جدول لیگ برتر ایران در پایان هفته نهم (۹ آبان ۱۴۰۴) | صدر کماکان آبی ماند رابطه شکراب پیروانی با اوسمار رفیق درویش در سکوت به دنبال مدیرعاملی پرسپولیس آمار ضعیف اسکوچیچ مقابل پرسپولیس جریان مافیایی برای دور کردن سیدجلال از پرسپولیس رقم عجیب قرارداد گل‌محمدی با فولاد پشت پرده جدایی امیری از پرسپولیس نتیجه بازی استقلال و آلومینیوم اراک در لیگ برتر(۹ آبان ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| بی رقیب در صدر ویدئو| خلاصه بازی استقلال و آلومینیوم اراک(۹ آبان ۱۴۰۴) ترکیب استقلال برابر آلومینیوم مشخص شد (۹ آبان ۱۴۰۴) | ساپینتو دست به ترکیب برنده نزد آمار فاجعه‌بار تراکتور مقابل پرسپولیس | تنها یک برد در ۶ سال! پخش زنده بازی استقلال و آلومینیوم اراک (۹ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین منچستریونایتد در مسیر مدعی شدن چرا تیم‌های شهرستانی در تهران تمرین می‌کنند؟| لگدمال هویت! خیز حسین‌زاده برای کسب دومین کفش طلای فوتبال ایران نتیجه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال+ ویدیو گل‌ها(۸ آبان ۱۴۰۴) ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال ایران(۸ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

یحیی گل‌محمدی به پرسپولیس تخفیف نمی دهد

  • کد خبر: ۲۰۴۲۹۷
  • ۱۵ دی ۱۴۰۲ - ۲۰:۱۹
یحیی گل‌محمدی به پرسپولیس تخفیف نمی دهد
سرمربی پرسپولیس قرار نیست از حقش کوتاه بیاید و تخفیف نمی‌دهد.
بهمن نوری
خبرنگار بهمن نوری

به گزارش شهرآرانیوز، مدیریت باشگاه پرسپولیس قصد ندارد بعد از جدایی یحیی پرداختی به وی داشته باشد چرا که درویش اعتقاد دارد این مربی خودش خواستار جدایی شده و باید به همین ۳۰ درصد دریافتی قناعت کند در حالی که یحیی ۵۰ درصد از قراردادش و ۵۰ درصد از آپشن باقی مانده از سال قبل خود را می‌خواهد.

نظر درویش و نزدیکانش این است که یحیی با ترک پرسپولیس به این باشگاه خسارت مالی زده است از این جهت که این باشگاه مجبور است سرمربی جدیدی بیاورد و این مربی هم با خودش دستیار جدید خواهد آورد. از این رو دستیاران یحیی باید حق و حقوق خود را گرفته و جدا شوند موردی که از نظر مالی هزینه سنگینی را روی دست باشگاه پرسپولیس خواهد گذاشت.

در هر صورت یحیی نمی‌خواهد در این مورد با درویش خودش پای میز مذاکره بنشیند و قرار شده حمید مشهدی مدیربرنامه هایش را طی یکی دو روز آینده به دیدار درویش رفته و در مورد قطع همکاری طرفین به توافق برسند. آنچه مشخص است یحیی کل مطالباتش را از پرسپولیس خواستار شده و حاضر به تخفیف نیست در حالی که درویش خواسته دیگری دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->