جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آنروا: ۱۰۰ روز جنگ برای ساکنان غزه اندازه ۱۰۰ سال بوده است

  • کد خبر: ۲۰۶۰۷۲
  • ۲۴ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۳
آنروا: ۱۰۰ روز جنگ برای ساکنان غزه اندازه ۱۰۰ سال بوده است
کمیسر آژانس امداد و کار آوارگان فلسطینی (آنروا) تأکید کرد ۱۰۰ روز جنگ در غزه برای ساکنان این منطقه مثل ۱۰۰ سال بود.

به گزارش شهرآرانیوز، فیلیپ لازارینی، کمیسر آژانس امداد و کار آوارگان فلسطین (آنروا) در بیانیه‌ای به مناسبت گذشت ۱۰۰ روز از حمله رژیم صهیونیستی به غزه گفت: ۱۰۰ روز گذشته برای ساکنان غزه به اندازه ۱۰۰ سال بود. فلسطینی‌ها در معرض بزرگترین عملیات کوچاندن از سال ۱۹۴۸ به دلیل حملات اسرائیل قرار گرفتند.

به نقل از الجزیره، وی گفت: بیشتر ساکنان غزه از جمله کودکان در طول زندگی‌شان آسیب‌های جسمی و روانی ناشی از حملات را تحمل خواهند کرد. بیش از ۱.۴ میلیون نفر به پناهگاه‌های آنروا پناه برده و مجبور هستند در شرایط غیر انسانی زندگی کنند.

لازارینی گفت: غزه طی ۱۰۰ روز گذشته شاهد مرگ جمعی، ویرانی، آوارگی، گرسنگی، خسارت و غم و اندوه بود.

درحالی که جنگ غزه امروز (یکشنبه) وارد صدمین روز خود شده است، حملات رژیم صهیونیستی همچنان ادامه دارد. این حملات تاکنون به شهادت و زخمی شدن ده‌ها هزار فلسطینی منجر شده است.

همچنین برخلاف ادعا‌های مقامات سیاسی و نظامی رژیم صهیونیستی مبنی بر تسلط ارتش این رژیم بر شمال نوار غزه و پاکسازی آن از حضور رزمندگان مقاومت، اما رسانه‌های عبری دروغ پردازی آن‌ها را فاش کرده و گزارش داده‌اند که مقاومت کنترل این منطقه را به دست گرفته است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->