کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ناامیدی انگلیس از موضع نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین

  • کد خبر: ۲۰۷۷۶۸
  • ۰۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۰:۳۹
ناامیدی انگلیس از موضع نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین
دفتر نخست‌وزیر انگلیس شامگاه دوشنبه اعلام کرد مخالفت نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با تشکیل کشور فلسطین در آینده، ناامید کننده است.

به گزارش شهرآرانیوز، دفتر «ریشی سوناک» نخست وزیر انگلیس ضمن تاکید مجدد بر حمایت این کشور از راهکار تشکیل دو دولت با هدف پایان دادن به نزاع میان فلسطین و رژیم صهیونیستی، اعلام کرد مخالفت «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی با تشکیل کشور فلسطین مستقل در آینده ناامید کننده است.

همچنین سخنگوی سوناک در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره اظهارات اخیر نتانیاهو که گفته بود از کنترل کامل رژیم صهیونیستی بر تمامی اراضی غرب کرد اردن کوتاه نخواهد آمد، گفت شنیدن این اظهارات نتانیاهو ناامید کننده است.

وی افزود: موضع بریتانیا تغییر نکرده است و آن این است که راه حل دو کشوری مبتنی بر ایجاد یک کشور مستقل و پایدار فلسطینی که در کنار اسرائیل امن و مطمئن زندگی می‌کنند بهترین راه برای دستیابی به صلح پایدار است.

سخنگوی نخست وزیر انگلیس تصریح کرد: واضح است که راه طولانی تا زمان دستیابی به امنیت دائمی در سرزمین‌های اشغالی فلسطین و اسرائیل وجود دارد، اما ما تا زمانی که لازم باشد به حمایت دیرینه خود از راه‌حل دو کشوری ادامه خواهیم داد.

اخیرا رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد نتانیاهو به صورت مطلق با تشکیل کشور فلسطین و اجرایی شدن راهکار تشکیل دو دولت نیست، اما بلافاصله نخست وزیر رژیم صهیونیستی پاسخ داد با تشکیل کشور مستقل فلسطین مخالف است.

منبع: ایسنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->