واکنش سفارت ایران به اتهام‌زنی‌های هلند ترامپ: مذاکرات هسته‌ای برای توافق با ایران به‌خوبی پیش می‌رود شمار شهدای امروز غزه به ۶۱ نفر رسید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام‌رضا(ع) مشرف شد بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه: شانس توافق با آمریکا وجود دارد گروسی: ایران در رابطه با مذاکرات هسته‌ای جدی است
سرخط خبرها

رهبر کره شمالی، کره‌جنوبی را تهدید به نابودی کامل کرد + عکس

  • کد خبر: ۲۰۵۳۵۱
  • ۲۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۲
رهبر کره شمالی، کره‌جنوبی را تهدید به نابودی کامل کرد + عکس
کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی اعلام کرد که پیونگ‌یانگ از تمام زرادخانه خود برای نابودی کامل کره جنوبی در صورت هرگونه «تحریک نظامی» از سوی سئول استفاده خواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، خبرگزاری مرکزی کره شمالی به نقل از کیم جونگ اون در جریان بازدید از تأسیسات صنایع نظامی گزارش داد: «اگر جمهوری کره سعی کند از نیرو‌های مسلح علیه کشورمان استفاده کند یا حاکمیت و امنیت ما را تهدید کند، در استفاده از تمام زرادخانه خود و تمام نیرو‌ها و وسایلی که در اختیار داریم در نابودی کل جمهوری کره تردید نخواهیم کرد.»

وی ادامه داد: «تا زمانی که جنایتکاران حاکم بر کره به خطای سیاست انتحاری خود با هدف مقابله با جمهوری دموکراتیک خلق کره پی نبرند، جمهوری ما بر اساس اصول مبارزه عادلانه به اقدامات خود ادامه خواهد داد.»

این تهدیدات در حالی است که کره شمالی در ۵ ژانویه تمرینات توپخانه‌ای نظامی را در نزدیکی دو جزیره متعلق به کره جنوبی انجام داد. نیرو‌های مسلح کره جنوبی نیز تمرینات مشابهی را در نزدیکی خط تقسیم بین دو کشور کره انجام دادند.

براساس گزارش کی‌سی‌ان‌ای، کیم جونگ اون، رهبر کره‌شمالی در شرایطی از کارخانه‌های تسلیحات‌سازی بازدید کرد که ایالات متحده و شرکای آن انتقال تسلیحات این کشور به روسیه را محکوم کردند.

این رسانه گزارش داد که کیم همچنین بر «کاستی‌های» اخیر در تولید مهمات تاکید کرد و ضمن تاکید بر «اهمیت استراتژیک تولید تسلیحات مهم» خواستار تعدیل مجدد شد. تصاویر کی‌سی‌ان‌ای از بازدید کیم از یک کارخانه مهمات، او را در حال بازرسی خودرو‌های پرتاب موشک کوتاه‌برد متحرک نشان می‌دهد.

رهبر کره‌شمالی همچنین گفت زمان آن فرا رسیده است که کره‌جنوبی به‌عنوان «متخاصم‌ترین دولت» نسبت به کشورش تعریف شود.

او سئول را به تحریک رویارویی و تقویت تسلیحاتی متهم کرد و در عین حال از کشورش خواست تا توانایی‌های نظامی خود را برای دفاع از خود و بازدارندگی جنگ هسته‌ای خود افزایش دهد. کیم بدتر شدن روابط بین دو کره را «مرحله جدیدی از تغییر» و «واقعیت اجتناب‌ناپذیر» توصیف کرد. رهبر کره‌شمالی گفت: «ما به هیچ وجه به‌طور یک‌جانبه با قدرت بسیار زیاد در شبه‌جزیره کره رویداد بزرگی را رقم نمی‌زنیم، اما قصد نداریم از جنگ هم اجتناب کنیم.»

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->