میوه امروز در مشهد چند؟ (۳۰ تیر ۱۴۰۳) | کاهش ۱۵ هزار تومانی هلو و شلیل نبود رونق خرید و فروش در بازار مسکن تهران | بازار اجاره داغ‌تر است معامله بیش از ۶ تن شمش طلا در مرکز مبادله ایران طی ۶ ماه (۲۹ تیر ۱۴۰۳) قیمت امروز محصولات سایپا و ایران‌خودرو (۲۹ تیر ۱۴۰۳) | ادامه ارزانی در بازار خودرو اما و اگر‌های آیین‌نامه واردات خودرو | دولت باید ابهامات واردات خودرو را برطرف کند اختلال سایبری جهانی دردسرساز شد | اختلال در بورس لندن اختلال گسترده سیستم‌های کامپیوتری در جهان | خطوط هوایی، قطار‌ها، بانک‌ها و شبکه‌های تلویزیونی با مشکل روبرو شدند دستور دادستان برای برخورد با گران‌فروشی در فرودگاه‌های مهرآباد و امام‌خمینی(ره) نصب سایبان بر روی کولر‌ها مصرف برق را به شدت کاهش می‌دهد متن کامل آیین نامه واردات خودرو‌های کارکرده منتشر شد+ شرایط جزئیات فروش ارز اربعین اعلام شد + شرایط و اسامی بانک‌ها واردات کدام خودرو‌ها برای مردم عادی ممنوع است؟ + جزئیات در دیدار فعالان کارگری با رئیس‌جمهور منتخب، مطرح شد: کارگران قراردادی و شرکتی سامان‌دهی شوند مردم عادی چگونه می‌توانند خودرو خارجی وارد کنند؟ | اعلام ۳ شرط مهم واردات خودرو‌های کارکرده خارجی افزایش گواهی اسقاط خودرو‌های بار درون شهری | اختصاص ۳۰۰ میلیون تومان تسهیلات قرض‌الحسنه خودرو‌های باری به ۵ دهک اول اقتصادی وام قرض‌الحسنه ۳۰ میلیون تومانی بازنشستگان در مردادماه واریز می‌شود (۲۹ تیر ۱۴۰۳) پلمب یک فست فود و یک نانوایی در قاسم‌آباد مشهد (۲۸ تیر ۱۴۰۳) شرایط واردات خودروی خارجی با کد ملی چیست؟ + جزئیات (۲۸ تیر ۱۴۰۳) بررسی قیمت امروز برند‌های مختلف موبایل از ۴ میلیون تا ۹۷ میلیون تومان (۲۸ تیر ۱۴۰۳) کاهش ۱۰۰ هزارتومانی سکه امامی، نیم‌سکه و ربع‌سکه در مشهد (۲۸ تیر ۱۴۰۳) یک خودرو جدید در راه ایران + عکس و مشخصات شناسایی ۵۰۰ هزار خانه خالی از طریق سامانه املاک و اسکان قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۲۸ تیر ۱۴۰۳) | چگونه سود ۲.۹ میلیاردی از خرید هیوندای کونا به دست آوریم؟ بررسی قیمت محصولات ایران خودرو و سایپا (۲۸ تیر ۱۴۰۳) | اختلاف‌قیمت ۱۴ تا ۳۰۰ میلیونی کارخانه و بازار آزاد سد ناترازی انرژی مانع استفاده از ظرفیت تولیدی صنایع سیمان رتبه سیزدهم خراسان رضوی در پایش امنیت سرمایه‌گذاری
سرخط خبرها

لزوم توسعه آبزیان در جهت تضمین امنیت غذایی در آینده

  • کد خبر: ۲۰۲۹۸۲
  • ۰۹ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۵
لزوم توسعه آبزیان در جهت تضمین امنیت غذایی در آینده
رییس سازمان شیلات ایران گفت: اگر قرار است در سال ۱۴۲۰ غذای بیش از ۱۲۰ میلیون نفر را تأمین کنیم دیگر نمی‌توانیم به سمت پروتئین‌های پرآب‌بر برویم و راه نجات بشریت توسط سازمان خواربار جهانی توسعه آبزیان قلمداد شده است.

به گزارش شهرارانیوز، سیدحسین حسینی، در آیین ماهی‌دار شدن قفس‌های دریایی در جویبار از صیادان به عنوان صاحبان اصلی تکثیر و توسعه ذخایر آبزیان یاد کرد و گفت: با ابلاغ سیاست‌های اقتصاد دریا محور، وظایف و تکالیف شیلات سنگین شده است.

وی با اظهار اینکه گردشگری شیلاتی و ایجاد جایگاه‌های دومنظوره و چندمنظوره شیلاتی از جمله این برنامه‌ها است، گفت: اکنون بحث کارکرد‌های چند منظوره در حوزه آبزی‌پروری مطرح است و صیادان و تشکل‌های صیادی در این زمینه نقش دارند.

حسینی از ابلاغ زنجیره ارزش شیلاتی به ۱۰ استان کشور خبر داد و گفت: آزادسازی سواحل به معنی رهاسازی سواحل نیست و فعالان اقتصادی و قشر اصلی و زحمتکش جامعه شیلاتی می‌توانند این ساحل را مولدسازی کنند.


معاون وزیر جهاد کشاورزی به دریافت مصوبه سخت و زیان‌آور شدن صید و صیادی با کمک نمایندگان مجلس اشاره کرد و گفت: تأمین اعتبار آن در حال انجام است و امیدواریم بعد از ۲۵ سال این طرح عملیاتی شود.

وی با بیان اینکه اگر می‌خواهیم کشور قوی و مقتدر داشته باشیم باید پاشنه‌های آشیل تحریمی را بشناسیم، افزود: سیاست‌های کلان ابلاغی توسط مقام معظم رهبری وظیفه شیلات را برای توسعه کار بیشتر کرده است.

حسینی ادامه داد: اگر قرار است در سال ۱۴۲۰ غذای بیش از ۱۲۰ میلیون نفر را تأمین کنیم دیگر نمی‌توانیم به سمت پروتئین‌های پرآب‌بر برویم و راه نجات بشریت توسط سازمان خواربار جهانی توسعه آبزیان قلمداد شده است.

رییس سازمان شیلات ایران تصریح کرد: صنعت شیلات به صید و صیادی محدود شده بود، اما مازندران پیشرو معرفی پتانسیل‌های مختلف در حوزه شیلاتی در کشور به شمار می‌رود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->