پزشکیان: حمله صهیونیست‌ها به قطر، نه تنها تجاوز به دیپلماسی بلکه بیش از یک جنایت است شاه اردن: واکنش ما به حمله به قطر باید کوبنده باشد هشدار السیسی درباره رفتار افسارگسیخته اسرائیل اردوغان: نتانیاهو می‌خواهد منطقه را به هرج و مرج بکشاند دفاع نتانیاهو از حمله متجاوزانه این رژیم به قطر امیر قطر: تجاوز اسرائیل آشکار، خائنانه و بزدلانه است آمریکا دوباره ادعای غنی‌سازی صفر در ایران را تکرار کرد اعلام آمادگی مصر برای حمایت و کمک به حفظ حاکمیت و تمامیت ارضی قطر وزارت بهداشت غزه: شمار شهدای جنگ غزه به مرز ۶۵۰۰۰ نفر رسید لاریجانی: هرگونه همکاری با آژانس، غیر از یک مورد باید متوقف شود نخست‌وزیر عراق با پزشکیان دیدار کرد (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) رئیس سازمان انرژی اتمی: اروپایی‌ها بدهکار ملت ایران هستند | استفاده از مکانیسم ماشه محکوم است ویدئو | لحظه حمله ارتش اسرائیل به برج مسکونیِ الغفری در شهر غزه وزیر انرژی آمریکا: برنامه غنی‌سازی اورانیوم ایران باید کاملاً برچیده شود! گودرزی: تمدید اسنپ‌بک به‌صلاح نیست حمایت وزیر امورخارجه آمریکا از بازگشت تحریم‌های ایران پزشکیان و امیر قطر دیدار و گفت‌و‌گو کردند (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) سازمان حفاظت محیط‌ زیست و وزارت میراث‌ فرهنگی تفاهم نامه همکاری امضا کردند تکذیب شایعه خرید خدمت سربازی اسلامی: تسلیم فشار‌ها نمی‌شویم |سکوت آژانس در برابر تجاوز، لکه ننگی در تاریخ آن است + متن کامل سخنرانی پزشکیان وارد دوحه قطر شد (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) ارتش پاکستان در تلافی حمله روزهای گذشته ۳۱ تروریست را هدف قرار داد رافائل گروسی: توافق با ایران، مراحل فنی همکاری را مشخص می‌کند نایب‌رئیسی شصت‌ونهمین کنفرانس سالانه آژانس انرژی اتمی به ایران رسید نگاهی به کشمکش نظامی و سیاسی امارات و عربستان در جنوب یمن آغاز یازدهمین اجلاس گروه کاری مقامات عالی‌رتبه در امور دریای خزر در عشق آباد ترکمنستان کنفرانس عمومی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی آغاز شد (۲۴ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شهادت یک شهروند لبنانی توسط ارتش اسرائیل

  • کد خبر: ۲۰۵۵۵۹
  • ۲۱ دی ۱۴۰۲ - ۰۰:۰۲
شهادت یک شهروند لبنانی توسط ارتش اسرائیل
ارتش رژیم صهیونیستی در حمله توپخانه‌ای به مناطق جنوبی لبنان یک شهروند این کشور را به شهادت رساند.

به گزارش شهرآرانیوز، ارتش رژیم اسرائیل، عصر امروز (چهارشنبه)، مناطق جنوبی لبنان را هدف حمله قرار داد.

منابع محلی لبنان گزارش دادند در این حملات، اطراف منطقه‌های الضهیره، الجبین، یارین و کفرکلا در جنوب لبنان مورد حمله توپخانه‌ای قرار گرفت و جنگنده‌های رژیم صهیونیستی نیز مناطق جنگلی حانین در بخش جنوبی لبنان را هدف قرار دادند.

به دنبال این حملات، دفاع مدنی لبنان اعلام کرد که یک شهروند این کشور به دنبال حملات ارتش اسرائیل در کفرکلا به شهادت رسیده است.

مقاومت اسلامی لبنان نیز عصر امروز در دو بیانیه اعلام کرد که مقر نظامی «المرج» و موضع نظامی «الجرداح» را در شمال فلسطین اشغالی هدف حمله قرار داده است.

حزب‌الله تاکید همواره تاکید کرده است که این حملات در حمایت از مردم غزه و نیروهای مقاومت فلسطین انجام شده و تا زمان تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی ادامه خواهد داشت.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->