عارف: ناترازی انرژی، ضربه سنگینی به صنعت می‌زند سیدحسن خمینی: از آسیب‌های جهان امروز این است که دین را شُل می‌گیریم ویدئو| گردش شبانه و قهوه نوشی وزیر خارجه ترکیه و ابومحمد الجولانی در دمشق بازگشایی سفارت عربستان در افغانستان (۲ دی ۱۴۰۳) توزیع برخی مواد غذایی در پروازهای داخلی و خارجی ممنوع شد نتانیاهو علیه انصارالله یمن یاوه‌گویی کرد ویدئو| محمد الجولانی با کت و شلوار و کراوات با وزیر خارجه ترکیه دیدار کرد وزارت خارجه اتهامات دادگستری آمریکا علیه تبعه کشورمان را رد کرد ابراز امیدواری مشاور امنیت ملی آمریکا برای توافق ترامپ با ایران جزئیات سرنگونی جنگنده آمریکایی توسط انصارالله یمن (۲ دی ۱۴۰۳) عراقچی: رژیم صهیونیستی علیرغم همه جنایات و تجاوزات خود نتوانسته به اهداف شیطانی خود دست یابد دیدار و گفتگوی وزیر خارجه ترکیه با الجولانی در دمشق قتل یک راننده روس در ایران | بیانیه سفارت مسکو در تهران پیش‌بینی راه‌حل مشکل ناترازی کشور در برنامه هفتم توسعه آیت‌الله علم‌الهدی: حضرت فاطمه (س)، بنیان‌گذار جریان مقاومت است | شهدای فاطمیون، رهروان صدیق مکتب فاطمی رئیس‌جمهور در مراسم تجلیل از مقام زن شرکت کرد | پزشکیان: حقوق افراد را باید مستقل از جنسیت‌ها حفظ کرد تعیین شروط انتشار دلایل ردصلاحیت داوطلبان انتخابات شوراها در مجلس شورای اسلامی دیدار مداحان اهل بیت (ع) با رهبر معظم انقلاب اسلامی | حضرت آیت الله خامنه ای: ملت ایران هر کسی که مزدوری آمریکا را بکند، لگدمال خواهد کرد| نیروی نیابتی نداریم + فیلم و عکس (۲ دی ۱۴۰۳) قالیباف: ناترازی انرژی در کمیسیون‌های تخصصی بررسی شود | بودجه ۱۴۰۴، اقدامات معیشتی مثبتی خواهد داشت «سکینه سادات پاد»، دستیار رئیس‌جمهور استعفا داد اتاق اندیشه‌ورزی استان خراسان رضوی با حکم استاندار تشکیل شد+معرفی اعضا استاندار خراسان رضوی به دیدار مادر شهید رئیسی رفت حمله هوایی شدید به صنعاء واکنش وزارت خارجه ایران به اقدام خشونت‌آمیز در آلمان روسیه: حمله اوکراین به کازان ناشی از شکست در صحنه نبرد است خانواده‌های صهیونیست اذعان کردند: نتانیاهو فردی وحشی است سفیر چین با لاریجانی دیدار کرد (یکم دی ۱۴۰۳) عارف: راهبرد دولت اصلاح قیمت‌ها و عدم آسیب به معیشت مردم است (یکم دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

رسانه نزدیک به ارتش پاکستان خطاب به طالبان: صبر استراتژیک رو به پایان است

  • کد خبر: ۲۰۳۷۰۰
  • ۱۲ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۱
رسانه نزدیک به ارتش پاکستان خطاب به طالبان: صبر استراتژیک رو به پایان است
اکسپرس تریبون، رسانه نزدیک به ارتش پاکستان در گزارشی با هشدار به طالبان مبنی بر پایان یافتن صبر اسلام‌آباد، گزینه‌های موجود برای برخورد با طالبان را تشریح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، «اکسپرس تریبون» نشریه نزدیک به ارتش پاکستان در گزارشی مبسوط با عنوان «معمای دوقلوی طالبان» با ادعای حمایت عملیاتی و پناه دادن کابل به تحریک طالبان پاکستان (تی‌تی‌پی) نوشت: رژیم طالبان باید از خواب بیدار شود، زیرا «صبر استراتژیک» رو به پایان است، چرا که اسلام آباد اکنون روابط آینده با کابل را «اقدام قابل تأیید» علیه تحریک طالبان پاکستان منوط کرده است.

گزارش در ادامه با ادعای اینکه تی‌تی‌پی عملیات‌های خود در پاکستان را از پناهگاه‌های امن خود در افغانستان طراحی و اجرا می‌کند، دلایلی را برای بی‌میلی طالبان افغانستان برای اقدام علیه آن‌ها فهرست می‌کند که به شرح ذیل است:

قرابت ایدئولوژیک: طالبان افغانستان و پاکستان «دوقلو‌های ایدئولوژیک» با ریشه‌ها و گرایشات مشترک در نظر گرفته می‌شوند. این امر باعث می‌شود که طالبان افغانستان به دلیل یک ارتباط ایدئولوژیک قوی، سرکوب TTP را چالش برانگیز کند.

ترس از تقویت داعش: طالبان نگران است که موضع پیشگیرانه در برابر تحریک طالبان پاکستان می‌تواند جنگجویان تحریک طالبان پاکستان را به سمت داعش خراسان سوق دهد. آن‌ها ممکن است نگران باشند که سرکوب تحریک طالبان پاکستان می‌تواند روایت داعش خراسان مبنی بر انحراف طالبان از مسیر جهاد را تقویت کند.

نگرانی‌های رفاقت و اتحاد: تی‌تی‌پی و طالبان در مبارزه با نیرو‌های خارجی متحد بودند و پیوند‌های قومی و تاریخی مشترک دارند. طالبان ممکن است نگران باشد که اقدام نظامی علیه تی‌تی‌پی می‌تواند وحدت طالبان را تهدید کند و به طور بالقوه منجر به اختلافات داخلی شود.

ترس از مشروعیت‌زدایی: طالبان ممکن است از این بیم داشته باشد که اقدامات قاطع علیه تی‌تی‌پی می‌تواند حکومت آن‌ها را در داخل کشور مشروعیت‌زدایی کند.

گزارش در ادامه با تشریح «گزینه‌های موجود» برای برخورد پاکستان با کابل می‌نویسد: اگر طالبان فاقد «اراده سیاسی» است یا «نمی‌تواند» یا «نمی‌خواهد» اقدام نظامی علیه تحریک طالبان پاکستان انجام دهد، پس چه گزینه‌هایی برای پاکستان برای حفظ منافع امنیتی‌اش در دسترس است؟ کارشناسان می‌‎گویند پاکستان گزینه‌های زیادی از جمله اقدام نظامی در خاک افغانستان و مذاکرات دارد.

اکسپرس تریبون افزود: عملیات نظامی می‌تواند عملیات همه جانبه‌ای مانند «ضرب عضب» با هدف برگرداندن دستاورد‌های تروریستی و از بین بردن زیرساخت‌های آن‌ها و از بین بردن سیستم فرماندهی و کنترل آن‌ها باشد. عملیات نظامی تنظیم‌شده نیز شامل عملیات‌های نظامی محدود یا هدف‌دار، مانند عملیات‌های اطلاعاتی در حال انجام با هدف تعدیل تهدید است.

نشریه تأکید می‌کند گزینه مذاکره در حال حاضر روی میز مذاکره قرار ندارد.

«انعام‌الحق» ژنرال بازنشسته پاکستانی به این رسانه گفت: اسلام‌آباد گزینه‌های متعددی در اختیار دارد، چه در حوزه‌های نظامی و چه در حوزه‌های غیرنظامی. ما گزینه اقتصادی داریم. ما گزینه نظامی و گزینه پناهندگان افغان را داریم. من فکر می‌کنم پاکستان اهرم بیشتری دارد؛ مسئله استفاده عاقلانه از آن است.

نشریه نزدیک به ارتش پاکستان در ادامه با اشاره به پیشنهاد «جان اچکزی» وزیر اطلاع‌رسانی ایالت بلوچستان برای ایجاد پایگاه‌های پهپادی آمریکا در خاک پاکستان جهت هدف قرار دادن تی‌تی‌پی در خاک افغانستان به نقل از این ژنرال پاکستانی به «صبر استراتژیک» توصیه می‌کند.

انعام‌الحق به اکسپرس تریبون گفت: رژیم طالبان باید از خواب بیدار شود، زیرا «صبر استراتژیک» رو به پایان است، چرا که اسلام‌آباد اکنون روابط آینده با کابل را به «اقدام قابل تأیید» علیه تحریک طالبان پاکستان منوط کرده است. عملگرایی باید بر انکار احتمالی (حمایت از تی‌تی‌پی) غالب باشد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->