اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیزم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عبدالملک الحوثی: کشورهای اسلامی از حمله اسرائیل به قطر درس بگیرند | نسل‌کشی در غزه با بمب‌های آمریکا، انگلیس و آلمان صورت می‌گیرد اجساد نظامیان کشته شده میان روسیه و اوکراین مبادله شدند+ فیلم گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی پرونده هسته‌ای ایران، محور رایزنی تلفنی عبدالعاطی و ویتکاف تقوی‌نژاد: بازطراحی ساختار سازمانی از مهم‌ترین اهداف کوچک‌سازی دولت است آینده نظام بازنشستگی در گرو تجمیع ساختارها و اصلاح بنگاه‌داری زیان‌ده جلسه فوق العاده هیئت دولت تشکیل شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) سراج: سیاسی کاری شورای حقوق بشر کار اشتباهی است
سرخط خبرها

اسلامی: تعرفه انتخابات "مجلس و خبرگان" ادغام شد

  • کد خبر: ۲۰۳۸۹۴
  • ۱۳ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۹
اسلامی: تعرفه انتخابات
سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: به منظور سهولت در رای دو تعرفه خبرگان و مجلس شورای اسلامی را در یک تعرفه قرار می‌دهیم که قسمت بالایی مربوط به انتخابات مجلس شورای اسلامی و قسمت پایین آن مربوط به انتخابات مجلس خبرگان رهبری است.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن اسلامی صبح امروز در نشست ستاد انتخابات استان مرکزی اظهار داشت: در راستای افزایش مشارکت مردمی در انتخابات پیشرو، باید از فرصت‌هایی که قانون ایجاد شده به خوبی استفاده و اطلاع‌رسانی و آگاهی بخشی خوبی در این زمینه انجام شود، با توجه به تغییری که در قانون شکل گرفته رأی دهنده با ارائه شناسنامه، گواهینامه، گذر‌نامه و پاسپورت می‌تواند رأی دهد و در تلاشیم که شعب سیار در روستاها، پارک‌ها و مناطق مختلف فعال باشد.

وی با تأکید بر تسلط همه عوامل اجرایی و نظارتی نسبت به آیین‌نامه قانون انتخاباتی، افزود: یک هزار ۲۱۸ هیئت اجرایی اصلی و فرعی انتخابات در کشور وجود دارد که عوامل اجرایی شعب باید مورد توجه قرار گیرد و آن‌ها برای انتخابات دقت عمل و دقت نظر داشته باشند، برگزاری انتخابات می‌تواند سرمایه اجتماعی خوبی را رقم بزند، انتخابات زیر ذره بین قرار دارد و قطعا همه عوامل اجرایی و نظارتی رصد می‌شوند بنابراین برگزاری کیفی این اتفاق بزرگ در کشور، می‌تواند دستاورد بزرگی را به همراه داشته باشد.

سخنگوی ستاد انتخابات وزارت کشور تصریح کرد: روز انتخابات را روز مهمی می‌دانیم و باید عوامل اجرایی و نظارتی خوبی در این زمینه انتخاب شوند، کل فرایند انتخابات در مجری و نظارت خلاصه می‌شود، مجری تلاش دارد که با کیفیت کار خود را پیش ببرد، اما ۵۸ روز به انتخابات باقی مانده و انتخابات به عنوان اولویت کاری وزارت کشور قرار گرفته و به تبع باید در اولویت کاری فرمانداران قرار گیرد و تا خروجی مناسبی حاصل شود.

اسلامی عنوان کرد: تعرفه این دوره از انتخابات چاپ شده و تعرفه‌ها براساس زمان‌بندی ارائه می‌شود، قانون برای سهولت، اهمیت قائل است در این راستا ما آمادگی انتخابات الکترونیکی را داریم و سه سناریو برای آن تعریف شده است، ۱۷۴ حوزه تک کرسی و باقی تعدد کرسی وجود دارد به منظور سهولت در رای دو تعرفه خبرگان و مجلس شورای اسلامی را در یک تعرفه قرار می‌دهیم که قسمت بالایی مربوط به انتخابات مجلس شورای اسلامی و قسمت پایین آن مربوط به انتخابات مجلس خبرگان رهبری است و صندوق آبی متعلق به خبرگان و صندوق قرمز مربوط به مجلس شورای اسلامی است و اگر تعرفه به صورت اشتباه انجام شود، باطل است، و باید دقت شود که در توزیع کمبودی رخ ندهد همچنین طبق قانون یک روز قبل از انتخابات استقرار شعب انجام می‌شود و تلاش داریم پیش از انتخابات مانوری در استان‌ها برگزار شود.

وی ادامه داد: صورتجلسات عریض و طویل جلسات حذف شده و صورتجلسات (۳ صورت جلسه) به شکل ورق A۴ تعریف شده است که کار با سرعت بیشتری انجام شود، همچنین دستورالعمل تبلیغات نهایی شده است و باید حتما نسبت به تبلیغات مجازی، غیر مجازی در فضای مجازی و حقیقی اقدام کنند. شماره تماس ۱۱۷ پل ارتباطی بین مردم و ستاد انتخابات کشور است و در حوزه انتخاباتی پاسخگوی مردم است تا نگاه تعاملی بین و مردم و مسئولان در این حوزه افزایش پیدا کند و مشارکت حداکثری رقم بخورد.

سخنگوی ستاد انتخابات وزارت کشور عنوان کرد: براساس قانون در این دوره انتخابات، شفافیت مالی اعمال می‌شود و از همه داوطلبان یک شماره حساب دریافت شده و مسئله تبلیغات نامزد‌ها بررسی می‌شود، شورای نظارت اعلام کرده که در آخرین زمان کاری روز پنج شنبه، لیست بررسی نامزد‌ها ارائه شود و از روز جمعه به فرمانداری‌ها لیست ابلاغ می‌شود و در تلاشیم که برای نامز‌ها وضعیت بررسی صلاحیت را در قابل پیامک ارسال کنیم و اعتراض نامزد‌ها از ۱۷ تا ۱۹ دی ماه میسر است.

اسلامی ادامه داد: سامانه شفایت مالی رونمایی شده و باید تمامی موارد هزینه شده و کمک‌ها از جمله منابع شخصی، کمک اشخاص؛ حقیقی و حقوقی و احزاب مطرح شود، هزینه اجرایی ستاد نیز قانونی است، امسال عکس ادوار گذشته برای همه ستاد‌ها اعتبار انتخاباتی تعیین شده که نخستین مرحله واریز اعتبار در آذرماه انجام شد و اعتبار جدید که سه برابر رقم نخست است نیز هفته آینده در حساب استان‌ها قرار خواهد گرفت این درحالیست که اعتبار دوم به توسعه زیرساخت و پرداخت عوامل اجرایی کمک می‌کند.

وی در ارتباط با افزایش حفاظت از شعب اخذ رای تصریح کرد: براساس قانون، فراجا مسئول حفاظت شعب را عهده‌دارند و درخواست می‌شود طی جلسات متعدد هماهنگی لازم با فراجا انجام شود. شورای نگهبان زمان اعلام لیست انتخابی خبرگان رهبری را چهارم بهمن اعلام کرده است.

سخنگوی ستاد انتخابات وزارت کشور بیان کرد: ۱۹۰۰ شعبه قابل برگزاری انتخابات رأی در کشور آنلاین است و باید شعب فاقد پوشش، کاهش پیدا کنند، امروز نسبت به زیرساخت‌های موجود فراتر عمل شده و وزیر ارتباطات به شدت فعال است و پیگیر ارتقای زیرساخت‌ها است و تصمیم دارد که ۱۱ اسفندماه کمترین مشکل را در سیگنال داشته باشیم.

اسلامی عنوان کرد: بر اساس ماده ۷۴ قانون انتخابات و ماده ۵ مدیریت خدمات کشوری، همه دستگاه‌ها موظفند امکانات خود را در اختیار نامزد‌ها قرار دهند و عدالت انتخاباتی شکل گیرد، ۵۲۴ نفر در حوزه استان مرکزی برای مجلس شورای اسلامی ثبت نام کردند و این ماده قانونی کمک می‌کند که نامزد‌ها به شکل مساوی از امکانات بهره‌مند شوند.

وی اضافه کرد: طبق اعلام صدا و سیما، ۲۰۰ حوزه فرکانس محلی در انتخابات خواهیم داشت که بر اساس آن نامزد‌های انتخابانی برنامه‌های خود را در استودیویی مطرح می‌کنند و از طریق این فرکانس‌های محلی پخش شود، همچنین براساس ماده ۱۳ همه دستگاه‌ها موظف هستند به ستاد انتخاباتی کمک داشته باشند، ۷۵۰ هزار نفر با ستاد انتخاباتی کشور در حال همکاری است بنابراین توقع داریم همه دستگاه‌ها به ویژه شهرداری‌ها ورود داشته باشند چراکه کیفیت اجرای بسیار مهم است و سلامت، مشارکت و امنیت را رقم خواهد زد. شعب تعیین شده است و لازم است با رصد قبلی سوابق انتخابات قبلی، شعبی که بیشترین مراجعه را دارند بازنگری کنند و باید میزان آنتن دهی در داخل شعب تست شود تا مشکل سیگنال وجود نداشته باشد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->