سردار قاآنی: موفقیت‌ها ادامه دارد دستگیری ۶۳ نفر از متجاوزان به کشور طی ۲۴ ساعت گذشته (۷ تیر ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه از آلمان خواست مسئولیت خود در قبال برنامه سلاح‌های شیمیایی رژیم صدام را بپذیرد وزیر کار: دشمنان ناگزیرند رویکرد خود را نسبت به ملت ایران تغییر دهند حمله قسام به اشغالگران صهیونیستی با موشک یاسین ۱۰۵ (۷ تیر ۱۴۰۴) روسیه: تهدید داعش در افغانستان نگران‌کننده است سبحانی: اطلاعاتی داریم که ریزپرنده‌ها از برخی کشور‌های همسایه وارد ایران شده است سرخوردگی آمریکا و اسرائیل در برابر ایران؛ ناکامی تل‌آویو در تحقق اهداف سخنگوی سپاه: ترامپ چشمانش را باز کند و از یاوه‌گویی دست بردارد سیل در پاکستان ۱۱ قربانی گرفت (۷ تیر ۱۴۰۴) مهاجرانی: وحدت ملی فارغ از گرایشات سیاسی است سردار وحیدی: نیروهای مسلح در آماده‌باش کامل برابر هرگونه تجاوز دشمن هستند واشنگتن‌پست: تنها راه، «مذاکره با ایران» است؛ ترامپ هم می‌داند کودکان غزه از شدت گرسنگی جان می‌دهند سردار نقدی: تعرض به مراجع، پایان زندگی کارگزاران آمریکایی در منطقه است معاون اول رئیس جمهور: اصناف در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه خوش درخشیدند ایران، پابرجا تا همیشۀ تاریخ تقدیر رئیس‌جمهور ونزوئلا از «سحر امامی» مجری شبکه خبر + فیلم سفیر ایران در ژاپن: تجاوز نظامی آمریکا به ایران مستحق محکومیت جهانی است تقدیر وزارت امور خارجه از حضور مردم در تشییع پیکر شهدای اقتدار ایران (۷ تیر ۱۴۰۴) کشته شدن ۱۳ سرباز پاکستانی در حمله انتحاری نزدیک مرز افغانستان (۷ تیر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس مجلس: حضور گروسی و نصب دوربین در تأسیسات هسته‌ای ایران ممنوع است گروسی اذعان کرد: دانش هسته‌ای در ایران را نمی‌توان از بین برد عراقچی: فریاد «هیهات منا الذله» حسینی در محرم امسال از هر سال رساتر است روزنامه اسرائیلی: غزه شاهد خونین‌ترین جنگ قرن ۲۱ است کدام اختیارات هیئت دولت به استانداران تفویض شد؟ ظُهران ممدانی، اولین مسلمان نامزد شهرداری نیویورک که خشم ترامپ را برانگیخت، کیست؟
سرخط خبرها

ارتش آمریکا در سوریه تجهیز می‌شود

  • کد خبر: ۲۰۴۸۱۹
  • ۱۸ دی ۱۴۰۲ - ۰۱:۵۳
ارتش آمریکا در سوریه تجهیز می‌شود
به دنبال حملات گروه‌های مقاومت به پایگاه‌های آمریکا در سوریه، ارتش این کشور تجهیزات و نیروهای جدیدی از عراق به سوریه فرستاد.

به گزارش شهرآرانیوز، خبرگزاری آناتولی گزارش داد که علیرغم اعتراض شدید ترکیه، آمریکا روز یک شنبه نیرو‌ها و تجهیزات نظامی بیشتری به دو پایگاه خود در استان‌های دیرالزور و الحسکه سوریه ارسال کرده است.

این دو استان تحت اشغال گروه‌های شبه نظامی کرد متحد آمریکا در نزدیکی مرز‌های ترکیه هستند.

آناتولی می‌گوید، براساس اطلاعاتی که به دستش رسیده، طی دو روز گذشته یک کاروان متعلق به نیرو‌های نظامی آمریکا از طریق مرز الولید در مرز سوریه و عراق وارد الحسکه شده است.

این کاروان شامل ۱۵ خودرو با بار دارو و اقلام درمانی و تجهیزات نظامی بوده که به منطقه روستایی و میدان نفتی عمر در دیرالزور رسیده است.

اواخر شنبه نیز دو هواپیمای باری متعلق به آمریکا در پایگاه «حرب سیر» در الحسکه فرود آمده است.

این اقدام پس از آن صورت می‌گیرد که پایگاه‌های نظامیان آمریکایی در سوریه و عراق طی هفته‌های گذشته به شدت از سوی گروه‌های مقاومت مورد حمله قرار گرفته است.

گروه مقاومت اسلامی عراق روز یک شنبه خبر داد که در ادامه مسیر مقاومت در برابر اشغالگران آمریکایی و پاسخ به جنایات صهیونیتس‌ها در غزه، یک پایگاه متعلق به نظامیان آمریکا را در الحسکه هدف قرار داده است.

این گروه با انتشار بیانیه‌ای تأکید کرد که این حمله را با یک پهپاد انجام داده است. در این حمله، پایگاه «قسرک» واقع در استان الحسکه (شمال شرق سوریه) هدف قرار گرفته است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->