بوژوویچ: باشگاه استقلال باید همه دستمزدم را پرداخت کند رکوردشکنی بی‌سابقه باشگاه استقلال در تغییر سرمربی | آینده مبهم جباری وزیر ورزش عراق وارد مشهد شد (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) مجتبی جباری جانشین بوژوویچ شد مرضیه جعفری، سرمربی جدید تیم ملی فوتبال زنان شد+سوابق تمدید قرارداد فلیک با بارسلونا هواداران گالاتاسرای شاکی از موراتا پایان کار همیلتون در فرمول یک؟ مهدی تاج: باوجود VAR، نباید اشتباهات داوری به وجود بیاید پیشنهاد وسوسه‌بر‌انگیز الهلال به رافینیا | ۲۰۰ میلیون یورو برای چهار فصل! محرومان مرحله یک چهارم‌نهایی جام حذفی مشخص شدند | استقلال و سپاهان با ۳ محروم خرید غندی‌پور برای پرسپولیس ۱۳۰ میلیارد آب می‌خورد! اطمینان موسیمانه از وصول مطالباتش از باشگاه استقلال آبی‌ها تمرین را تحریم کردند پاری سن ژرمن بیرون از خانه نمی‌بازد شکست ناهید کیانی مقابل مبینا نعمت زاده در چین مرادمند فصل را از دست داد؟ فستیوال ستارگان کشتی در آمریکا بند جدایی قرارداد کارتال با درگذشت پاپ فرانسیس، فوتبال یکی از هواداران باوفایش را از دست داد
سرخط خبرها

ماجرای عجیب و ادامه‌دار پیوستن امباپه به رئال مادرید

  • کد خبر: ۲۰۴۳۷۲
  • ۱۶ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۵
ماجرای عجیب و ادامه‌دار پیوستن امباپه به رئال مادرید
جدایی امباپه از جمع پاریسی‌ها و انتقال به سانتیاگوبرنابئو هنوز نقل محافل ورزشی است.

به گزارش شهرآرانیوز، کیلیان ام باپه به ناصر الخلیفی قول داده که اگر بخواهد پاری سن ژرمن را ترک کند، او از پاداش وفاداری خود چشم‌پوشی خواهد کرد. پاداشی که ارزش آن بین ۷۰ تا ۸۰ میلیون یوروست و اگر ام باپه در تابستان ۲۰۲۴ از پی‌اس‌جی جدا شود از این مبلغ چشم‌پوشی خواهد کرد. البته اگر ستاره فرانسوی در پاریس باقی بماند، او این مبلغ و حتی بیشتر از آن را هم دریافت خواهد کرد. نزدیکان ام باپه می‌گویند که او قبلاً موافقت کرده که از پرداخت‌های خاصی صرف‌نظر کند و همچنین اولین بخش از پاداش وفاداری‌اش را که تابستان گذشته به دست می‌آورد را دریافت نکند.

کیلیان ام باپه روز چهارشنبه به مطبوعات فرانسوی گفته بود که هنوز هیچ تصمیم نهایی در مورد آینده خود نگرفته است. او گفته بود توافقی با رئیس، ناصر الخلیفی داریم تا به این ترتیب از هر دو طرف مراقبت شود. ام باپه به مدیران تیم پاریسی گفته که هر تصمیمی در مورد ماندن یا رفتن‌اش بگیرد، آن‌ها اولین کسانی خواهند بود که از تصمیم او مطلع می‌شوند. البته هنوز مدیران پاری سن ژرمن امیدوارند که ام باپه در نهایت ماندن در پاریس را به حضور در رئال مادرید ترجیح دهد و قراردادش را با پاریسی‌ها تمدید کند.

جدا از رئال مادرید، لیورپول هم به جذب کیلیان ام باپه علاقه زیادی دارد تا بدین‌ترتیب، قرمز‌های آنفیلد هم یکی از سه ضلع تیم‌های خواهان ستاره فرانسوی را شکل دهند. کیلیان ام باپه طی ۲۳ بازی فصل جاری ۲۲ بار موفق به گلزنی شده است. باید دید در آستانه رقابت‌های یورو ۲۰۲۴، ستاره فرانسوی تصمیم به امضای پیش‌قرارداد با تیم آینده خود می‌گیرد یا ترجیح می‌دهد تا تابستان صبر کند.

منبع: طرفداری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->