ثبت‌نام آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز، از خرداد ۱۴۰۴ آغاز می‌شود نقش مؤثر تصاویر ماهواره‌ای در پایش آلودگی هوا تدوین کتب درسی جدید در حوزه کدنویسی انجام می‌شود ضرورت اطلاع خانواده از احوالات کودکان برای به حداقل رساندن آسیب‌های دوره نوجوانی مصرف گوشت در سالمندان نباید صفر شود هتل‌های مشهد برای عروسی؛ شبی به یاد ماندنی با خدمات خاص و فضای مجلل صدور هشدار نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) رتبه برتر کشوری در شاخص خلاقیت و نوآوری، در دست موزه طبیعی سمنان پیوند رایگان، افتخار نظام سلامت ایران؛ نجات سالانه ۸۰۰ جان با اهدای عضو در مشهد | راه‌اندازی مرکز برداشت بافت در بهشت‌رضا(ع) شکارچی فعال در فضای مجازی دستگیر شد بار دیگر هشدار خودمراقبتی برای مردم کلانشهر مشهد صادر شد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) حرکت جدی بیمارستان منتصریه مشهد در مسیر توسعه پیوند اعضا | فرهنگ‌سازی درباره مرگ مغزی، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر برای رسانه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۴ درجه می‌رسد هشدار پلیش فتا درمورد فروشندگان سوالات نهایی | لو رفتن سوالات قبل از ساعت مشخص غیرممکن است ۲۹ هزار کودک بازمانده از تحصیل ۶ تا ۱۱ ساله جذب مدارس خواهند شد توصیه‌های طلایی برای تأمین آب بدن در گرمای هوا آیا مصرف تخم‌مرغ خام یا نیم‌پز برای سلامتی مفید است؟ پایان خوش ماجرای نانوایی کوی عمار یاسر مشهد بازسازی صحنه قتل از سوی مرد ضایعاتی | قتل ضایع مرد ضایعاتی! بحران خاموش جمعیت تأمین اجتماعی: حقوق اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان در دو مرحله واریز می‌شود، بازنشستگان صبوری کنند چرمشهر بزرگ ترین تهدید برای سلامت کشف رود | تشدید آلایندگی از  گذر دباغ خانه پارک موزه علوم زمین مشهد موزه برتر کشوری شد چرا حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی بدون افزایش واریز شد؟ + اطلاعیه کانون عالی کارگران بازنشسته تأمین‌اجتماعی درباره نحوه پرداخت حقوق اردیبهشت ۱۴۰۴ تبلیغات محصولات ضد پوسیدگی دندان تا چه میزان واقعی است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ورود ۲ موج خنک بارشی به کشور در هفته جاری ویروسی که حجاج را تهدید می‌کند، چه علائمی دارد؟ یک هزار و ۶۵۰ اهداکننده مرگ مغزی در مشهد به بیش از ۷ هزار بیمار زندگی دوباره بخشیدند اختلال یادگیری ریاضی در کودکان را بشناسیم چگونه می‌توان گرفتگی بینی در فصل بهار را برطرف کرد؟ توضیحاتی در رابطه با ترمیم حقوق و مراحل پرداخت فوق‌العاده خاص بازنشستگان جدید نیرو‌های مسلح
سرخط خبرها

در خانه‌نشینی کرونایی چکارهایی می‌توانیم بکنیم؟

  • کد خبر: ۲۰۸۱۵
  • ۲۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۹
در خانه‌نشینی کرونایی چکارهایی می‌توانیم بکنیم؟
یک روانشناس و مشاور خانواده به مردم توصیه کرد در روز‌های خانه‌نشینی کرونایی، ضمن دورشدن از اخبار استرس‌زا، از این فرصت در جهت بیشتر با هم اعضای خانواده بهره ببرند.
به گزارش شهرآرانیوز، سیما فردوسی، درباره مدیریت روانی اعضای خانواده در این روزها، افزود: این فرصتی که بخاطر رعایت بهداشت و پیشگیری از کرونا پیش آمده، فرصتی است تا اعضای خانواده دور هم بنشینند، گفتگو کنند و مهربانی بین یکدیگر را اشاعه دهند.

وی افزود: برای رسیدن به این منظور، باید از سرگرمی‌ها و بازی‌های فکری دسته جمعی استفاده کنند، کتاب بخوانند و مطلب و خاطره برای هم تعریف کنند.

این روانشناس تاکید کرد: مواظب باشیم در کنار خانواده، ضمن اینکه نکات بهداشتی را به هم یادآوری می‌کنیم، اوقات را به منفی گرایی و ترس و اضطراب نگذرانیم و اگر هر کدام مطلب جدیدی را می‌شنویم با هم در میان بگذاریم و اطلاعات را مشترک کنیم تا این دوره سپری شود و شاهد شیوع کمتر آن باشیم.

اختصاص ساعاتی به درس و بازی فراموش نشود

فردوسی در ادامه این گفتگو با تاکید بر این که باید ساعاتی را به درس فرزندان گذراند و نباید درس و مشق تعطیل شود، به والدین توصیه کرد از شبکه آموزش که در حال اطلاع رسانی است کمک بگیرند و در کنار این شبکه، ضمن اختصاص ساعاتی به این امر، درس‌ها را با فرزندان محصل مرور کنند.

وی درباره سرگرم کردن فرزندان در غیر ساعات درسی تصریح کرد: والدین در نظر داشته باشند از سرگرمی‌های مناسب با سن آنان استفاده کنند؛ این که چه بازی‌ها و چه وسایلی را دوست دارند؛ همچنین  فرزندان را به کار‌های هنری نقاشی و کار‌های دستی تشویق کنند.

فردوسی تاکید کرد: اختصاص دادن ساعتی محدود به بازی‌های کامپیوتری و دیجیتالی به شدت توصیه می‌شود نه این که فرزندان تمام وقت را صرف آن کنند. همینطور توصیه می‌شود بازی‌های جمعی و گروهی که به شکل حقیقی است و افراد را دور هم جمع می‌کند انجام شود.

این روانشناس متذکر شد: در این ایام از انفرادی شدن دوری کنیم و اینطور نباشد که هر کس با موبایل در گوشه‌ای از خانه عزلت گزینی کند.

تماشای فیلم و سریال و برنامه‌های طنز، پرکننده اوقات کرونایی

فردوسی در بخشی دیگر از این گفتگو، نقش رسانه در گذران بهینه دوران خانه‌نشینی کرونایی را برجسته عنوان کرد و اظهار داشت: در این روزها، تلویزیون روشن و شنیدن اخبار مربوط به کرونا، وجه مشترک همه خانه‌ها است، اما باید حواسمان به فرزندان باشد تا استرس به آن‌ها منتقل نشود.

وی ادامه داد: به همین دلیل، اختصاص اوقاتی به تماشای فیلم، پویانما‌ها و برنامه‌های طنز و سرگرم‌کننده به شدت توصیه می‌شود.

این مشاوره خانواده تاکید کرد: دنبال‌کردن دائم خبر و اخبار کرونا، ما را دچار وسواس فکری می‌کند. شنیدن اخبار لازم است، اما تمرکز مکرر بر این مساله آزار دهنده خواهد بود.

ویروس کرونا یا کووید – ۱۹، نخستین بار در شهر ووهان چین شناسایی شد تاکنون به ۱۱۵ کشور سرایت کرده و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته است تا وضعیت فوق العاده اعلام کند.

کیانوش جهانپور رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت نیز روز گذشته-چهارشنبه- آخرین آمار مرتبط به ویروس کرونا را اعلام کرد و گفت: تاکنون ۹ هزار نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده، ۳۵۴ نفر به علت ابتلا به این ویروس فوت کرده‌اند و ۲۹۵۹ نفر بهبود یافته و ترخیص شده‌اند.

منبع: ایرنا

 

 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->