دستگیری سرکرده‌های باند «ساعت‌های طلایی» در مشهد زلزله قوی ترکیه را لرزاند (۵ آبان ۱۴۰۴) هشدار خودمراقبتی کارگروه گردوغبار برای شهروندان مشهدی صادر شد (۵ آبان ۱۴۰۴) راز سفید شدن موها چیست؟ آتش‌سوزی در جنگل‌های ارس هزار مسجد مهار شد | نابودی هزار اصله نهال در کلات (۵ آبان ۱۴۰۴) + فیلم تأکید وزارت بهداشت بر ضرورت همکاری همه دستگاه‌ها برای مقابله با پشه «آئدس» و کنترل تب دِنگی زن مفقود شده سبزواری پس از یک هفته در یک چاه ۱۵ متری پیدا شد + فیلم با ۴۰۰۰ قدم پیاده‌روی در هفته، مرگ را از خود دور کنید آیا تخم مرغ باعث بالا رفتن کلسترول خون می‌شود؟ تفاهم اولیه با سرمایه‌گذار ترک برای اجرای طرح قطار مشهد_گلبهار_چناران هشدار پلیس فتا: فریب آگهی‌های استخدام جعلی در دیوار و شیپور را نخورید شینا انصاری: هیچ ملتی از خطر بحران‌های زیست‌محیطی مصون نیست پیشرفت ۸۰ درصدی واکسیناسیون تب برفکی در خراسان رضوی | هیچ موردی از سویه غیربومی در استان مشاهده نشده است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۵ آبان ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر سرمای آخر هفته باشند تربیت بدنی، پروردن روح و جان دانش‌آموزان است آمار مرگ‌های ناشی از مسمومیت با قرص برنج | این استان‌ها بیشترین موارد مسمومیت را دارند آیا گرسنگی طولانی‌مدت می‌تواند به کاهش وزن مؤثرتر کمک کند؟ چه عواملی باعث سقط جنین می‌شود؟ پرستار، ستون فقرات نظام سلامت پرستاران مشهدی در روزی که به نامشان است، از مهم‌ترین دغدغه هایشان می‌گویند | مرهم‌سازان بی‌مرهم مراقب قاتل خاموش خانه‌ها باشید دود قلیان، این گونه ضربان قلب را به هم می‌ریزد مهم‌ترین توصیه‌ها برای پیشگیری از آنفلوانزا زلزله، سیرچ کرمان را لرزاند + جزئیات (۴ آبان ۱۴۰۴) تأکید سازمان بازرسی به نظارت بر اجرای قوانین مربوط به پرستاران خسارتی از زلزله ۴.۴ ریشتری نهاوند گزارش نشده است |حضور تیم‌های ارزیاب در محل حادثه
سرخط خبرها

مردی که در محله خواجه‌ربیع مشهد، خانه‌اش را به آتش کشید، نجات یافت

  • کد خبر: ۲۰۳۸۳۱
  • ۱۳ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۲
مردی که در محله خواجه‌ربیع مشهد، خانه‌اش را به آتش کشید، نجات یافت
همسایه‌ها جمع شده بودند و شاهد سوختن مردی بودند که به هشدار نجاتگران آتش‌نشانی و اورژانس توجه نداشت و انگار اصلا چیزی نمی‌شنید. صورت و دستانش غرق خون بود و نشان می‌داد، زخمی است.

به گزارش شهرآرانیوز با اینکه آتش از پنجره‌های خانه شعله می‌کشید و دود سیاه و غلیظی از در و پنجره بیرون می‌زد، صاحب‌خانه حاضر نبود در را به روی آتش‌نشانان باز کند. همسایه‌ها جمع شده بودند و شاهد سوختن مردی بودند که به هشدار نجاتگران آتش‌نشانی و اورژانس توجه نداشت و انگار اصلا چیزی نمی‌شنید. صورت و دستانش غرق خون بود و نشان می‌داد، زخمی است.

او مانند ببری خشمگین که زخمی شده باشد، هر چه به دستش می‌رسید از پنجره به بیرون پرتاب می‌کرد و موجب هول و هراس در محله شده بود. طوری که آتش‌نشانان برای نجات جان این فرد از آتش و باتوجه‌به خشونتی که به خرج می‌داد، دست به دامان پلیس شدند.

مأموران کلانتری خواجه‌ربیع بلافاصله خود را به محل حادثه در یکی از کوچه‌های بولوار ۲۲ بهمن رساندند. ساعت ۱۲ ظهر بود و هر لحظه بر تعداد تماشاچیان اضافه می‌شد. از بین هیاهوی جمعیت، صدا‌هایی به گوش می‌رسید که این فرد مریض است، سابقه بیماری روانی دارد و این بار اولش نیست که دست به چنین اقدامی می‌زند. آگاهی از این موضوع به مأموران انتظامی کمک کرد تا او را برای نجات جانش به آرامش دعوت کنند. اما ازآنجاکه مرد گوش شنوا نداشت، مجبور شدند با وجود حریق گسترده، وارد ساختمان شوند.

خطر را به جان بخرند و پیش از اینکه، مرد زنده‌زنده خاکستر شود، او را بگیرند و از خانه خارج کنند. هم‌زمان با نجات موفقیت‌آمیز این فرد توسط پلیس، نجاتگران آتش‌نشانی که از دو ایستگاه ۲۱ و ۳۸ به محل حادثه اعزام شده بودند، وارد ساختمان شدند و به اطفای حریق پرداختند. آن‌ها با اقدام بموقع، قبل از فروریختن سقف منزل و سرایت آتش به منازل هم‌جوار، حریق را مهار کردند.

اما به گفته فرمانده انتظامی مشهد، مرد حدود چهل‌ساله پس از اقدام به خودزنی با چاقو، منزل خود را به آتش کشیده بود.

سرهنگ احمد نگهبان افزود: در این عملیات، دو نفر از کارکنان انتظامی نیز دچار سوختگی در دست و لباس‌هایشان شدند. همچنین فردی که اقدام به خودسوزی کرده بود، با هماهنگی مقام قضایی تحویل نیرو‌های اورژانس شد و به بیمارستان ابن‌سینا انتقال یافت.

وی خاطرنشان کرد: این آتش‌سوزی خوشبختانه خسارت جانی نداشت، ولی تمامی وسایل خانه این فرد طعمه حریق شد و بالغ بر ۱۰۰ میلیون تومان خسارت به‌جا گذاشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->