک؛ جواد مسلم، شهردار منطقه یک و یوسف اسماعیل‌زاده، معاون فرهنگی و هنری سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری در جلسه‌ای چند ساعته در مسجد امام سجاد (ع) پاسخگوی سؤالات و مشکلات شهروندان ساکن این منطقه شدند.

عضو کمیته نظارتی شماره ۳ شورای اسلامی شهر مشهد در این نشست مردمی با بیان اینکه سطح مطالبات مردم در مناطق مختلف شهر مشهد بسیار متفاوت است و باید متناسب با ظرفیت‌های هر منطقه، خدمت‌رسانی انجام شود گفت: به دلیل ابلاغ طرح تفصیلی درآمد‌های مدیریت شهری تحت‌تأثیر قرار گرفته است. در حال حاضر هم سازنده‌ها و هم شهرداری‌ها با مشکلاتی رو‌به‌رو هستند. بخش زیادی از درآمد شهرداری‌ها تحت‌تأثیر این موضوع قرار گرفته و برای همین خدمت‌رسانی در شهرداری دچار محدودیت شده است.

رأی دیوان و نارضایتی کسبه و شهرداری

هاشم دائمی ادامه داد: رأی دیوان عدالت اداری درباره تجاری‌های موقت که چندی پیش به شهرداری‌ها ابلاغ شد، هم باعث نارضایتی کسبه شده است و هم شهرداری‌ها را با مشکل روبه‌رو کرده است. زمانی که در جایگاه کلان تصمیمی بدون نظر کارشناسی گرفته می‌شود، شهرداری به عنوان یک دستگاه خدمت‌رسان و شورای شهر که باید زبان گویای مردم باشد، دچار مشکلاتی می‌شود. متأسفانه برخی قوانین و ضوابط دست‌وپاگیر باعث می‌شود قدرت مانور مدیران در کشور محدود شود.

عضو شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به جذب کمتر از ۵۰ درصد بودجه از سوی شهرداری مشهد تصریح کرد: در بودجه‌های فرهنگی با بحران جدی روبه‌رو هستیم و فقط کمتر از ۵۰درصد بودجه به‌وسیله شهرداری جذب شده است. ما حتی در مناطق کم‌برخوردار هزینه پروانه‌های ساختمانی را به نفع مردم کاهش دادیم، اما باز هم مردم با مشکلاتی رو‌به‌رو هستند که ناشی از رکود اقتصادی است.

بار مسائل فرهنگی روی دوش شهرداری

شهردار منطقه یک نیز با اشاره به هزینه ۲۰ میلیارد‌تومانی مدیریت شهری در این منطقه برای رفت‌و‌روب و نگهداری از تأسیسات و مبلمان شهری توضیح داد: ما نیاز داریم که برای بسیاری از پروژه‌ها که اولویت دارند اعتباری اختصاص پیدا کند، اما سهم بودجه و اعتبارات عمرانی منطقه یک نسبت به میزان درآمد از کل بسیار کم و ناچیز است. جواد مسلم در پاسخ به درخواست‌های متعدد مردم برای رسیدگی به وضعیت پل‌های عابرپیاده بیان کرد: رسیدگی به وضعیت پل‌های هوایی و پله‌های برقی آن در حوزه وظایف سازمان ترافیک است و شهرداری منطقه پیگیر مطالبات شهروندان در این‌باره خواهد بود.

معاون فرهنگی سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد نیز در این نشست مردمی گفت: بار بسیاری از مسائل فرهنگی شهر بر دوش شهرداری است و شهرداری مشهد امروز یکی از مهم‌ترین مأموریت‌های فرهنگی شهر را به دوش می‌کشد. یوسف اسماعیل‌زاده ادامه داد: مجموعه شهرداری بیشترین تماس را با شهروندان دارد و در حوزه خدمات‌رسانی عام نیز بیشترین فعالیت را دارد، اما دیگر دستگاه‌ها نیز باید وظایف خود را انجام دهند تا مشکلات و نیاز‌های شهروندان به‌صورت کامل پاسخگویی شود.

وی افزود: متأسفانه اکنون در حوزه اعتبارات فرهنگی، مجموعه شهرداری در تنگنای شدید قرار دارد، البته فضاآرایی شهری، وظیفه ذاتی شهرداری است و به صورت حداکثری انجام می‌شود، اما با توجه به وسعت کلان‌شهر مشهد کفاف تمام توقعات را نمی‌دهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->