نشست هم‌اندیشی شفاف‌سازی عملکرد کمیسیون ماده ۵ برگزار شد نگاهی به تاریخ اجتماعی شهر مشهد که نماد هم‌زیستی است | مشهد، پناهی برای ۷۲ ملت رئیس کمیسیون ایثارگران شورای اسلامی شهر مشهد: پروژه میدان معراج شهدا در توس، ۴۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد تقویت پارکینگ‌های موقت و ناوگان حمل‌ونقل عمومی مشهد در ایام چراغ برات ۱۴۰۳ بهره‌برداری از سایت بانوان بوستان «طرق» مشهد تا پایان ۱۴۰۳ استقبال از بهار ۱۴۰۴ در مشهد با تأکید بر خلاقیت و نوآوری آبفا مشهد: تسریع در ساخت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب مشهد نیازمند تنوع تأمین مالی است استفاده از طرح‌های هنرمندان برای بیلبورد‌ها و استرابورد‌ها در جشنواره هنر‌های شهری ۱۴۰۴ مشهد گزارشی از مشکلات جدی معیشتی و شغلی تاکسی‌رانان مشهدی | خواسته‌ها و گلایه‌های رانندگان تاکسی اقدام اورژانسی برای بهره‌برداری از اورژانس بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی در حاشیه شهر مشهد ویدئو| اظهارات ظریف درباره موضوع حجاب و حقوق بشر در گفت‌وگو با سی.ان.ان انتصاب مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل‌رسانه شهرداری و مدیر منطقه سه شهرداری مشهدمقدس برگزاری نشست هم‌اندیشی بین دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی در خصوص برنامه‌ریزی‌های لازم برای ایام چراغ برات جانمایی و نصب ۳۳ نمایشگر شهری در مشهد پویش شمس، آموزش نکات بهداشتی و سلامتی زنان و کودکان به بانوان محلات حاشیه شهر مشهد + ویدئو هوای ۹ منطقه کلانشهر مشهد امروز در شرایط پاک قرار دارد (۳ بهمن ۱۴۰۳) بازدید استاندار خراسان رضوی از سد شوریجه و تصفیه‌خانه‌های شماره ۷ و التیمور مشهد (۲ بهمن ۱۴۰۳) مهم‌ترین پروژه ایمن‌سازی رانندگی در بولوار وکیل‌آباد مشهد در حال اتمام است مدیر اجرایی مراکز معاینه فنی خودرو مشهد: ۲۰ درصد خودرو‌های زیر چهار سال در مرحله نخست معاینه فنی رد شدند
سرخط خبرها

چگونه از نان کرونا نگیریم؟

  • کد خبر: ۲۰۶۶۵
  • ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۷
چگونه از نان کرونا نگیریم؟
به دلیل تماس دست با نان در نانوایی ها رعایت اصول پیشگیری، بسیار حائز اهمیت است تا کرونا نگیریم.
به گزارش شهرآرانیوز، حسنی مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بیشترین نقش انتقال ویروس کرونا، از طریق ترشحات دهان نظیر صحبت کردن، عطسه و سرفه، و دست دادن و لمس دست به سطوح آلوده، امکان پذیر است.

وی تصریح کرد: نانی که از تنور بیرون می‌آید به جهت شدت گرما آلودگی ندارد، اما بعد از بیرون آوردن از تنور، به شدت انتقال دهنده ویروس است.

مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: رعایت این نکات باعث عدم انتقال این ویروس به داخل منزل می‌شود: نان را در نانوایی نگذارید سرد شود بلکه آن را به صورت داغ در سفره بپیچید و ببندید.

حسنی افزود:از کاتر و قیچی داخل نانوایی استفاده نکنید و برای تکاندن نان از آرد و یا سنگ به هیچ وجه آن را به سطوح فلزی نانوایی نزنید.

وی ادامه داد: پس از رسیدن به منزل نان را از داخل سفره در بیاورید و مراقب باشند تا پشتسفره به نان نخورد و پس از هر بار خرید، سفره نان را بشویید.

مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: جاییکه سفره را هم پهن کرده بودید ضدعفونی کنید.

حسنی افزود: نان را قبل مصرف در مایکروفر توستر و یا تابه گرم بگذارید و حرارت دهید.

وی تصریح کرد: دستور العمل بهداشتی به تمامی صنوف نانوایی ابلاغ شده است که در آن هم به وظایف نانوا و هم مردم اشاره شده استکه بدین شرح است:

-کسی که نان را تحویل مردم می‌دهد صرفا یک فرد مشخص باشد تا نان پس از تنور دست به دست نشود.

-فقط از طریق کارتخوان مبادله شود و در صورت داشتن پول نقد، فقط از طریق دستکش استفاده کنند.

_روی کارتخوان سلفون کشیده شود و هر یک ساعت با مواد ضد عفونی کننده تمیزکنند.

-اگر کسی در نانوایی علائم سرماخوردگی داشت به هیچ وجه حضور در نانوایی نداشته باشد.

- خود مردم از نانوایی‌هایی استفاده کنند که رعایت مسائل بهداشتی می‌کنندو تخلفات را حتما گزارش دهند.

_رساندن مواد غذایی با پیک موتوری در دستور کار است تا از تردد غیر ضروری به خارج منزل جلوگیری شود.
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->