جزئیات تازه از دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا سند شراکت راهبردی میان ترامپ و بن سلمان امضا شد پزشکیان: نباید مشکلات تهران را به قزوین و سمنان انتقال داد ایران تحریف نام خلیج فارس در گوگل مپ را پیگیری حقوقی می‌کند ترامپ در دیدار با بن سلمان: عربستان و آمریکا دوست یکدیگر هستند پزشکیان: هیچ‌گونه رفتار و اقدام سلبی در مواجهه با مردم در دستور کار دولت نیست دست‌های پشت پرده! ما هم مقصریم غول‌های فناوری آمریکا با بن‌سلمان دیدار کردند (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم استقبال ایران از انحلال پ. ک. ک ویتکاف: بدون موافقت پوتین، صلح در اوکراین حاصل نمی‌شود | کرملین: با دستور پوتین نماینده روسیه در مذاکرات استانبول اعلام خواهد شد پژمان‌فر: مشکلات صندوق‌های بازنشستگی در صحن علنی مجلس بررسی شد | بی‌انضباطی‌های مالی، یکی از مشکلات صندوق‌های بازنشستگی + فیلم وزارت امور خارجه آمریکا: تمرکز ما در مذاکره با ایران جلوگیری از دستیابی آن‌ها به سلاح هسته‌ای است رئیس سازمان انرژی اتمی: روند هسته‌ای ایران متوقف نمی‌شود | صنعت هسته‌ای قابل مذاکره و معامله نیست سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس: دولت برای معرفی وزیر اقتصاد به دنبال بهانه‌تراشی است + فیلم حضور شخص پوتین در استانبول شرط زلنسکی برای مذاکرات صلح نماینده مردم مشهد در مجلس: موضوع انتقال آب دریای عمان به استان‌های شرقی در فراکسیون مربوطه بررسی می‌شود + فیلم سوریه از احتمال رفع تحریم‌ها از سوی ترامپ استقبال کرد سردار حاجی‌زاده: دشمن توان آسیب زدن به سیستم آفندی جمهوری اسلامی را ندارد هواپیمای ترامپ در فرودگاه ریاض به زمین نشست | ترامپ قهوه میزبان عربستانی را نخورد + فیلم معاون رئیس‌جمهور: انقلابی در اعتبارات محرومیت‌زدایی کشور ایجاد شده است سخنگوی دولت: با ناترازی حدود ۲۰ هزار مگاواتی مواجه هستیم | تغییر ساعت کاری، امری ناگزیر برای دولت است واکنش تند وزارت خارجه به بمباران مراکز اسکان موقت آوارگان فلسطینی در جبالیا و خان‌یونس ابراز امیدواری اردوغان از نتیجه بخش بودن گفت‌و‌گو‌های اوکراین و روسیه در استانبول روایت عارف در آذربایجان شرقی از آخرین تلاش‌ها برای رفع فیلترینگ مجلس از میرسلیم شکایت می‌کند + فیلم مجلس از توضیحات وزیر کار قانع شد + فیلم هشدار مودی به پاکستان | دهلی باج‌خواهی هسته‌ای را تحمل نخواهد کرد
سرخط خبرها

پوتین: اروپا باید روی مسائل داخلی خودش تمرکز کند

  • کد خبر: ۲۰۵۵۷۴
  • ۲۱ دی ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۹
پوتین: اروپا باید روی مسائل داخلی خودش تمرکز کند
ولادیمیر پوتین گفت روسیه با تسلیم نشدن در برابر فشار‌های خارجی، انعطاف‌پذیری واقعی خود را نشان داده است. او تصریح کرد که روسیه یک کشور خودکفاست که اقتصاد آن علی‌رغم تحریم‌ها در حال رشد است، در حالی که کشور‌های عضو اتحادیه اروپا روز‌های سختی را سپری می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه روز چهارشنبه این اظهارات خود را در دیدار با ساکنان منطقه «چوکوتکا» در شرقی‌ترین بخش روسیه که هم‌مرز آمریکاست، بیان کرد.

در جریان جلسه پرسش و پاسخ، از پوتین در مورد تهدید‌های دریافت‌شده از سوی یک گروه داوطلب محلی که از ارتش این کشور در بحبوحه درگیری‌های جاری با اوکراین حمایت می‌کند، سوال شد.

رئیس جمهوری روسیه خاطرنشان کرد که روس‌ها مرتبا از خارج تهدید می‌شوند، اما گفت «این ما را نمی‌ترساند» و در ادامه به اتحادیه اروپا توصیه کرد که به جای آن بر مسائل داخلی خود تمرکز کند. پوتین گفت: «آن‌ها باید به فکر خودشان باشند، اینکه فردا چه می‌خورند، چه می‌پوشند. همه آن‌ها انبوهی از مشکلات دارند که با مشکلات ما قابل مقایسه نیست.»

روسیه پس از آغاز عملیات نظامی خود علیه اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، تحت تحریم‌ترین کشور جهان شد. بسیاری از کشور‌های غربی چندین دور از تحریم‌های گسترده را علیه مسکو اعمال کرده‌اند که تازه‌ترین محدودیت‌ها، تجارت الماس این کشور را هدف قرار داده است.

در حالی که پوتین از هیچ کشور خاصی نام نبرد، اظهارات او ظاهرا به آلمان که مدت‌ها قدرت اتحادیه اروپا به شمار می‌رفت، اشاره داشت. طبق گزارش جدید بلومبرگ که به داده‌های اداره آمار فدرال آلمان استناد داشت، این کشور احتمالا وارد رکود شده و تولید صنعتی برای ششمین ماه متوالی در نوامبر کاهش می‌یابد. برنامه‌های مالی اولاف شولتس، صدراعظم آلمان هم موجی از اعتراضات کشاورزان را به راه انداخته است.

سفر به منطقه مرزی

ولادیمیر پوتین روز چهارشنبه به منطقه چوکوتکا در شرق دور سفر کرد. این اولین سفر او به شرقی‌ترین قلمرو روسیه است که با ایالت آلاسکا آمریکا هم‌مرز است.

به گفته رئیس جمهوری روسیه، این منطقه نه تنها برای این کشور بلکه برای کل جهان نقش محوری دارد، زیرا بخشی از راه دریای شمال است که کوتاه‌ترین مسیر را از شرق آسیا به غرب اروپا از طریق قطب شمال ارائه می‌دهد.

پوتین پس از ورود به این منطقه گفت «بهتر است یک بار خودتان ببینید، تا اینکه یک بار بشنوید» و اشاره کرد که این دیدار به او کمک کرده تا شرایط سختی را که مردم در چوکوتکا با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، درک کند.

او از فرودگاه به آنادیر، پایتخت این منطقه، با یک وسیله نقلیه مخصوص موسوم به همه‌جارو (ای‌تی‌وی) تردد کرد، زیرا جاده‌های آسفالت‌شده فقط در شهر‌ها و شهرک‌ها یافت می‌شود. بقیه این منطقه که در ناحیه قطب شمال است، دارای جاده‌های زمستانی موقت است که فقط در صورت بارش برف قابل عبور است. چوکوتکا یکی از کم دسترس‌ترین مناطق روسیه است.

فاصله بین مسکو و آنادیر نزدیک به ۶۲۰۰ کیلومتر است یا به عبارتی یک پرواز هشت ساعته. حدود ۸۰ کیلومتر دریای آزاد، سرزمین اصلی روسیه را از ایالات متحده در سراسر تنگه برینگ جدا می‌کند. با این حال، جزیره بزرگ دیومد روسیه و جزیره دیومد کوچک آمریکا تنها با ۳ کیلومتر دریا جدا شده‌اند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->