عراقچی: موشک‌های ما بزرگ‌ترین عامل بازدارندگی و اقتدار ما بودند وزیر کشور: سیاست قطعی ایران، توسعه روابط با همسایگان است گروسی: افزایش غنی‌سازی اورانیوم در ایران مشاهده نشده است درخواست مجدد آمریکا از ارتش لبنان برای خلع سلاح حزب الله قطر: مذاکرات جدی میان آمریکا و ایران می‌تواند به توافقی بهتر منجر شود آژیر خطر در سرزمین‌های اشغالی به صدا درآمد (۷ آبان ۱۴۰۴) نظامیان اسرائیلی به سمت ارتش لبنان آتش گشودند انتخابات سراسری در هلند برگزار شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش برخی کارمندان سازمان‌های بین‌المللی در عملیات جاسوسی علیه یمن افشا شد موافقت مجمع تشخیص مصلحت نظام با لایحه همکاری حمل‌ونقل ریلی ایران و ترکیه اوکراین: ۲ پالایشگاه نفت روسیه هدف قرار گرفتند پنتاگون از اروپا خارج شد؟ حماس: مقاومت اجازه تحمیل واقعیت‌های جدید را به دشمن نخواهد داد واکنش اتحادیه اروپا به حملات رژیم صهیونیستی به غزه آیت الله جنتی: نگاه تمدن غرب به زنان استثماری است ارتش روسیه، یک اژدر هسته‌ای آزمایش کرد + فیلم (۷ آبان ۱۴۰۴) پزشکیان به دانشگاه‌های پیام نور و فرهنگیان فرصت یک هفته‌ای داد پرونده قضایی برای فائزه هاشمی تشکیل شد معاون وزیر خارجه از پیگیری ویژه حقابه ایران از هیرمند خبرداد تذکر شفاهی برخی نمایندگان مجلس به ارکان اطلاع‌رسانی دولت و پزشکیان معاون وزیر کشور حکومت سرپرست افغانستان به سفارت کشورش در تهران رفت آمریکا یک روزنامه‌نگار بریتانیایی حامی فلسطین را بازداشت کرد وزیر نفت: هیچ تصمیمی برای افزایش قیمت حامل‌های انرژی گرفته نشده است آیت الله علم الهدی: باید از ایجاد نفاق و تفرقه در محیط دانشگاه جلوگیری شود پاکستان اعزام نیرو به غزه را بررسی می‌کند پزشکیان: دستگاه‌های دولتی بر اساس عملکرد حقوق و پاداش پرداخت کنند رفیع‌زاده: اصلاح نظام اداری طبق نظر و خواسته مردم انجام خواهد شد
سرخط خبرها

پلیس از محفوظ بودن اطلاعات بانکی افراد هک شده در اسنپ فود خبر داد

  • کد خبر: ۲۰۴۴۳۷
  • ۱۶ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۱
پلیس از محفوظ بودن اطلاعات بانکی افراد هک شده در اسنپ فود خبر داد
معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا گفت: افرادی که اطلاعاتشان از طریق هک اسنپ فود برملا شد، نگران نباشند اطلاعات حساب‌های بانکی این افراد محفوظ است.

به گزارش شهرآرانیوز سرهنگ رامین پاشایی گفت: حجم وسیعی از اطلاعات شهروندان در انواع سرویس دهنده‌ها وجود دارد که اسنپ فود هم یکی از این پلتفرم‌ها است.

این مقام انتظامی گفت: چند روز پیش در اسنپ فود، نشر اطلاعات اتفاق افتاد و اطلاعات شخصی و خصوصی هموطنان در فضای مجازی منتشر شد و شرکت در این موضوع کوتاهی کرده که باید پاسخگو باشد.

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا افزود: با انتشار اطلاعات خصوصی افراد، گمانه زنی‌ها برای سوءاستفاده افراد سودجو با ترفند‌های برنده شدن در مسابقات رادیو و تلویزیون افزایش پیدا می‌کند.

وی گفت: اکثر تبلیغات برای ارائه مدارک جعلی در بستر تلگرام انجام می‌شود، به این علت که این پیام‌رسان غیربومی بوده و می‌توان شماره تلفن را پنهان کرد.

سرهنگ پاشایی افزود: کلاهبرداران با تبلیغات گسترده در فضای مجازی، مخاطب را با وعده ارائه مدرک اصلی اقناع می‌کنند و پس از جلب اعتماد مخاطب، مبلغی را به عنوان بیعانه از وی دریافت می‌کنند.

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا گفت: جاعلان مدارک هیچ وقت به طور مستقیم با سفارش دهنده ارتباط نمی‌گیرند و روند کاری با یک واسطه و با استفاده از سیم کارت و شماره حساب‌های اجاره‌ای انجام می‌شود.

وی افزود: این افراد سودجو پس از دریافت پول، با سفارش دهنده قطع ارتباط می‌کنند و یا مدرک جعلی فاقد وجاهت قانونی به وی ارائه می‌کنند.

سرهنگ پاشایی گفت: افراد پس از دریافت مدرک جعلی، این مدارک را در اداره و یا هر جای دیگر ارائه می‌کنند و پس از استعلام مدارک، متوجه جعلی بودن آن می‌شوند.

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا با بیان اینکه استفاده از مدارک جعلی، جرم است، افزود: سفارش دهنده مدرک با توجه به اینکه چه مدرکی دریافت کرده است، به جرم وی رسیدگی می‌شود.

وی گفت: زمانی که جاعلان مدارک هویتی دستگیر می‌شوند، پلیس به انبار اطلاعات آن‌ها دسترسی پیدا کرده و متوجه می‌شود که چه کسانی مدارک جعلی دریافت کردند.

سرهنگ پاشایی افزود: افرادی که در مواقع بحرانی با گذاشتن پست‌هایی در فضای مجازی باعث تشویش و جریحه‌دار کردن اذهان عمومی می‌شوند، مورد اعمال قانون قرار می‌گیرند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->