تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴) رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه
سرخط خبرها

نظرسنجی‌ها از عدم رضایت آلمانی‌ها از سیاست‌های شولتس حکایت دارد

  • کد خبر: ۲۰۵۳۵۴
  • ۲۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۴
نظرسنجی‌ها از عدم رضایت آلمانی‌ها از سیاست‌های شولتس حکایت دارد
نتایج نظرسنجی جدیدی نشان می‌دهد، بیش از ۴۰ درصد از شهروندان آلمان می‌توانند مشارکت خود را در تظاهرات علیه سیاست‌های دولت اولاف شولتس، صدراعظم آلمان تصور کنند. شولتس نامحبوب‌ترین صدراعظم تاریخ آلمان است.

به گزارش شهرآرانیوز، نظرسنجی موسسه پاسخ‌های اجتماعی جدید (INSA) که روز سه‌شنبه برای روزنامه آلمانی بیلد انجام شد، نشان می‌دهد که ۴۵ درصد از پاسخ‌دهندگان می‌توانند تصور کنند که نارضایتی خود از دولت فعلی را به خیابان‌ها بکشانند، در حالی که حدود ۴۰ درصد از افراد شرکت‌کننده در این نظرسنجی گفتند که اعتراضی نخواهند کرد.

حدود ۴۸ درصد از حامیان حزب دموکراتیک آزاد در ائتلاف حاکم آلمان گفته‌اند که ممکن است در اعتراض به سیاست‌های حزب خود هم آماده حضور در خیابان‌ها باشند. حامیان حزب سوسیال دموکراتیک شولتس و ائتلاف «اتحاد ۹۰/ سبزها» بیشتر به سیاست‌های دولت وفادار هستند؛ ۶۶ درصد و ۶۹ درصد از حامیان این احزاب گفتند که قصد شرکت در اعتراضات ضد دولتی را ندارند.

در عین حال، جوانان معترض‌ترین گروه سنی هستند و ۵۲ درصد از افراد بین ۱۸ تا ۲۹ سال گفته‌اند که ممکن است اعتراض کنند. این نظرسنجی روز دوشنبه با پرسش از ۱۰۰۱ آلمانی انجام شد.

این نظرسنجی در شرایطی انجام شد که اعتراضات یک هفته‌ای کشاورزان آلمانی علیه طرح‌های دولت برای لغو یارانه‌های گازوئیل از روز دوشنبه آغاز شده است.

در دسامبر ۲۰۲۳، دولت آلمان برنامه‌ای را برای لغو یارانه‌های گازوئیل برای کشاورزان در بحبوحه بحران بودجه اعلام کرد که ۴۴۰ میلیون یورو (۴۸۱ میلیون دلار) به بودجه فدرال وارد می‌کند. دولت همچنین قصد داشت به معافیت‌های مالیاتی خودرو‌های جنگلداری و کشاورزی پایان دهد و ۴۸۰ میلیون یورو اضافی به دست آورد. این اعلامیه اعتراضات کشاورزان متعددی را در سراسر این کشور برانگیخت.

سخنگوی دولت آلمان هفته گذشته گفت که به جای لغو یکباره یارانه‌های گازوئیل، میزان آن به تدریج کاهش می‌یابد و معافیت‌های مالیاتی وسایل نقلیه برای جنگلداری و کشاورزی به قوت خود باقی خواهد ماند. با این حال کشاورزان همچنان به اعتراضات و اعتصابات خود در سراسر این کشور ادامه دادند.

با گذشت دو سال از صدراعظمی شولتس، او نامحبوب‌ترین صدراعظم تاریخ آلمان شده که این شوکه‌کننده است. براساس نظرسنجی جدیدی، نزدیک به دو سوم آلمانی‌ها مایلند که صدراعظم این کشور تغییر کند و وزیر دفاع فعلی که بوریس پیستوریوس است، جایگزین اولاف شولتس شود. یک‌چهارم مخالف این ایده هستند و از هر ۱۰ نفر یک نفر (یازده درصد) نظری ندارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->