۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | لزوم تحول در نظام بیمه سلامت مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴) درخواست وزیر آموزش و پرورش از اعضای مجلس برای رفع مشکلات تبدیل وضعیت معلمان جریمه ۵۹۰ میلیارد ریالی یک شرکت تجاری در مشهد + جزئیات سارق، موبایل دزدی را به کلانتری خواجه ربیع مشهد فرستاد! معاون وزیر آموزش و پرورش هشدار داد: برخورد جدی با هرگونه هنجارشکنی در مدارس غیردولتی اجرای طرح هوشمندسازی بیمارستان‌های کشور از مشهد | اسناد کاغذی بیمه سلامت حذف می‌شود ۴ ماسک خانگی برای درمان خشکی پوست در پاییز افزودن سبزیجات و کنجد به نان ممنوع شد خطرناک‌ترین روش نگهداری سیر که می‌تواند مرگبار باشد! ایران، رکورددار تجویز و مصرف دارو در دنیا | عوارض مصرف بی‌رویه دارو هشدار درباره عرضه غیرقانونی قرص برنج در عطاری‌ها اولین واکنش پژمان جمشیدی به اتهام تجاوز و فرار از کشور هوش مصنوعی خطر بیماری قلبی را با اعداد نمایش می‌دهد پرتودرمانی می‌تواند اختلال ضربان قلب را درمان کند واژگونی خودرو در محور نیشابور به مشهد یک فوتی برجای گذاشت (۶ آبان ۱۴۰۴) خسروپناه: منتظر پیشنهاد‌های بهزیستی برای حمایت از معلولان هستیم کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوای خراسان رضوی برای شهروندان مشهدی هشدار خودمراقبتی صادر کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) اجرای پروژه تأمین آب شرب مشهد از رشته‌کوه هزارمسجد با ۴ سازه اصلی و تونل ۸.۵ کیلومتری + فیلم مهاجرت پرستاران، چالشی فراتر از مسائل معیشتی در خراسان رضوی و مشهد قوی‌ترین سموم بیماری‌زا در مواد غذایی فاسد و کپک‌زده هستند رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی: اگر اقدام فوری نشود، کالابرگ در حد شعار می‌ماند مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: آموزش‌ و پرورش باید از نگاه صرف آموزشی خارج شود و به جایگاه فرهنگی خود بازگردد
سرخط خبرها

خودرو‌هایی که مجوز‌های ضروری ندارند، شماره‌گذاری نمی‌شوند

  • کد خبر: ۲۰۸۱۴۳
  • ۰۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۱
خودرو‌هایی که مجوز‌های ضروری ندارند، شماره‌گذاری نمی‌شوند
رئیس پلیس راهور فراجا گفت: پلیس هر جایی که احساس کند یک فعل یا ترک فعل در زمینه تولید خودروهای غیر استاندارد باعث بروزحادثه شده ورود کرده و درزمانی که خودروهایی تائیدیه های مورد نیاز از طرف سازمان های مشخص مانند استاندارد، محیط زیست و ... را دارا باشند خدمات شماره گذاری ارائه و از شماره گذاری خودروهای فاقد مجوزهای ضروری جلوگیری می شود.

به گزارش شهرآرانیوز سردار سید تیمور حسینی روز چهارشنبه در نشست خبری که در ستاد فرماندهی انتظامی غرب استان تهران برگزار شد اظهار داشت:یکی از موضوعاتی که بسیار حائز اهمیت است تعیین تکلیف مرز جغرافیایی دو بخش بسیار مهم استان تهران است و اگر استقلال در این دو حوزه مهم ایجاد شود خیلی از موضوعات و کمبود‌ها به ویژه از لحاظ زیرساختی رفع می‌شود.

وی افزود:غرب استان تهران بالغ بر۱۲۸۰کیلومتر و دارای ۱۰ شهرستان است با روزانه بیش از یک میلیون تردد، ۱۴ درصد از تردد‌های کل کشور را به خود اختصاص داده و به جرأت می‌توان گفت به لحاظ جمعیت و تردد، محدوده جغرافیای غرب استان تهران از بسیاری از استان‌های کشور متراکم‌تر و پرتردد‌تر هستند.

سردار حسینی در ادامه به اهمیت ایمنی تردد‌ها و تصادفات جاده‌ای و شهری اشاره و تاکید داشت: این دو موضع مهم باید در اولویت برنامه ریزی‌های ما باشد، به میزان جمعیت و رشد آن، زیرساخت‌ها به گونه‌ای آماده شود تا مدیریت تقاضای سفر را ایجاد کند و با شناسایی و رفع نیاز‌ها در همین محدوده جغرافیایی توانسته ایم خود به خود بخش قابل توجهی از سفر‌ها را مدیریت کنیم.

رئیس پلیس راهور فراجا به صدور ۵۳ میلیون گواهینامه در کشور اشاره کرد و افزود: ۳۹ میلیون دستگاه وسیله نقلیه در کشور شماره‌گذاری و پلاک شده است.

رئیس پلیس راهور فراجا مقوله مهم دیگر را تقویت ناوگان عمومی برشمرد و عنوان داشت: تقویت ناوگان عمومی از هر نوعی که قرار است استفاده شود با توجه به شرایطی که وجود دارد می‌تواند یکی از راهکار‌های منطقی و درست برون رفت از این مشکلات باشد.

وی از اقدامات خوب و موثر پلیس راه و راهور فرماندهی انتظامی ویژه غرب استان تهران تقدیر کرد و افزود: امسال با تلاش و زحماتی که در مجموعه پلیس راه و راهور فرماندهی انتظامی ویژه غرب استان تهران صورت گرفت ما شاهد کاهش خوبی در زمینه معضل ترافیک و کاهش تصادفات جاده‌ای و شهری هستیم.

وی تصریح کرد: استان‌های سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی و غربی و فارس در رتبه‌های نخست جان‌باختگان تصادفات قرار دارند ودر این میان غرب استان تهران در تصادفات درون شهری جزو ۱۰ استان نخست کشور به حساب می‌آید و ۶۴ درصد از کل جان‌باختگان تصادفات درون شهری به تهران بزرگ اختصاص یافته است و غرب استان تهران از این حیث در رتبه دهم قرار دارد.

سردار حسینی ادامه داد:طبق آخرین برآورد ۱۰۸ نقطه حادثه خیز در دو حوزه غرب و شرق تهران شناسایی شده که ۶۷ مورد مربوط به غرب استان تهران است که تا امروز با پیگیری‌های خوب پلیس راه و مساعدت و همکاری مجموعه راهداری، ۳۲ نقطه برطرف شده و قرار است تا اواسط سال ۱۴۰۳ شاهد این باشیم که کل ۱۰۸ نقطه تصادف خیر در این دو محدوده برطرف شود.

وی سهم موتورسوار و عابر پیاده در گروه پرخطر ترافیکی در غرب استان تهران را بسیار بالا عنوان کرد گفت:موتور سواران و عابران پیاده بسیار آسیب پذیر هستند و به دلیل آموزش ناکافی و عدم آگاهی در معرض خطر قرار می‌گیرند و گفت: نقش فرهنگ‌سازی و رسالت رسانه در آگاه‌سازی در کاهش آسیب به راکبین موتورسوار و عابر پیاده از اهمیت و تأثیر بالایی برخوردار است.

سردار حسینی بکارگیری رویکرد‌های پیشگیرانه برای کاهش تصادفات را بسیار حائز اهمیت دانست و خاطر نشان ساخت: ما می‌توانیم با ایجاد یک سیستم منظم و حمل و نقل منضبط، ایمنی راه و اجرای دقیق قوانین و مقررات، حوادث و سوانح رانندگی را به حداقل برسانیم.

وی در ادامه بیان داشت: رئیس پلیس راهور فراجا گفت: طبق آخرین برآورد ۱۰۸ نقطه حادثه خیر در غرب و شرق استان تهران شناسایی شده که تا اواسط سال آینده شاهد اصلاح و رفع این نقاط خواهیم بود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->