اسرائیل به دنبال ساخت ۲۰۰۶ واحد مسکونی غیرقانونی در بیت‌المقدس و کرانه باختری عمان خواستار ازسرگیری مذاکرات بین آمریکا و ایران شد اعلام آمادگی ترکیه برای میزبانی دور چهارم مذاکرات سران اوکراین و روسیه دادستان کل کشور: هدف اصلی جنگ تبلیغاتی دشمن، برهم زدن امنیت روانی جامعه است عراقچی در گفت‌وگو با الجزیره: فناوری هسته‌ای همچنان پابرجاست | مانع گسترش جنگ در منطقه شدیم رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس: مهاجرت نخبگان مهلک‌ترین ضربه به ایران است یک نماینده مجلس: سال‌هاست که مشکل مردم مباحث معیشتی است پزشکیان بر تسریع در جمع‌آوری گاز‌های مشعل تأکید کرد سری جدید جنگنده‌های پیشرفته سوخو-۳۵ تحویل وزارت دفاع روسیه شد یک نماینده مجلس: اختلاف نظر همیشه وجود دارد، اما هدف همه ما تعالی جمهوری اسلامی ایران است وزرای خارجه ایران و قزاقستان بر تداوم رایزنی‌ها توافق کردند وزیر اطلاعات بر اجرای الزامات و ملاحظات پدافند غیرعامل تأکید کرد آیت‌الله علم‌الهدی: دشمن با رواج فرقه‌گرایی، به دنبال تضعیف باور‌های دینی مردم است شهادت روزانه ۱۰ فلسطینی از زمان آغاز آتش‌بس در غزه درخواست عجیب برنده صلح نوبل از آمریکا: به ونزوئلا حمله کنید وزیر کشور: از امنیتی‌کردن پدیده‌های اجتماعی باید پرهیز شود | نباید در انتخابات حق فرد یا حزبی ضایع شود آزادی بیان به سبک آمریکایی | کاخ سفید دسترسی خبرنگاران به دفتر مطبوعاتی را محدود کرد معاون وزیر کشور: تفویض اختیارات به استانداران موجب رشد و شکوفایی اقتصادی می‌شود رژیم اسرائیل جسد سه اسیر را تحویل گرفت رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سطح آمادگی نیروهای نظامی و امنیتی مستقر در غرب کشور بسیار مطلوب است اوکراین تحریم‌هایی را علیه روسیه، ایران و چین اعمال کرد حمایت ایران از تمامیت و یکپارچگی سرزمینی سودان اصرار مجدد گروسی بر دسترسی آژانس اتمی به سایت‌های آسیب‌دیده در ایران مصر و عربستان توافق همکاری نظامی امضا کردند ترامپ تصمیم حمله به ونزوئلا را انکار کرد | درخواست تسلیحات نظامی کاراکاس از مسکو گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود
سرخط خبرها

رئیس‌جمهور: حل مسئله اشتغال صرفا منوط به تخصیص اعتبارات و بودجه نیست

  • کد خبر: ۲۰۵۶۵۷
  • ۲۱ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۸
رئیس‌جمهور: حل مسئله اشتغال صرفا منوط به تخصیص اعتبارات و بودجه نیست
رئیس جمهور با بیان این‌که «حل مسئله اشتغال صرفا منوط به اعتبارات و بودجه نیست»، توجه به سیاست‌های اشتغالزا و همچنین راهکارهای فعال‌سازی بیش از پیش اقتصاد کشاورزی، اقتصاد دریا، اقتصاد دیجیتال و پیشران‌های اقتصادی نظیر مسکن با هدف جهش اشتغالزایی و کاهش نرخ بیکاری را مورد تاکید قرار داد.

به گزارش شهرآرانیوز سید ابراهیم رئیسی صبح امروز - پنجشنبه - در جلسه شورای عالی اشتغال موضوع اشتغالزایی و کاهش نرخ بیکاری را از جمله دغدغه‌های اصلی جامعه و از اهم موضوعات دولت عنوان کرد و ضمن تقدیر از اقدامات انجام شده در زمینه کاهش مطلوب و موثر نرخ بیکاری در کشور، با بیان اینکه حل مسئله اشتغال صرفا منوط به اعتبارات و بودجه نیست، توجه به سیاست‌های اشتغالزا و همچنین راهکار‌های فعال‌سازی بیش از پیش اقتصاد کشاورزی، اقتصاد دریا، اقتصاد دیجیتال و پیشران‌های اقتصادی نظیر مسکن با هدف جهش اشتغالزایی و کاهش نرخ بیکاری را مورد تاکید قرار داد.

وی با تاکید بر اهمیت نقش مهارت‌آموزی به ویژه در هنرستان‌ها در زمینه‌سازی برای اشتغال از وزارت آموزش و پرورش خواست ضمن بررسی مسائل و مشکلات هنرستان‌ها، تقویت این نهاد‌های مهارت‌آموزی را به صورت جدی در دستور کار قرار دهد.

حل مسئله اشتغال فارغ‌التحصیلان از دیگر موضوعاتی بود که رئیس جمهور از دبیرخانه شورای عالی اشتغال خواست در این زمینه راهکار‌های مناسب و موثر را تدوین نماید.

توجه ویژه به کسب و کار‌های خانگی، خرد و صنایع دستی در اشتغالزایی با پرداخت تسهیلات و ایجاد بازار عرضه این محصولات در استان‌ها»، «ضرورت تناسب کاهش نرخ بیکاری با افزایش نرخ مشارکت»، «لزوم بررسی و احصاء راهکار‌های افزایش اشتغال در بانوان»، «توسعه فعالیت سامانه بازار کار با هدف پیوند شاغلین، افراد جویای کار و کارفرمایان»، «اطلاع‌رسانی و تبیین اقدامات صورت گرفته در اشتغالزایی و کاهش نرخ بیکاری از سوی رسانه ملی و رسانه‌های مکتوب و دیجیتال» و «لزوم تعریف برنامه و طرح‌های اشتغالزایی برای استان‌های دارای نرخ بالای بیکاری متناسب با شرایط اقلیمی، بومی و ظرفیت‌های استانی» از دیگر محور‌های مهم سخنان رئیس جمهور در شورای عالی اشتغال بود.

رئیس جمهور همچنین از دبیرخانه شورای عالی اشتغال خواست موضوع افزایش اختیارات استانداران و همچنین افزایش میزان تسهیلات استانی به امر اشتغال را مورد بررسی و پیگیری قرار دهد.

رئیسی با بیان اینکه پرداخت تسهیلات در زمینه اشتغال، ازدواج و مسکن از اولویت‌های مهم دولت در ارائه خدمات بانکی به مردم است، بر ضرورت اجرای مجدانه این تکلیف قانونی از سوی بانک‌ها تاکید کرد.

پیش از سخنان رئیس جمهور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وزیر امور اقتصادی و دارائی و رئیس سازمان برنامه و بودجه به تشریح اقدامات انجام شده در راستای تحقق اهداف دولت در زمینه اشتغالزایی و کاهش نرخ بیکاری در کشور پرداختند.

در این جلسه همچنین گزارشی از سوی بانک مرکزی درباره عملکرد نظام بانکی در اشتغالزایی در بخش مددجویان سازمان بهزیستی، کمیته امداد، بنیاد برکت، صندوق نوآوری و شکوفایی و مشاغل خانگی ارائه شد که بر اساس این گزارش از مجموع ۱۰۵ هزار میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافته به این بخش‌ها ۴۳ هزار میلیارد تومان آن تحقق یافته است.

همچنین استانداران یزد، هرمزگان و همدان نیز به صورت برخط و از طریق ویدئو کنفرانی در این جلسه گزارشی از اقدامات دولت در این استان‌ها در زمینه اشتغالزایی از جمله احیای واحد‌های تولیدی و صنعتی تعطیل و نیمه تعطیل و همچنین پرداخت تسهیلات اشتغال ارائه کردند.

در جلسه امروز شورای عالی اشتغال همچنین ۵ مصوبه در زمینه تامین و تسهیل در پرداخت اعتبارات اشتغالزایی به تصویب اعضا رسید.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->