آیت‌الله علم‌الهدی: آسایش مردم در بهبود معیشت و نه زندگی غربی است | ضرورت برخورد جدی قوه قضائیه و مجریه با محتکران اقتصادی عضو کمیسیون امنیت ملی: بیانیه شورای همکاری خلیج فارس تاثیری بر روابط ایران و همسایگان ندارد جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا، رسید آیا سقف حقوق و بیمه کارگران ساختمانی اصلاح می‌شود؟ حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حمله مقاومت عراق به پایگاه آمریکایی در شرق سوریه

  • کد خبر: ۲۰۶۰۱۴
  • ۲۳ دی ۱۴۰۲ - ۲۳:۳۹
حمله مقاومت عراق به پایگاه آمریکایی در شرق سوریه
مقاومت اسلامی عراق ساعتی پس از حمله راکتی به پایگاه آمریکایی «خراب الجیر» در شمال شرق سوریه، در بیانیه‌ای مسوولیت آن را بر عهده گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، منابع خبری امروز شنبه گزارش دادند که پایگاه «خراب الجیر» مقر اشغالگران آمریکایی در سوریه هدف حمله‌های راکتی قرار گرفت

مقاومت اسلامی عراق با صدور بیانیه‌ای از حمله راکتی به پایگاه «خراب الجیر» محل استقرار نظامیان اشغالگر آمریکا واقع در شمال شرق سوریه خبر داد.

بر اساس گزارش فوق، به این پایگاه اشغالگران آمریکایی با راکت شلیک شده و هنوز از میزان تلفات احتمالی اطلاعاتی در دست نیست.

در بیانیه گروه مقاومت اسلامی عراق آمده است: در راستای تداوم رویکرد ما برای مقابله با اشغالگران آمریکایی در عراق و منطقه و در پاسخ به جنایت‌های رژیم صهیونیستی در نوار غزه، مجاهدان مقاومت اسلامی عراق پایگاه «خراب الجیر» نظامیان آمریکایی را در عمق خاک سوریه هدف حملات راکتی قرار دادند و راکت‌ها با دقت به اهداف خود اصابت کرد.

این چندمین بار است مقاومت اسلامی عراق پایگاه آمریکایی «خراب الجیر» در سوریه را هدف حمله‌های راکتی قرار می‌دهد.

مقاومت اسلامی عراق از تاریخ ۱۷ اکتبر تاکنون، در همبستگی و حمایت از ملت فلسطین و مردم غزه بارها مواضع نظامی ایالات متحده در منطقه را هدف حمله راکتی و پهپادی خود قرار داده است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->