امام‌سجاد(ع) مظهر تقوا و تواضع است تضمین بقای دین و سلامت اجتماع با امر‌به‌معروف و نهی‌ازمنکر نگاهی به بینش و منش واعظ شهیر مرحوم آیت ا... غلامرضا دهشت| عالم خیراندیش ۶ نمایش آیینی و تعزیه‌خوانی در محرم و صفر مجوز اجرا گرفتند ویژه‌برنامه‌های عزاداری دهه دوم محرم در حرم امام‌رضا(ع) خواب ممنوع، روزِ بیداری است! یادی از شیخ احمد کافی به‌مناسبت سالگرد درگذشت این واعظ محبوب ۲۰۰ مسجد استان در رویداد نوجوانانه تربیتی «هشتادیوم» پای کار هستند بازخوانی اهداف بنیادین قیام عاشورا در آینه عقل و نقل رونمایی از طرح حفظ تصویری قرآن کریم در مشهد + فیلم پژمان‌فر: باید بی‌سوادی قرآنی را در کشور برطرف کنیم پیش‌بینی تشرف بیش از ۵۰۰ هزار زائر پیاده به مشهد در دهه پایانی صفر چراغ روشن خیمه روشنی چراغ دل است طلایه دار وحدت | یادی از مرحوم آیت الله محمد کفعمی خراسانی، هم زمان با سالروز رحلتش فلسفه خلقت در تبیین سیدالشهدا (ع) نور بی‌خاموشی بررسی شیوه امامت امام‌سجاد(ع) پس از عاشورا
سرخط خبرها

تولیت آستان قدس رضوی: مبلغان سیره ائمه معصومین(ع) را الگوی رفتاری خود در تبلیغ قرار دهند

  • کد خبر: ۲۰۴۵۳۸
  • ۱۶ دی ۱۴۰۲ - ۲۰:۴۵
تولیت آستان قدس رضوی: مبلغان سیره ائمه معصومین(ع) را الگوی رفتاری خود در تبلیغ قرار دهند
تولیت آستان قدس رضوی گفت: مبلغان باید سیره پیامبر گرامی اسلام(ص) و ائمه معصومین(ع) را الگوی رفتاری خود در امر تبلیغ قرار دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام احمد مروی روز شنبه در آیین اعطای احکام تبلیغی خواهران حوزه علمیه خراسان افزود: داعش که ادامه همان تفکر متوکل عباسی است، مذوبوحانه تصور می‌کند با کشتار و جنایت می‌تواند میان مردم و کسانی که الگوی حریت و آزادی و انسانیت هستند جدایی بیاندازد در حالی که نور خدا با چنین حرکات جنایتکارانه احمقانه خاموش نمی‌شود.

وی همچنین با اشاره به اهمیت نوع تبلیغ گفت: تهدید، توهین و بی‌اعتنایی موجب جذب به اسلام نشده و نمی‎شود نوع تبلیغ و سیره رسول اکرم(ص) و حضرات معصومین(ع) باید الگوی رفتاری مبلغان و مبلغات در تبلیغ باشد.

تولیت آستان قدس افزود: باید با مردم به خصوص نسل جوان با ادبیات جذاب و خوب سخن گفت تا جذب اسلام شوند.

حجت الاسلام مروی با بیان اینکه کار روحانیت و مبلغین دین نیز هدایت انسان‌هاست بیان کرد: در سوره مبارکه حمد که بزرگ‌ترین و مهم‌ترین گوهر نفیس در گنجینه عرش الهی است، یک درخواست از خداوند داریم و آن، درخواست هدایت است. اگر مقوله‌ای مهم‌تر و گران بهاتر از هدایت برای انسان‎ها بود؛ خداوند آن را در این سوره مبارکه قرار می‌داد.

وی اظهار کرد: در تبلیغ دین باید ابتدا استعداد و سطح دانش مخاطب را در نظر گرفت و سپس بر آن اساس به درجه معرفت او افزود؛ بسیاری از مطالب دینی اگرچه صحیح باشد اما اگر فهم و دریافت آن برای مخاطب دشوار است، نباید بیان کرد.

تولیت آستان قدس در ادامه به لزوم توجه و بهره از فنون تبلیغ، خطابه و بیان برای مبلغ اشاره و خاطرنشان کرد: نرم خویی و استفاده از بیان خوب و جذاب در تبلیغ دین بسیار مهم است، نمی‌توان تنها به استناد ظاهر به جهنمی بودن دیگران حکم داد و نمی‎ توان گفت هرکسی شبیه ما نیست جهنمی است.

منبع: آستان نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->